БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Madjara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: икономайзер
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Plamenavramov написа:За гледане на каквото и да било по пистата,..... изключително трудно ,за да не кажа невъзможно! (185см. съм висок ,и почти нищо не видях,не знам тези под ръста ми какво видяха).
Е па аз съм 197, даже Пловдивско го видех каде е ? Ама то не мое секи да е кат мене. Които както се уредил

Събирката беше супер(особенно шатрата от Казанлък и Стара Загора

Благодарско на организацията, че се трепаха завалийките да направят нещо и то зе, че теа тъпи селяни прецакаха всичко(говоря за семкаджиите и селяци дето незнаят, че бмв-тата са със задно).Ше чакаме фестчето, поне там да ни е както трябва.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
критиките винаги са полезни и е ясно ,че трябва да се казва какво не се е харесало на хората ,щото квото се е харесало то е ясно и няма какво да се мисли ,както и то е трябвало да е така. за това наистина е добре да се приемат критиките малко по-меко ,а и аз не видях някой да е написал "като не ти харесва -не идвай". но и със сигурност разбирам хората ,които са хвърлили огромни усилия и нерви да го направят като някой им напише неградивна и леко тендециозна критика... монетата винаги има две страни.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
((:BuKcu:)) написа:Относно паркирането, трябва да се вземе под въпрос - как, защо, къде....защото не може кола за 100хил. да седи някъде из поляните, а още от входа да ти казват, че вътре няма места, при положение, че имаше доста свободни площи, които можеха да поберат поне още 50 коли.
искам да ми покажеш мястото за колата за 100хил лв на тази снимка вътре и да ми кажеш точно коя кола е трябвало да бъде изкарана навън ,която е дошла рано сутринта ,за да влезе колата за 100хил лв ......ако случайно не се вижда добре има лупичка на разглеждането...

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Madjara написа:Plamenavramov написа:За гледане на каквото и да било по пистата,..... изключително трудно ,за да не кажа невъзможно! (185см. съм висок ,и почти нищо не видях,не знам тези под ръста ми какво видяха).
Е па аз съм 197, даже Пловдивско го видех каде е ? Ама то не мое секи да е кат мене. Които както се уредил![]()
Събирката беше супер(особенно шатрата от Казанлък и Стара Загора(спокоино няма компромати
)).
Благодарско на организацията, че се трепаха завалийките да направят нещо и то зе, че теа тъпи селяни прецакаха всичко(говоря за семкаджиите и селяци дето незнаят, че бмв-тата са със задно).Ше чакаме фестчето, поне там да ни е както трябва.
"Е па" смятам целта не е до уреждане ,щото всеки е заплатил билета си с цел да види нещо,или поне аз така! Ама ако смяташ ,че всичко се е видяло ... ок евааала ...
"Па" като не си видял директно Пловдив "па" добре!
- komarchyyyy
-
-
- Кара: Бавно м52б28
На мен лично всичко си ми хареса... С всяка изминала година организаторите се учат от грешките и критиките на феновете..
И от година на година всичко малко по малко си идва на мястото
И от година на година всичко малко по малко си идва на мястото

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
SKISA написа:О]
Мисля, че разбра за какво става въпрос...лично аз не бих си оставила колата извън територията на пистата....колкото и да е...пак имам някакъв визуален контрол върху нея. Мисля, че всеки си преценява сам за себе си как да си пази колата. На втория ден още от портата ни казаха, че нямало места......е, места имаше вътре...колкото за още доста коли. Ясно е, че няма как целия потоп от коли да се вкара вътре, но....който търси намира....
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
devil_vas написа:devil_vas написа:а дали не може паркинга да се разделя на модели. Е30 Е36 Е46 Е34 и така нататък. би се получило доста красиво, макар че би било доста трудно със сегашните паркоместа
това ми е интересно може ли да се постигнеи как го виждате като идея и реализация?
пускат се анкети за какво ли не... една анкета с въпрос "с каква кола смятате да присъствате на събора" ще даде приблизителна представа за нещата... от там е въпрос на планиране...
Имам следното питане, обмислян ли е варият за 3 дневен събор ?
През 2011 6 Май е Петък, което предполага че няма да има допълнителен почивен ден както тази година (изключвайки празника 6 Май). Изчитайки цялата тема, излиза че на повечето хора в този форум им липсва възможността да се запознаят с другите му членове, с техните автомобили и в крайна сметка с техните възможности на пистата. Идеята е следната, в един 3-дневен събор ще има време да се побере всичко като програма и изпълнение на самото мероприятия. В тридневен събор, самите дисциплини ще могат да се разделят, съответно и хората да преценят кое искат да посетят и кое биха пропуснали. Та ето я и самата идея:
Ден първи
- 6-ти Май, вярно е празник е, но от друга страна това ще бъде 10-тият юбилеен БМВ събор, трябва да е различен, трябва да е по-добър от всеки останал. 6-ти да се обяви като съборен ден за форума, не по стикери, не по плакати, без спортни дисциплини (евентуално open track day за участниците в другите дни). В този вариант, там наистина ще присъстват хора които влизат в този форум, хора които искат да се запознаят с останалите, хора които искат да се видят с останалите, а не да се разкъсват между това да огледат какви коли са паркирани или да се опитват да гледат състезанията и дисциплините. В подобен вариант се решава "безболезнено" проблемът с пришълците, и хора които не са близо до марката или форума, в празничен ден, ще присъстват хора които наистина оценяват събора като събитие от национално значение. Предимствата:
- възможност за по ниска цена на билета първия ден, или изгодна схема за 3-дневно участие в събитието за "наши хора". Между другото тук е място да се отбележи че членове на клуба и членове на форума са 2 различни неща, за хората с идеята за баджовете
- провеждане на мини-фест преди голямото начало на следващия ден
- липса на семкаджии, поради липсата на всякакви спортни дисциплини
- трак дей - аз примерно не съм карал все още на пистата, поради обстоятелства, трябваше да участвам в клас над 2800куб.см. и щеше да ме е срам да се "изложа" публично с неопитност и да получа соченето с прръст от разбирачи, тоя с м3-то е последен. Това във връзка с идеята да участват повече цивилни по класовете и липсата на време да потренирам преди мероприятието
Втори ден
- програмата тази година изглеждаше интересна, с изключение на това че липсваше М шоуто, което лично според мен е доста по-вълнуващо от дръгел донът шоутата
- по интересна, от гледна точка на клуба, цена за билета за вход
- гъфкаво плащане, за 2-ри и 3-ти ден, само за втори или само за трети ден билети за вход
Трети ден:
- доколкото разбирам по-посещавания ден, предвит елфорията и гласността от пърия ден и това че през годината се провежда и Дрифт шампионат, който става все по популярен и е нормално да привлича точно семкаджиите и зрелищниците и да става голамата глъчка
- по висока цена на билета, предвит шоуто, все пак сиренето е с пари в магазина ...
От мненията от останалите, евентуално Еротична автомивка всеки ден в 14.00ч.
п.с. тъй като нямах възможност да присъствам тази година изказвам само мнение и лични идеи от останалите постове в темата и няма да критикувам. Радвам се на снимите, било е страхотно

През 2011 6 Май е Петък, което предполага че няма да има допълнителен почивен ден както тази година (изключвайки празника 6 Май). Изчитайки цялата тема, излиза че на повечето хора в този форум им липсва възможността да се запознаят с другите му членове, с техните автомобили и в крайна сметка с техните възможности на пистата. Идеята е следната, в един 3-дневен събор ще има време да се побере всичко като програма и изпълнение на самото мероприятия. В тридневен събор, самите дисциплини ще могат да се разделят, съответно и хората да преценят кое искат да посетят и кое биха пропуснали. Та ето я и самата идея:
Ден първи
- 6-ти Май, вярно е празник е, но от друга страна това ще бъде 10-тият юбилеен БМВ събор, трябва да е различен, трябва да е по-добър от всеки останал. 6-ти да се обяви като съборен ден за форума, не по стикери, не по плакати, без спортни дисциплини (евентуално open track day за участниците в другите дни). В този вариант, там наистина ще присъстват хора които влизат в този форум, хора които искат да се запознаят с останалите, хора които искат да се видят с останалите, а не да се разкъсват между това да огледат какви коли са паркирани или да се опитват да гледат състезанията и дисциплините. В подобен вариант се решава "безболезнено" проблемът с пришълците, и хора които не са близо до марката или форума, в празничен ден, ще присъстват хора които наистина оценяват събора като събитие от национално значение. Предимствата:
- възможност за по ниска цена на билета първия ден, или изгодна схема за 3-дневно участие в събитието за "наши хора". Между другото тук е място да се отбележи че членове на клуба и членове на форума са 2 различни неща, за хората с идеята за баджовете

- провеждане на мини-фест преди голямото начало на следващия ден
- липса на семкаджии, поради липсата на всякакви спортни дисциплини
- трак дей - аз примерно не съм карал все още на пистата, поради обстоятелства, трябваше да участвам в клас над 2800куб.см. и щеше да ме е срам да се "изложа" публично с неопитност и да получа соченето с прръст от разбирачи, тоя с м3-то е последен. Това във връзка с идеята да участват повече цивилни по класовете и липсата на време да потренирам преди мероприятието

Втори ден
- програмата тази година изглеждаше интересна, с изключение на това че липсваше М шоуто, което лично според мен е доста по-вълнуващо от дръгел донът шоутата

- по интересна, от гледна точка на клуба, цена за билета за вход
- гъфкаво плащане, за 2-ри и 3-ти ден, само за втори или само за трети ден билети за вход
Трети ден:
- доколкото разбирам по-посещавания ден, предвит елфорията и гласността от пърия ден и това че през годината се провежда и Дрифт шампионат, който става все по популярен и е нормално да привлича точно семкаджиите и зрелищниците и да става голамата глъчка
- по висока цена на билета, предвит шоуто, все пак сиренето е с пари в магазина ...
От мненията от останалите, евентуално Еротична автомивка всеки ден в 14.00ч.

п.с. тъй като нямах възможност да присъствам тази година изказвам само мнение и лични идеи от останалите постове в темата и няма да критикувам. Радвам се на снимите, било е страхотно

Последна промяна AHTuBuPyC на 10 Май 2010, 21:26, променена общо 1 път
bmw
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
SKISA написа: искам да ми покажеш мястото за колата за 100хил лв на тази снимка вътре и да ми кажеш точно коя кола е трябвало да бъде изкарана навън ,която е дошла рано сутринта ,за да влезе колата за 100хил лв ......ако случайно не се вижда добре има лупичка на разглеждането...
Ония 6-те у лево нали ги виждаш ? Защо не бяха 16 или 26 ? Или ретро паркинг, където човек спокойно да разгледа класиките и до колко са запазени.
И М-ките можеха да са там.....Все си мисля че бутилките с Кардю не седят на рафта на ракията

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване

Колко автомобила (ориентировъчно) и колко зрители са посетили събора.
Доколкото си спомням на миналия бяха изнесени цифри от рода на 1000 БМВ-та и 5000 билета (зрители).
Дали има яснота по този въпрос?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз критики не давам,защото нищо несъм направил... няколко неща ми направиха впечатление:
1.Наличие на автомобили от други марки! На входа човек с тойота корола го върнаха,но пуснаха едно ЕВО,Р8,МЛ и т.н
2.По време на карането не е лошо да се намалява звука на колоните,защото при публиката освен водещия нищо друго не се чува
3. Мките и ретротата да са си на отделно място. Примерно от другата страна на хангара имаше достатъчно място.
4. Повече охрана на такъв род събиране ще е желателна.
Има и доста други неща,но тях ще ги запазя за себе си,че ще има скандали
1.Наличие на автомобили от други марки! На входа човек с тойота корола го върнаха,но пуснаха едно ЕВО,Р8,МЛ и т.н
2.По време на карането не е лошо да се намалява звука на колоните,защото при публиката освен водещия нищо друго не се чува
3. Мките и ретротата да са си на отделно място. Примерно от другата страна на хангара имаше достатъчно място.

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Vlados написа::OT: Не знам дали е тука мястото да питам, но предполагам за много хора ще е интересно:
Доколкото си спомням на миналия бяха изнесени цифри от рода на 1000 БМВ-та и 5000 билета (зрители).
До колкото чух, имало е около 7000 човека.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Vlados написа::OT: Не знам дали е тука мястото да питам, но предполагам за много хора ще е интересно:
nakoone написа:...
По непотвърдени данни(нека някой който знае да каже) е имало около 4000 автомобила и над 6000 човека...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
тази година паднаха доста рекорди,а цифрите умопомрачаващи,но тях ще ги оставя на роската да ги сведе до знанието на
аудиторията.
аз не съм доволен,че трябваше да се пребираме в неделя.
хич не ми се искаше да се разделя с толкова много приятели и затова се наложи
от пловдивско към димитровградско,а тамошната групировка е уникална и мобилизирана
въпреки,че не се появява тук.
два уникални дни на всеки втори метър приятел и на всяка крачка бмв.
верно не видях нищо по пистата,но това слабо ме вълнува защото аз бях там заради хората и марката

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
RSxRacer написа:Аз критики не давам,защото нищо несъм направил... няколко неща ми направиха впечатление:
Колегата тук спомена това, което и на мен ми направи впечатление. Присъствието на други марки автомобили на пистата. Като Р8 примерно, Ево ... и т.н. Вярно, че сигурно собствениците им са по-големи тузари от останалите, но такъв двоен стандарт не трябва да има.