Перник-Архив

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 28 Фев 2009, 2:07

sando_83 написа:Момчета защо са тия изказвания и хората с различни коли искат да се събират някъде това е глупаво ние с БМВ тата а те с ланчии и това са коли и те са със по 4 гуми и те имат двигател това е общото между нас и тех

Нямам нищо против да се събират - нека си правят кефа, дори те се събираха много преди ние да отидем и да се наместим на Метал - малко им заехме местата, ама да не са надписани :) - а и все пак сме веднъж седмично - те там са си почти всяка вечер. А и като гледам май почват да идват и хора с други коли заради нас - да ни гледат ли нз?
Аз лично съм против това - когато тръгнем да се возим (леко и спокойно) конвой от бъбреци , изведнъж се появяват некакви капки, щитове, задраскани емблеми и т.н. които само се набират и после се вмъкват в редиците ни и нарушават баланса :mhihi: . Да не говорим за това, че събудиха половин Радомир - като няма пари за гърне за Ланча - има жигулови за по 20-тина лв. - приспособяват се...
Не мисля, че проблема е - нямам БМВ, ама ми харесва и искам да се возя с вас (по-конкретно за маздата, но и за другите) - тя тази кола не е толкова евтина - нито като цена нито за поддръжка - следователно човека просто иска да се накефи с яко каране и да "накаже" некоя Бавария - нз може да се е похвалил вече в японския форум как е "наказал" мощните немски машини.
Ще взема да дойда с Фиата, ама му свалих и музиката, а и двигателя е слаб, а и управлението е за ремонт :D - и все пак се движи, но не е там идеята... нали...
Последно: Иво, извинявай за камъчетата по стъклото - просто използвах отсечката да се порадвам и на нея и на колата, че там с БМВ-то не съм минавал изобщо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

Мнение от AlCapone » 28 Фев 2009, 2:45

питбулче: (ползвам регистрацията на капоне щото с мойта немога да се логна нещо) момци както каза анатоли не е въпроса заради двама италианци да се местят 30 бмв-та. не е и въпроса в това кой с какво може да дойде ето аз за сега идвам като возещ се. въпроса е да имат респект към нас щото ся се върти така ама скоро ще започне и против нас да ни цели с така прословутите камъчета. аз викам да го спреме другия път и да поговориме с него ако избива комплекси лесно можем да му избие предния джам ... :) хахах ако ли не да се съобразяват не случайно машините ни са баварци!!! няма да клякаме към някакви спагети и минети!!
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 28 Фев 2009, 3:12

TuNero написа:моето предложение е да се събираме на -лукойл-на ладовица и от там ,кадето си искаме....

Брат имаш ли на представа като се изтресеме 20 БМВ-та на това "бензиностанцииче" колко бързо ще дойдат куки и колко бързо тези от бензиностанцията ще пожелаят да ни изгонят ... А относно Метал навляци ще има винаги, опитваме се да се разберем с тях ... има няколко начина, невярвам да не ни послушат... а относно това да се събират с нас разни Ланчии манчи Мазди и т.н. аз отивам там за да си правя кефа ... а кефа си го правя като зад мен стоят още 20 БМВ-та

По града доста се говори за сбирката, дори и да сменим мястото на следващото събиране пак ще има досадници, така че си трябват сериозни преговори ;)

Айде лека и доходна от мене :)
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

:)

Мнение от AlCapone » 28 Фев 2009, 8:48

А ве ивак що ми влизаш с регистрацията ве кон тъкмо се чудех кога съм го писал това а не бях погледнал с какво започва амаха :)

То освен да се събираме там на белите камъни хем е яко ГаНгСтА хем може като се посъберем две коли да затворят пътя там преди площада и готово. :twisted: А относно бензиностанцийте ЗАЩО НЕ ? в софия на бул. Българиа на ЕКО да не е по широко или по удобно за паркиране не е аз лично като ходехме преди с PitBullche съм паркирал и на по 50м от бензиностанцията и то не бях само аз :) Така че защо найстина не го направим примерно на ОМВ (в перник имам предвид) там ще може да си седим на топло докато мислим къде да ходим широко е и вътре и вън, куките не могат да ни кажат нищо защото ние нищо незаконно няма да правим там! Относно това че могат да ни изгонят да анатоли е прав има такава вероятнос но тя зависи от това какво поведение ще имаме като ходим на дадената бензиностанция защото на ЕКО в софия се правят сбирки (сега вече нз дали има там) от 3-4 години и не ги гонят а там са 2 пъти повече от нас :)

Sivako написа:Споко бе една е60 и без това ми го беше опушила достатъчно преди да я издухам

P_L_A_Y_B_O_Y написа:Готин стига ме ял... ще ти дам да покараш нещо което на 210 включва шеста предавка

хахах нямате равни !!!
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

Потребител
Аватар
Кара: e36
Мечтае да кара: Jumbo jet
Детайли за колата: nqmam detaili daite malko nasam :P

Мнение от pitbullche » 28 Фев 2009, 10:32

Вчера бях на една интересна промоцийка с хардуер-а на загорка и нещо вечерта ми се дърпаше влизането с моята регистрация. относно омв добре ще е но трябва първо да се говори с управителя щотото не сме малко коли и все ще се позапуши бензиностанцията а трябва да гарантираме и за добро поведение. иначе там е добре да сме на топло пииваш един енерджи дринк сипваш 100 октана или може би светата нафтица че има и печки туй онуй :) хахах и после може да скокнем до златните мостове :)
Кола и жена не въртят ли дупето не ми ги хвалете!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: най-убавата....

Мнение от PRADO » 28 Фев 2009, 10:38

пичове за маздата дето говорите ,да не е една бяла с черен таван......а за мястото,както предложи колегата OMV -ако трябва да избираме,мисля ,че на -лукойл- е по широко.не се налагам ,просто давам предлижение.......а и без това трябва да ме черпите... :D :D :D :bchug:
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........

Потребител
Аватар

Мнение от pitbullche » 01 Мар 2009, 16:19

не се надявай на помощ толкова много :) трябва първо да те хванат за да имаш нужда от жокер :) хаха относно бензиностанцията аз съм за омв не за друго вътре ще събере повече хора ... лук ойл е по добре щотото е настрани и няма да има ядове от хора ама пък 20 бавареца с по 2 човека вътре на тез две маси в лукойла .. няма как да стане :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от smok.bg » 01 Мар 2009, 16:36

pitbullche написа:не се надявай на помощ толкова много :) трябва първо да те хванат за да имаш нужда от жокер :) хаха относно бензиностанцията аз съм за омв не за друго вътре ще събере повече хора ... лук ойл е по добре щотото е настрани и няма да има ядове от хора ама пък 20 бавареца с по 2 човека вътре на тез две маси в лукойла .. няма как да стане :)
:mhihi: Говорех за всички като цяло ;)за омв е по оферта да

Потребител
Аватар

Мнение от pitbullche » 02 Мар 2009, 11:27

Е ся се ядосах http://www.vbox7.com/play:4156dc3e ... как може колеги имаме ли материал от нашето лафче със МВР :D

Потребител
Аватар

БМВ

Мнение от BMW_Myself » 02 Мар 2009, 16:49

Хммм.... изглежда ми интересно за тези сбирки... приемате ли нови попълнения ??? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW manqk

Мнение от smok.bg » 02 Мар 2009, 16:57

Стига колата ти да има бъбреци ако ме разбираш :mhihi:

Потребител
Аватар

BMW ....

Мнение от BMW_Myself » 02 Мар 2009, 18:17

Може ли някои да ми пише на скаип, за да попитам няколко въпроса относно сбирките и т.н

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от P_L_A_Y_B_O_Y » 02 Мар 2009, 18:31

Ммм гледай си по често ЛС-то иначе skype - playboy2306 :)
Черно БМВ в завой с вратите влизаме...

кандидат ентусиаст
Аватар

BMW manqk

Мнение от smok.bg » 02 Мар 2009, 20:00

Кво става пичове за четвъртък пак ли на Метал :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Re: BMW manqk

Мнение от Sivako » 03 Мар 2009, 11:14

smok.bg написа:Кво става пичове за четвъртък пак ли на Метал :)

Според мен няма смисъл да се местим :roll: Събираме се на метал и от там решеваме накъде сме,дали на Omw дали на Лук или пък на "Белите Каменье"
А тия с ланчиите като ги гледам как тъпо карат може и да не са читави до четвъртък :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия