ДОБРИЧ - архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 24 Ное 2008, 1:10

Друг път като отидем във Варна, дайте да не се въртим толкова много и по-малко коли да ходим, че варналии няма къде да спрат от нас. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 24 Ное 2008, 1:20

емиии КИРЦАТА много добре го каза!!!дет сме малко че и депресирани :mhihi: няма да коментирам щото то е ясно никога няма да сме като другите клубове но и на тва дето сме трябва да се радваме,като знам от къде трагнахме и сега къде сме!!!варналии тоя път бяха доста изморени след банкета и италианското и за това ги нямаше точните хора които разбиват асфалта :mhihi: но другата седмица живот и здраве ще отида ако ще и сам само да ми пасне времето и програмата!!!
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mladeja » 25 Ное 2008, 14:34

как беше в варна ? сабрахте ли се че аз неможах да отида :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 26 Ное 2008, 12:08

и така вчера се ангажирах да отпечатам стикери на сайта за задното стъкло,които са малко по-големички от стандартните и мааалко по-скъпички! за начало съм поръчал 10 броя и ми направиха отстъпка за това,стикерите са бели на цвят с подлепващо така че остават само надписа на стъклото без никакви други излишъци ;) днес след-обед ще съм ги взел вече и който има желание да притежава дадения стикер да звънка(имами го тела.вав форума)или да пише на ЛС.ааааа цената забравих цели 4 лв.за стикер,ако бяха сас стандартна големина цената щеше да е към 2-3лв.но нека се вижда надписа нема се излагаме за 1-2лв повече я!!! В СЪБОТА ОТ 15.00 ЧАСА ПРЕД ПАРКИНГА НА ТЕХНОМАРКЕТ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ :mhihi: в неделя ще ходя отново на сбирката вав варна,ако някой се навие,добре-дошъл е :ok:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36

Мнение от GarDolf » 26 Ное 2008, 13:16

Е Младенски ти колко големи ги поръча тия стикери? Куките да не ни карат да стържем задните стъкла :mhihi: Иначе парите им не са много повече. Кажи какъв е надписа.
Изображение Изображение
Не е срамно да спазваш правилника за движение по пътищата!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 27 Ное 2008, 1:08

Трябва да ви кажа,че стикерите са мн яки не са толкова големи, че да ни правят някакъв проблем :D Айде народе ако има истински ентусиасти би следвало да си вземат поне по един стикер :D ,е така поне направих аз и още няколко човека, мисля че си заслужава парите :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GarDolf » 27 Ное 2008, 12:59

Младенски, има ли стикери и за основата на регистрационния номер или са само за задното стъкло? Трябва да се уговорим да си взема и аз!
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 27 Ное 2008, 14:29

значи за основата на номера нямам стикери но ще запиша всеки който иска и ще направя и тая работа!а с мене кво да се разбираш-знаеш къде да ме намериш(събота ,техномаркет)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 27 Ное 2008, 23:18

Аз имам такива стикети, помня, че си ги купих от БМВ Събора на Калояново, тия дни ше се чуя с Младенката и ше ми ги пратя по пощата, ако може да се изкопират ще са идеални, защото е кофти да са различни от оригиналните на БМВ Клуба ;)
Take Me to the Hospital...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 28 Ное 2008, 1:48

те са си едно-към едно с оригиналните!дори са по-яки щото долния ред букви са с по-едър шрифт и се вижда надписа-'САЙТЪТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БМВ ЕНТУСИАСТИ' от далече ;) аз лично не виждам разлика ,материалите са еднакви от които се изработват стикерите и машината също :mhihi: както и да е важното е да са на задното стъкло и да всяват респект хехехе :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mladi » 29 Ное 2008, 11:03

има ли днеска мераклии за сбирка бре :help: никои нищо не казва-не пише...абе квото е аз съм там 15.00ч.техномаркет! минете поне да си земете стикери :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 29 Ное 2008, 11:17

Е аз какво да пиша знаеш, че не съм пропускал :mhihi:
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GarDolf » 29 Ное 2008, 11:56

Много взе да ми става тясна тая събота нещо и последно време не мога да се разпиша.. :confused: Младенски, ще ти се обадя вечерта за стикерите
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 01 Дек 2008, 2:49

Много ще съм благодарен на този който ми каже колко лв да очаквам този акт за да знам дали да пускам жалба, че е 3-дневен срока:
"Посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"

:help: :?:

П.п чл 5, т 1 и чл 103

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 01 Дек 2008, 14:06

Олеее ми обжалвай :mhihi: ти поне тръгваш със свистене на гуми, аз веднъж влязах на врати в един завой, ама мъжката и насреща ми на светофара, чакат зелените копеленца :mhihi: и ги излъгах, че колата ми е поднесла, стара кола, с изтъркани гуми и съм се стреснал и съм останал на газта :mhihi: после се разминах само с лека глоба заради гумите, шот бяха на конци :mhihi:
Take Me to the Hospital...

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия