Темите за регионални сбирки!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 23 Яну 2008, 9:29

bam-bam написа:надушвам нови членове в модераторския екип скоро :mhihi:

п.п. Баварише .. ти имаше ли БМВ ?

п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване :roll:
или да го оставим за събора там да се разберем като хора

п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят :mhihi:
Еи кандидат българин спри дасе изказваш неподготвен че верно ше ти дойда на крака и весело щеси изкараш! Мухлясъл, нещастен макединец!
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Яну 2008, 10:01

bam-bam написа:п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят :mhihi:

Слушай ве гном, това дали е заради нас или не дали ти влиза в работата??? Ние не сме овце и поне си отстояваме позицията и се опитваме да стигнем до някъв консенсус, за да се реши скапания проблем докато повечето се покриват ;)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2008, 10:28

SuPeR_FLY написа:
bam-bam написа:п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят :mhihi:

Слушай ве гном, това дали е заради нас или не дали ти влиза в работата??? Ние не сме овце и поне си отстояваме позицията и се опитваме да стигнем до някъв консенсус, за да се реши скапания проблем докато повечето се покриват ;)

Според мен всички в Сливенката група сме калпазани и едва ли ще се гласува доверие на някой.То и за това е такъв купон свеки път!

п.п. Искам да помоля Митака да не обижда гномите щот са ми слабост!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 23 Яну 2008, 11:59

Имам ?с към модераторите. Ако Теам Сливен си направи тема в раздела: "Извън темата" примерно със заглавие: "Теам Сливен - Интриги и Любов" и там да се дръвчим и да се дразним .... ще представлява ли някакъв проблем за модераторите. Като примерно стигнем 50 страници и първите 30 да се изтриват :D ... без предупреждение. Така ще са всички доволни.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2008, 12:04

AlibiTu написа:Имам ?с към модераторите. Ако Теам Сливен си направи тема в раздела: "Извън темата" примерно със заглавие: "Теам Сливен - Интриги и Любов" и там да се дръвчим и да се дразним .... ще представлява ли някакъв проблем за модераторите. Като примерно стигнем 50 страници и първите 30 да се изтриват :D ... без предупреждение. Така ще са всички доволни.

Интересно предложение! :mhihi:
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Яну 2008, 12:06

Bavarishe написа:...

Никой не ми се е карал,просто само четях,но не ми се спори :winky:

miro_mcm написа:...

bozukov_g написа:...

SuPeR_FLY написа:...

Ей затова ви се кефя на вас,защото сте задружни...затова дойдох на Карандила :yes:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 23 Яну 2008, 12:24

AlibiTu написа:...и първите 30 да се изтриват :D ... без предупреждение...

Лично мое мнение и виждане!

Администраторите и модераторите не са слуги в този форум. Те имат собствени професии, собствено свободно време, семейства, достатъчно неприятности. Те са тук, защото дават мило и драго за благоприятното развитие на този форум, защото някой от тях са тук от самото начало. Защо трябва да им се създава излишна работа, като всичко може да мине без кавги и десетки страници офтопик? :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Яну 2008, 13:32

Сливен, Дружба, Бургас и другите

Някой да се заеме да направи форум, да се регнат потребителите вътре, да се пишат теми по 200-300 страници, да се сложат модератори, че ми е интересно тогава дали ще има обидени?

Каквото повикало, такова се обадило!

Ние спамим. Те трият и заключват и те така. :idea:

p.s. наскоро получих лично, "няма начин да ти оправиме ранга, дразниш всички, много" и аз съм обиден на целия екип :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 23 Яну 2008, 14:32

Кво толкова ревете и то едни и същи хора? Форума не ви е бащиния нито на мен.Има си правила и те трябва да се спазват.Навсякъде като не спазваш правилата си вън от чадъра. Жалвате се само няколко човека от 13000 ,що си мислите ,че вие сте прави?
Нищо лично към никой ,повечето се познаваме и сме яли и пили доста пъти и не мога да разбера как се променяте така във форума и сега трябва да спорим за неща които са повече от ясни.
За сетен път казвам,да не мислите,че на нас модераторите ние много приятно постоянно да дебнем дали някой не се е ис...л във форума вместо да четем и пишем като всеки друг във форума ?Замислете се а!

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 23 Яну 2008, 14:43

наща тема беше "Дрифт сбирки в югозападна България !!!" за 8 -9 месеца 30 страници , аз лично не виждам там спам, пише се по - малко от мнение на ден - това проблем ли е ? или грешка , или какво ?
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2008, 14:46

Georgi написа:Кво толкова ревете и то едни и същи хора? Форума не ви е бащиния нито на мен.Има си правила и те трябва да се спазват.Навсякъде като не спазваш правилата си вън от чадъра. Жалвате се само няколко човека от 13000 ,що си мислите ,че вие сте прави?
Нищо лично към никой ,повечето се познаваме и сме яли и пили доста пъти и не мога да разбера как се променяте така във форума и сега трябва да спорим за неща които са повече от ясни.
За сетен път казвам,да не мислите,че на нас модераторите ние много приятно постоянно да дебнем дали някой не се е ис...л във форума вместо да четем и пишем като всеки друг във форума ?Замислете се а!

Абе то и средства когато събирахме,отново бяха малцина,а останалите 12 и кусур хиляди пак ги немаше! :confused:
Аре жив и здрав!

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 23 Яну 2008, 15:04

A_DUNCHEV написа:Абе то и средства когато събирахме,отново бяха малцина,а останалите 12 и кусур хиляди пак ги немаше! :confused:
Аре жив и здрав!

Не виждам какво общо с темата има това .
:roll: Що си мислиш ,че аз не съм дал или пловдивската група.Ние също събрахме пари ,може да не са кой знае колко ,но поне един ден престой в болницата сме покрили.И то за човек който никого не сме виждали.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2008, 15:59

Приятелю,не съм визирал никой конкретно.Просто като написа 13000 се сетих за Радото,как само част от колегите сред които и Вие помогнахте за набиране на средства за което още веднъж Ви благодаря,макар че ние направихме същото и за Мад Петьо без да го познаваме лично!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 23 Яну 2008, 16:04

еи ше я заключа тая тема да знаете :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Яну 2008, 16:06

B U L L I написа:еи ше я заключа тая тема да знаете :mhihi:

Стига спами ве, придържай се към топика :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия