ДОБРИЧ - архив
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
емиии КИРЦАТА много добре го каза!!!дет сме малко че и депресирани
няма да коментирам щото то е ясно никога няма да сме като другите клубове но и на тва дето сме трябва да се радваме,като знам от къде трагнахме и сега къде сме!!!варналии тоя път бяха доста изморени след банкета и италианското и за това ги нямаше точните хора които разбиват асфалта
но другата седмица живот и здраве ще отида ако ще и сам само да ми пасне времето и програмата!!!

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- mladi
- младши ентусиаст
-
и така вчера се ангажирах да отпечатам стикери на сайта за задното стъкло,които са малко по-големички от стандартните и мааалко по-скъпички! за начало съм поръчал 10 броя и ми направиха отстъпка за това,стикерите са бели на цвят с подлепващо така че остават само надписа на стъклото без никакви други излишъци
днес след-обед ще съм ги взел вече и който има желание да притежава дадения стикер да звънка(имами го тела.вав форума)или да пише на ЛС.ааааа цената забравих цели 4 лв.за стикер,ако бяха сас стандартна големина цената щеше да е към 2-3лв.но нека се вижда надписа нема се излагаме за 1-2лв повече я!!! В СЪБОТА ОТ 15.00 ЧАСА ПРЕД ПАРКИНГА НА ТЕХНОМАРКЕТ ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ
в неделя ще ходя отново на сбирката вав варна,ако някой се навие,добре-дошъл е 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36
Е Младенски ти колко големи ги поръча тия стикери? Куките да не ни карат да стържем задните стъкла
Иначе парите им не са много повече. Кажи какъв е надписа.

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Трябва да ви кажа,че стикерите са мн яки не са толкова големи, че да ни правят някакъв проблем
Айде народе ако има истински ентусиасти би следвало да си вземат поне по един стикер
,е така поне направих аз и още няколко човека, мисля че си заслужава парите 

- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
Младенски, има ли стикери и за основата на регистрационния номер или са само за задното стъкло? Трябва да се уговорим да си взема и аз!
- mladi
- младши ентусиаст
-
значи за основата на номера нямам стикери но ще запиша всеки който иска и ще направя и тая работа!а с мене кво да се разбираш-знаеш къде да ме намериш(събота ,техномаркет)
- mladi
- младши ентусиаст
-
те са си едно-към едно с оригиналните!дори са по-яки щото долния ред букви са с по-едър шрифт и се вижда надписа-'САЙТЪТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БМВ ЕНТУСИАСТИ' от далече
аз лично не виждам разлика ,материалите са еднакви от които се изработват стикерите и машината също
както и да е важното е да са на задното стъкло и да всяват респект хехехе 

- mladi
- младши ентусиаст
-
има ли днеска мераклии за сбирка бре
никои нищо не казва-не пише...абе квото е аз съм там 15.00ч.техномаркет! минете поне да си земете стикери 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
- GarDolf
- кандидат ентусиаст
-
Много взе да ми става тясна тая събота нещо и последно време не мога да се разпиша..
Младенски, ще ти се обадя вечерта за стикерите

Много ще съм благодарен на този който ми каже колко лв да очаквам този акт за да знам дали да пускам жалба, че е 3-дневен срока:
"Посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"
П.п чл 5, т 1 и чл 103
"Посока центъра, до коплекс "резиденция" управлява БМВ 320 с рег... със свистене на гуми и завъртане на колата, като с това си демонстративно поведение застрашава и създава опасности за останалите участници в движението . Същия като е спрян от органите на МВР му е наредено да остане на място самоволно напуска мястото на извършената проверка"

П.п чл 5, т 1 и чл 103
Олеее ми обжалвай
ти поне тръгваш със свистене на гуми, аз веднъж влязах на врати в един завой, ама мъжката и насреща ми на светофара, чакат зелените копеленца
и ги излъгах, че колата ми е поднесла, стара кола, с изтъркани гуми и съм се стреснал и съм останал на газта
после се разминах само с лека глоба заради гумите, шот бяха на конци 

Take Me to the Hospital...