Седмични сбирки - София
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
[/quote]Аааа не сте ли се замисали куките ако са разбрали за форума и ни следят къде ходим ???[/quote]
Е не са чак такива хакери и гении...ама не е и трудно да се сетят къде сме след като имат сигнали от доста време
Е не са чак такива хакери и гении...ама не е и трудно да се сетят къде сме след като имат сигнали от доста време
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Asmatika написа:Е как да не знаят като мене ме спряха пред силвара един понеделник и единия полицаи место да ми каже "Даи си документите"ми вика от БМВ сбирката ли се прибираш.![]()
Оказа се че и тои карал комба като моита
ако говориш за Люлин този и мене ме спира ама не за документи ами да разпита за колата и да ми каже че иска да я продаде някво комби имал

- ronaldinha
- Потребител
-
еми и аз имам един познат,полицай,дето спира бмв-тата и ги разпитва за колата,от къде кво си е купил човека и прочие,така че явно е нормално вече 

BMW Power
Angel with devil eyes
Angel with devil eyes
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
ххахаа и полицаите ще станат БМВ фенове и вече няма да има проблеми да се дрифти пред народното събрание

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз май го знам тоя полицайronaldinha написа:еми и аз имам един познат,полицай,дето спира бмв-тата и ги разпитва за колата,от къде кво си е купил човека и прочие,така че явно е нормално вече

сони акта на дару е затова 4е стария ми акт беше изтекал,другия после дет ми писаха е затова 4е влязох в забранена улица срещу знака и третия 4е не нося картон4ето за гражданската отговорност

- ronaldinha
- Потребител
-
ауууу,се намират за кво да се заядат начи,ми следващия път си носи картончето,оправи си актовете,пък да ги видим тогава 

BMW Power
Angel with devil eyes
Angel with devil eyes
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка