сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 20 Окт 2007, 0:07

А защо нямаше никой като отидох :roll: Верно, че беше 7.30 ама съмнявам се само 30мин да сте стояли и още нещо, каде по-точно е това кръгово кадето се въртят, не е това новото под метро някаде надолу, но така и не разбрах каде точно

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 20 Окт 2007, 11:43

Bloodnoon написа:А защо нямаше никой като отидох :roll: Верно, че беше 7.30 ама съмнявам се само 30мин да сте стояли и още нещо, каде по-точно е това кръгово кадето се въртят, не е това новото под метро някаде надолу, но така и не разбрах каде точно

След като е писано в 19:00 значи е имало нещо,а не в 19:30 или по-късно
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 20 Окт 2007, 14:13

Днес е Събота някакви идеи за довечера ?

Едит: 16.30 вече стана и никой нищо не казва а съм сигурен че поне половината от всички влизат и поглеждат кой какво е писал обаче интереса ви явно се свежда до това да се пишат колкото се може повече глупости щото алтернативата следната:

1. Нямате нищо в главте си и не можете да изказвате мнение по въпроса къде ви се ходи на сбирка

2. Не ви е.б.е. въобще дали ще има сбирка

3. Чакате винаги някой друг да свърши нещата вместо вас понеже сте супер мързели и не можете да си вдигнете телефона или да драснете 2 реда с предпочитанията си

Ако отговаяряте на някоя от точките описани по горе може да пуснете съобщение с следнада усмивка :mhihi:
за останалите които не се виждат в нито една категория мога да ви кажа че довечера в 20.30 ще съм на паркинга на БМ на морска гара там място има и може поне да почоплим малко семки да видим кой е ентусиазт и кой не а пък ако се съберем достатъчно народ може и да си направим сбирка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: '93 E30 Convertible
Мечтае да кара: E31 ALPINA B12

Мнение от Morricone » 20 Окт 2007, 17:05

Аз съм навит брой ме ;) ... нов съм ама ш са запознайм :roll: ...

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 20 Окт 2007, 17:05

:ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 20 Окт 2007, 17:37

е само на кръчма ли няма ли да покараме :driving:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 20 Окт 2007, 18:05

Никой не казва че трябва да сме на кръчма аз за това и писах "на паркинга" еди каде си когато се съберем и ако се съберем ще видим къде ще отидем и това би трябвало да си е официалната сбирка а не няккаква си каранка някаде си !
В повечето градове ако сте забелязали сбирките се правят по бензиностанции и други такива подобни места като целта е да се съберем феновете на макрата а не дрифтажиите тук а софражиите там защото все пак си правим сбирка на БМВ Феновете а не ма алкохолиците и дрифтажиите !!!
:mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 20 Окт 2007, 18:23

добре Ице прав си съгласих се 20:30 на БМ на паркинга
Изображение

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Окт 2007, 18:56

:mhihi:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от герги » 20 Окт 2007, 19:41

Момчета някои ще каже ли каде е този БМ че не се сещам.Да посетя и аз сбирката

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 20 Окт 2007, 20:07

влизаш къ морска гара и като се пуснеш по баирчето в ляво е заведението а в дясно е паркинга
Аз тръгвам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
Мечтае да кара: F10

Мнение от Runner » 21 Окт 2007, 21:05

Icco® написа:А объркал си се нещо тя афера е затворена одавна :mhihi:
най много да съм миинавал случайно от там а ти защо не скочи на асвалта да те видя по добре ??
И каде ги видя тия новите членове на клуба ???
има нови драскачи аз иначе никой не сам виждал пък съм изпуснал само последното мероприятие

Примерно видях една Е21ца тъмносива със стикер на клуба, пък човека даже по физиономия не го знам, както и разни компакти и т.н. А иначе не посмях да скокна на асфалта, че ме е стах да не ме гази6 с тея твои 150 коня :mhihi: (пък и бях в автобуса ;) ) Иначе евала за джантите (л !-о бимите ми ;))

ПС: Извинявам се за стилистиката на поста ми, ама требе да рестартна компа, барем се оправи кирилицата.

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 22 Окт 2007, 9:27

Runner написа:
Icco® написа:А объркал си се нещо тя афера е затворена одавна :mhihi:
най много да съм миинавал случайно от там а ти защо не скочи на асвалта да те видя по добре ??
И каде ги видя тия новите членове на клуба ???
има нови драскачи аз иначе никой не сам виждал пък съм изпуснал само последното мероприятие

Примерно видях една Е21ца тъмносива със стикер на клуба, пък човека даже по физиономия не го знам, както и разни компакти и т.н. А иначе не посмях да скокна на асфалта, че ме е стах да не ме гази6 с тея твои 150 коня :mhihi: (пък и бях в автобуса ;) ) Иначе евала за джантите (л !-о бимите ми ;))

ПС: Извинявам се за стилистиката на поста ми, ама требе да рестартна компа, барем се оправи кирилицата.

Междо другото си прав и аз на няколко пъти ги засичам и зяпам да видя позната физиономия ама не.

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 22 Окт 2007, 15:50

Аз имам стикери поне за още 50 коли и при Краси има сигурно за още толкова и като облепим 100 коли не значи че имаме 100 фена :)

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 22 Окт 2007, 16:27

Icco® написа:Аз имам стикери поне за още 50 коли и при Краси има сигурно за още толкова и като облепим 100 коли не значи че имаме 100 фена :)

Мнооо точно казано,но и да не збравяме.че половината от драскачите са с облепени коли защото БМВ им е поредната кола,а за следващата не се знае.... :!:А по това кой идва на сбирки и кой не,не може да се съди кой е фен...... Малко са хората,за които БМВ не е просто поредната марка,а начин на живот
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия