Темите за регионални сбирки!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 23 Яну 2008, 16:20

Georgi написа:
A_DUNCHEV написа:Абе то и средства когато събирахме,отново бяха малцина,а останалите 12 и кусур хиляди пак ги немаше! :confused:
Аре жив и здрав!

Не виждам какво общо с темата има това .
:roll: Що си мислиш ,че аз не съм дал или пловдивската група.Ние също събрахме пари ,може да не са кой знае колко ,но поне един ден престой в болницата сме покрили.И то за човек който никого не сме виждали.

И точно тук вече трябва да се спре!Щедроста на хората си е щедрост,не може да се задължи никой да даде пари!Работата вече е свършила,по добре да не коментираме...Благодарили сме на всички които са дарили!На мен също ми е интересна Сливенската тема,и с удоволствие я четях,въпреки спама.Но като се замислите,не е ли точно това целта на тези форуми?Човек да изразява мнението си пред другите?По какъвто и да е начин....какво значи спам?Че мненията не са по темата?Да,но тази тема си има история която се следеше и беше много интересна!Като роман който се пише в движение...и определено за Сливенската група си беше Бестселър...Това е истината.А това не може да стане в Скаип или Мирк....някак си не става...Хората се прибират от работа,и първата им работа е да видят как се развива историята:)Тази тема стана начин на живот на много хора,затова реагираха толкова остро. Не искам да взимам страна,ако някой е чел темата ще разбере защо :) И все пак...ако историята продължи ще много интересно уверявам ви ;)
Поздрави...
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2008, 18:43

krelion написа:...................На мен също ми е интересна Сливенската тема,и с удоволствие я четях,въпреки спама.Но като се замислите,не е ли точно това целта на тези форуми?Човек да изразява мнението си пред другите?По какъвто и да е начин....какво значи спам?Че мненията не са по темата?Да,но тази тема си има история която се следеше и беше много интересна!Като роман който се пише в движение...и определено за Сливенската група си беше Бестселър...Това е истината.А това не може да стане в Скаип или Мирк....някак си не става...Хората се прибират от работа,и първата им работа е да видят как се развива историята:)Тази тема стана начин на живот на много хора,затова реагираха толкова остро. Не искам да взимам страна,ако някой е чел темата ще разбере защо :) И все пак...ако историята продължи ще много интересно уверявам ви ;)
Поздрави...

:clap: :clap: :clap:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 23 Яну 2008, 19:13

Ей Кокич един път да ми харесаш и да си едно мнение с мен. БЛАГОДАРЯ ти БРАТЛЕ!!!
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М3 Е46 М3 F10 535i

Мнение от ка3ака » 23 Яну 2008, 21:16

просто нямам думи.................... :shock: :shock: :shock:

п.с да не ме банвате сега за спам
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от krelion » 23 Яну 2008, 23:14

miro_mcm написа:Ей Кокич един път да ми харесаш и да си едно мнение с мен. БЛАГОДАРЯ ти БРАТЛЕ!!!

Ами брат,верно осъзнах,че от глупости и дразги няма смисъл!Вие сте хубави хора,веселяци,нмого задружни,и с удоволлствие се събирам с вас,макар,че скоро не съм го правил,но мисля пак да започна :)Дайте да мислим къде да продължим темата...
След дълги изследвания учените са стигнали до извода, че хората с недостатъчно умствено и/или сексуално развитие четат този текст без да си махат ръката от мишката.
Не си дърпай сега ръката - вече е късно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Яну 2008, 1:34

по ред на номерата не се бутайте ... :mhihi:

Ей отворко ВНИМВАЙ с определенията които правиш за нас и без тва ни дигна кръвното на всички от Сливен с постовете си по повод инцидента с Радото.

какво викаш за Радо ? ... и още 1000 такива като него да се бутнат при тея условия на ситуацията пак ще съм на това мнение .. и БРАТ ми да се бутне ще му помогна но няма да му спестя храната .. сори истината си е истина като не ви харесва не четете ... някои хора са толко задръстени че така и не разбраха какво можеше да се случи и не виждат по далеч от носа си ;)

bam-bam написа:
надушвам нови членове в модераторския екип скоро

п.п. Баварише .. ти имаше ли БМВ ?

п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване
или да го оставим за събора там да се разберем като хора

п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят

Модове, ето ви първия спам с директна обида на юсърите от цяла югоизточна България! И кво ще направите??????

Браво Бам!Браво Бам-бам!Останалото си го знаеш!!!!!!!!!!

къде виде спам ?
до колко четох добре темата целата проблемация е че у темата ви сте спамили яко .. самите вие май се извинихте че повече така няма да правите .. така че това истина или спам е ?
пък и нямах намерение да се заяждам казах го на базик ама явно на некои му е нервно ;)

Eliana

bam- bam ти друга работа нямаш ли си?

немам .. имам де ама е стара и не върши вече работа та си намирам други занимания :winky:

bozukov_g

bam-bam написа:
надушвам нови членове в модераторския екип скоро

п.п. Баварише .. ти имаше ли БМВ ?

п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване
или да го оставим за събора там да се разберем като хора

п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят
Еи кандидат българин спри дасе изказваш неподготвен че верно ше ти дойда на крака и весело щеси изкараш! Мухлясъл, нещастен макединец!

тука вече виждам директна обида ... но какво да ти кажа пич .. ела стига си говорил че в НЕТА има доста супермени ... кои не беше по Пирогов кои не беше и МВР болница ... напрао страх да ме фане ... чакам скоро гости :mhihi:

SuPeR_FLY
bam-bam написа:

Слушай ве гном, това дали е заради нас или не дали ти влиза в работата??? Ние не сме овце и поне си отстояваме позицията и се опитваме да стигнем до някъв консенсус, за да се реши скапания проблем докато повечето се покриват

и на теб ще ти кажа въпреки че обиждаш то за друго нямаш и акъл но ти е простено .. иначе не сте овце .. помагате си няма лошо но там проблема беше друг както обясних ... но трябва понякога да гледате и малко по далеч от носа си ;)

лека ви вечер ;)
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Яну 2008, 1:48

Добре, темата гледам се е поизчерпала, щом почнахте един друг да се ръфате.

Така като чета постингите ви, очевидно сте решили, че света се върти около вас и следователно "На всички им е през ... ".

Щом няма уважение от едната страна, няма да има и от другата.

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия