ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Cabrio
Мечтае да кара: E30 3.0i М3
Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...

Re: ВЕЛИКО ТЪРНОВО - сбирки

Мнение от Sekretarq » 26 Май 2011, 18:43

Искам (плюсове+1 :arrow: ) да виждам колеги , че се отбелязвате давайте, че не остана време до неделя 29.05.11 от 20:30 на Петрола :bchug: :bchug: направо се изгарям да се съберем, че ми писна да гледам всеки ден нови БМВ-та да се появяват в града пак да не се познаваме, даже спирам непознати по улицата и ги викам да дойдат да няма място за паркиране на петрола от БМВ-та.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky: :kuku: :smoke: :yes: :driving:
Всеки Търновски BMW ентусиаст, рано или късно си купува Е30......!!! Изображение живей на ръба, защото иначе заемаш много място, По добре 10 години като Лъв от колкото 40 години като Овца ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 26 Май 2011, 19:04

ето едно ъп че :arrow:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BT2413BM

Мнение от Mutio » 27 Май 2011, 16:29

:clap:
Тази неделя дето мина пих по една вода с опелджиите, дано на 29.05 се посъберем повечко :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Семо » 27 Май 2011, 20:27

Митак опелите дивеят ли много ? Абе ти може да не слизаш до петрола от вас несе ли вижда :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Стара с четири фара сърдита и все ми се кара, винаги начумерена и в гъза уверена...

Мнение от Sekretarq » 27 Май 2011, 22:34

:clap: опелите за сметка от нас пият сяка неделя по една вода на петрола ,а ние не сме си намокряли остата си от години заедно :mhihi: от мен има оговорени поне 5 сигурни коли ако и всички, които писаха дойдат и са казали на други колеги трябва да се съберем баят, ако ли не колкото толкова ,но преди опелите си трагваха като се съберем пак и то мнго бяхме много гавра си праехме с тях :mhihi: :mhihi: :mhihi: , ще ви разправям като дойдете на 29.05 от 20:30 на петрола :driving: :driving: :driving: :driving: :driving: :bchug: :smoke: един ден остава разпространявайте колегиииии :help: :help: :help:
Всеки Търновски BMW ентусиаст, рано или късно си купува Е30......!!! Изображение живей на ръба, защото иначе заемаш много място, По добре 10 години като Лъв от колкото 40 години като Овца ....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 01 E46 318

Мнение от Yed » 28 Май 2011, 18:36

Там съм секри :wave:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sekretarq » 28 Май 2011, 21:14

Yed написа:Там съм секри :wave:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :yes: срърдечно благодаря за уважението както от твоя страна така и на всички колеги чакам ви утре на 29.05 НЕДЕЛЯ от 20:30 на ПЕТРОЛА не остана време оговаряйте се :driving: :driving: :driving: :mhihi: :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Семо » 29 Май 2011, 8:28

т.е днеска обаче как ще ви изнамеря кат нива познавам :winky: :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 60 - 218 ка
Мечтае да кара: V 10 5.0

Мнение от madrus » 29 Май 2011, 23:00

ами посъбрахме се май доста коли това отдавна не беше ставало , секретарче браво за хъса който имаш и качи снимки видях че обикаляш и снимаш :yes: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sekretarq » 29 Май 2011, 23:09

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Поклон и благодарности на всички колеги, които ме оважиха и дойдоха на сбирката тази вечер, както и за проявената сериозност доно следващият път бъдем още повече да сме все така редовни в посещаването на тази тема и най вече на самите сбирки, защото аз не видях нито една лоша баварка всичките бяха от добра по добра, лошо БМВ няма има неорганизирани ентусиасти...Така че смятам, че сложихме едно добро начало на сбиките в града и дано още повече да сме и посериозни следващите пъти, за мен си беше тръпка да си пием колата и да чешим заобиколени с толкова красиви БМВ-та, показахме и на опелите (например) :mhihi: и на града с почитната обиколка коя е единствената марка и тя е BMW.... :bowdown: :bowdown: :bowdown: Много приятно си беше за мен и очаквам педложения за следващата сбирка възможно най- скоро и нека стане нещо обичайно и почесто да се виждат толкова коли на едно място. поздрави и ето няколко снимки за размисъл на на тези, които не са дошли и какво изтарваха;
DSC03830.JPG
DSC03826.JPG
DSC03829.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sekretarq » 29 Май 2011, 23:14

ето още малко снимки Секретаря бди над вас :mhihi: :smoke: :
DSC03827.JPG
DSC03828.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Бай Семо » 30 Май 2011, 0:00

Аз като начинаещ предлагам другата седмица т.е Неделя да направим едно Арбанаси горе на завоя ако е пек и е хубаво времето. Има и паркинг къде да се спре а за по - ниските има полянка ;). Мисля че може да се получи добре. За час чакам " секретарята " да се искаже :roll: ;) ако Ви харесва моята идея.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 30 Май 2011, 10:50

Арбанаси :yes: уточнете се само за часа и мястото на срещата

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3 e36 3.2 TWIN TURBO

Мнение от Bmw 335biturbo » 30 Май 2011, 11:24

Много добра сбирка се получи целия петрол беше блокиран от баварци евала :bchug: :yes:
Koito obi4a da se vozi kazva mercedes koito obi4a da leti kazva bmw

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sekretarq » 30 Май 2011, 16:56

Bmw 335biturbo написа:Много добра сбирка се получи целия петрол беше блокиран от баварци евала :bchug: :yes:

ами дай боже навсякаде да блокираме така като се сабираме :mhihi: не само на петрола, че те бая хора минаха без да спрат, или ги досрамя да говорят някой ,и си трагнаха рано ама другия път сабираите повече кураж и не мълчете или като мините не се притесняваите да спрете място се намира за всички :mrgreen: и повече колеги да се присъединяват към обиколката през града дори и случайно да ни засекат всички са добре дошли, че всички гледаха по центара кат луди :kuku: а за арбанаси зависи от времето те го дават цялата седмица да вали май, ще го измислим може да почиваме тази неделя тъкмо ще се разпространи мълвата на повече хора че се събираме навивайте познати приятели да се събираме.... :driving: :help: :bowdown: :bchug: :yes: :yes: и чешете като влизате да се вижда темата че се посещава :ranting: :ranting: :paranoid: :yes: :yes: :yes: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия