БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Като цяло беше добре
Разбрах, че края на месеца имало Голф събор на същата писта, па немали ноу-хау
И това може би обяснява нашествието на любопитни "граждани", които носеха повече семки отколкото мозък
Все пак такова мероприятие е ужасно трудно да се организира.
Който е недоволен първо да се постави на мястото на организаторите преди да започни да плюе наред.

Разбрах, че края на месеца имало Голф събор на същата писта, па немали ноу-хау

И това може би обяснява нашествието на любопитни "граждани", които носеха повече семки отколкото мозък

Все пак такова мероприятие е ужасно трудно да се организира.
Който е недоволен първо да се постави на мястото на организаторите преди да започни да плюе наред.

1.В пъти по-добра организация тази година
2.Музиката беше на ниво
3.Евала на водещите - при тази ''заспала'' публика се справиха отлично - най-вероятно се дължи на това че повечето зрители не знаеха къде се намират но все пак
4.Настроението беше на MAX но то си е който както си го направи

2.Музиката беше на ниво
3.Евала на водещите - при тази ''заспала'' публика се справиха отлично - най-вероятно се дължи на това че повечето зрители не знаеха къде се намират но все пак

4.Настроението беше на MAX но то си е който както си го направи

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Ogi написа:SKISA написа:аз мисля, че трябва много по-отрано да се почне с организацията и хора ,които имат възможности да се включат в нея ,да помогнат и да дадат ентусиазма си в организирането ,а и на пистата . така не е нужно да се дават пари ,а труд ,с който ще се разпредели тежеста от осигуряването и организирането и всички-включително и УС ще могат да се насладят на уникалното шоу. така че от сега може да се апелира да се включат повече хора в организацията и да помогнат по нея и в деня на събитията. ясно ,че е хубаво да се гледа без ядове ,да се пийне биричка ,но се оказва ,че има уникално много дребни неща ,които трябва да се свършат и хората ,които организират наистина изнемогват....
аз предложих услугите си напълно безплатно без никакво обезпечение още месец преди събора... никой не ме взе насериозно
на мен тва ми се случва два събора ,но не се отказах и реших да давам пари ,колкото мога... в крайна сметка на тоя събор на място и преди това ,поради това ,че се познавам с любо,явор,росен и павката успях да помогна с квото мога . ясно че тая работа не е организирана добре и може би на другия събор трябва да има човек ,който да отговаря за хората ,които искат да помогнат с квото могат -дори и на място на събора и да им дава задачи ,за да се успее да се обхване тая работа и да се използва ентусиазма на хората...
сигурен съм ,че догодина ако се организира ще успееш и ти и много други да дадат своя данн за организирането....

аз също не знаех точно кво е ,докато не се включих и зора е наистина голям-тия хора там просто се счупиха от търчане и зор...! за което -евала и благодарности!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Sharo написа:на долна предвид каква е пистата малко мисия невъзможна ми изглежда да пуснат коли там ...
ако визираш джъмповете има вариянт да не се минава през тях... трасето което се използва от скутерите е идеално за италянско... има невероятна права за драг 3-5 коли едновременно... също може да се съчетаят така завоите и преките че да стане невероятна дрифт писта в същото време да се заобиколят джъмповете...
а ако имаш предвид че Богдан няма да я даде... никой все още не се е опитал насериозно да преговаря за тази писта... все си мисля че сериозна организация като БМВ Клуб България ако се заеме насериозно... извади някоя връзка и хубава оферта Богдан ще склони...
аз лично преди около година разговарях с него по телефона... разговарях с него точно по този въпрос... да пуснем коли на пистата... отговора му беше че не е невъзможно но се изисква много ходене по мъките понеже военно министерство има дял там... трябва да се съгласува с тях и т.н. и общо взето каза че около 1 година ще минават документите само...
ако започне да се действа от сега може и невъзможното да се случи

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Runnaway написа:По-скоро идеята на колегата беше да привлечем повече хора от "Обществото", а не странични кибици. Т.е. хората от Форума и от Клуба да могат да вкарат колите си на пистата, а не да ги оставят отвън. Надявам се, че съм разбрал Волфен правилно.
Не си ме разбрал съвсем. Не можеш да разделиш посетителите на повече ентусиасти и на по-малко ентусиасти и да правиш селекция кой може да влезе и кой не. Щом кара БМВ, значи може да влезе. За съжаление имаше хора, състезатели от петък, хора от клуба, които не можаха да влезят с колите си. Проблема бяха тези, които просто са чули, че има някакъв джангър с много пушек от гуми, рев на двигатели и семки с бира.... и са решили да видят това чудо. Заради такива, аз нищо не видях от състезанията, от мивките, от донътите и т.н. Оги е прав, че истинските фенове отиват на феста, просто защото той е с такава насоченост. Събора е масово мероприятие. Вярно е, че колкото повече хора, толкова повече пари... но пак ще кажа, съоръжението не може да поеме наплива от зрители. С един по-скъп вход .. поне малко може да се отсеят хората.. може би...
Понеже видях, че Оги е писал преди мен... можеш ли да дадеш повече инфо за тази писта... Щом може да става за каране, става ли и за гледане, ще могат ли 6000 зрители да наблюдават мероприятието без да се трупат един върху друг ?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Ogi написа:Sharo написа:на долна предвид каква е пистата малко мисия невъзможна ми изглежда да пуснат коли там ...
ако визираш джъмповете има вариянт да не се минава през тях... трасето което се използва от скутерите е идеално за италянско... има невероятна права за драг 3-5 коли едновременно... също може да се съчетаят така завоите и преките че да стане невероятна дрифт писта в същото време да се заобиколят джъмповете...
а ако имаш предвид че Богдан няма да я даде... никой все още не се е опитал насериозно да преговаря за тази писта... все си мисля че сериозна организация като БМВ Клуб България ако се заеме насериозно... извади някоя връзка и хубава оферта Богдан ще склони...
аз лично преди около година разговарях с него по телефона... разговарях с него точно по този въпрос... да пуснем коли на пистата... отговора му беше че не е невъзможно но се изисква много ходене по мъките понеже военно министерство има дял там... трябва да се съгласува с тях и т.н. и общо взето каза че около 1 година ще минават документите само...
ако започне да се действа от сега може и невъзможното да се случи
не имах впредвид статута на пистата като моторджийска със сериозни международни стартове ...
ама може се пробва ден .. глава от опит не боли ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
martin_g60 написа:.... НО искам да попитам от чисто любопитство защо примерно входа не беше безплатен за всички членове на клуба?
Не е ли такава идеята на членството в клуба?
Колега през 2008 година на 7-ми национален събор решихме да направим този реверанс към
членовете на клуба ..... и да ти кажа съжалихме стократно. Всеки се правеше на член, някои
пълнеха колата с хора и влизаха като само показваха членска карта, други влизаха събираха
няколко членски карти и излизаха да вкарат още хора и т.н.
Малко са свестните хора - не искам да обиждам никого, но дори капката л***о в кацата с
мед разваля нещата.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Искам само дапомислим като говорим за пистата в Долна, че ако искаме истинско трасе
трябва да го очертаем с нещо (конуси, бали) и трябва да се мисли ако някой разбута нещата
кой ще ги пренарежда и т.н. Вярно че там има трибуна с 3000 седящи места.
Освен това не си мислете, че не сме правили опити да наемем съоръжението.
трябва да го очертаем с нещо (конуси, бали) и трябва да се мисли ако някой разбута нещата
rosen.kolarov написа:Искам само дапомислим като говорим за пистата в Долна, че ако искаме истинско трасе
Росене,проблема с многото участници ще се разраства с всяка следваща година.Ако не следващата то след две три години пистата в Калояново ще стане тесна.Алтернативите в България относно място за такова мероприятие са много малко,но ако има някакъв шанс с Долна не трябва да се изпуска,макар това да коства много усилия.От казаното много хора могат да си направят сметка колко труд трябва да хвърлят организаторите за такова мероприятие с което биха се заели еденице от този форум.Можеме само да съжаляваме,че нямаме поне една писта като в Серес ,където всичко е регламентирано като парко места ,наем на пистата,застраховки,охрана и тн.Една такава би ни устроила на 100%,но в близко бъдеще май няма шанс някой да построи в България.

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
SKISA написа:.........
Стига па ти с тея пари... Хубаво, имал си-дал си... Не е нужно на сека страница

Не всеки може да даде пари, особено в тея времена, особено при положение че тва си е живо дарение, щото реклама е ясно че почти не носи инвестирането на средства в такъв вид мероприятие....
Просто не е зле шефовете или там който организира съборите, да помоли за помощ... За човешка сила/единица помощ. Било то за изрязване на стикери, било то за пропуск на пистата, било за организация на колона, било за въртене на телефони, било за каквото и да е...
Така хем повече хора ще се чувстват ангажирани, ще разберат колко е трудно и отговорно и после като се недоволни ще имат пълното право да се сърдят на себе си че не им е харесало.
Просто опитайте за събор 2010 да пуснете една тема 2 месеца по рано- пичове и пички трябват ни: 100 плика за боклуци, 20 човека да помогнат за пропуска на пистата, 30 човека да редят коли, 5 човека да измислят как да се редят колите, 20 да режат стикери, 3ма да търчат по София за тва и онова, и т.н. .... И съм убедена че ще се намери тази помощ. Въпроса е че никой не я търси и изглежда, че всичко се прави в последния момент, не както трябва и т.н..... Хубаво е да си единствен и неповторим, но още по-хубаво е да има максимално добре посмислено и изпълнено мероприятие.
Не е срамно да поискаш помощ в крайна сметка.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- coupe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46
- Мечтае да кара: ///M Power
според мен сичко си беше перфектно но само разположението на публиката неми хареса...може да се измисли нещо та да се виждат повече места от пистата защото ако незастанеш посредата имаш видимост само към 2-3 завоя..иначе всичко си беше супер
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Andronoff написа:Който не му е харесало, да не идва догодина бе, кво се жалвате само![]()
Според мен съборите от година на година стават по-хубави и по-хубави и смятам да продължа да ги посещавам.
догодина може и с изтински татос да се сабудиш

- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
А само да попитам нещо... Защо бе допуснато момчето на 14 години след като няма нито книжка нито годините да я притежава ? А на други хора на който беше отнета по една или друга причина не бяха допуснати до състезанието ? Това ми е много чудно защото да е картинг писта да няма скорости от рода на 160++ но на тази голяма права някой от по-силните коли карат с над 200 км 

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
kOnPuBkA написа:SKISA написа:.........
...
Българина като му поискат пари дава акъл

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
p0wEr написа:А само да попитам нещо... Защо бе допуснато момчето на 14 години след като няма нито книжка нито годините да я притежава ? А на други хора на който беше отнета по една или друга причина не бяха допуснати до състезанието ? Това ми е много чудно защото да е картинг писта да няма скорости от рода на 160++ но на тази голяма права някой от по-силните коли карат с над 200 км
Защото баща му носеше отговорността

Престанете с глупавите коментари, защото и тази тема ще замине.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?