12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир

Мнение от bat_gosho » 26 Май 2013, 14:43

rottweiler написа:За капака грешката беше моя - по навик посегнах. Но с кое от оценката не си съгласен? Отделно, че с твоята кола бях най-либерален.

Това не беше моята кола,просто ми беше интересно,защото Е32 са ми слабост :mhihi:
Просто това ми направи впечатление,извинявай ако има нещо ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 26 Май 2013, 14:59

когато стана ясно кога,къде и за колко време ще бъде събора бях песимистично настроен и дори мислех да не ходя,сега поздравявам организаторите и като цяло сам доста доволен от това което се получи
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 26 Май 2013, 15:02

Някой може ли да сподели, към момента дали има данни за цифрата на присъстващите?
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 15:39

Борис_Малинов написа:Някой може ли да сподели, към момента дали има данни за цифрата на присъстващите?

Екзит пул ли правиш!? :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Го на Ракйя
Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA

Мнение от em1l » 26 Май 2013, 15:58

Добре бе хора вие отивате на BMW събор плащате си вход и си влизате.Цял ден гледате как хората си дават газ дрифтят други пък си редят лъскачките (а нямате на представа какви средства са дали хората да докарват бегачки и лъскачки бензини с две думи " да си чупят колите") и почвате да се оплаквате как еди си коя фирма не ви подарила чистачки, масла или части. Незнам какво очаквате сигуро скара и бира без пари. Потресен съм други пък не им харесва че нямало тайм атак на който всяка година на Калояново никой нищо не разбира и не го интересува какво се случва.

При влизането на НЕчленовете на паркинга то не бяха прекъсвачи то не бяха пилежи просто думи нямам :banghead: . Дори и за малко със колегата Dechi щяхме да стигнем до крайности номера да събираме. Малоумна работа двама колеги на входа им обесняваме да карат полека че много рейсъри и докато ни отминат въртят на страни завоя вече и горе на етажа прекъсвач.

И какво успях да видя беше великолепно и перфектно.
ПП извинявам се за така написания пост но от телефона пиша със руска клавиатура и няма какво да се оправдавам повече
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 39
Мечтае да кара: E 39 M-POWER

Мнение от RED EYES_666 » 26 Май 2013, 15:59

boksioraE39 написа:Трябваше да има полицайска кола която да ескортира колоната до панаира,станаха катастрофи,напрежение за хората от събора и другите участници в движението... Според мен това трябваше да се предвиди! Другото което ми направи много лошо впечатление е конкурса за външен вид и по-точно в Е39... Колата на колегата Ivo georgiev (xcalibur) заслужено трябваше да е на първо място при този модел.... Няма да изброявам екстрите и състоянието на седана пред комбито просто ще помоля ако е възможно да се качи мнението на журито и + - за двете коли... И защо комбито на Иво Войков спечели първо място пред другата Е39ка?? Не е голяма работа но въпроса е принципен,свършило вече но поне да разберем с кое е по-хубава пред пълен ///М-пакет в перфектно състояние като цяло?! :idea:
Като цяло мислех че ще е малко импровизирано но всичко друго беше наред,много дрифт,емоций и усмивки и добре че входа беше толкова че иначе нямаше да може да се пусне игла... Благодаря на организаторите,изкарахме за пореден път доста добре! :)

Като цяло съм съгласен с колегата. Много ми хареса цялото мероприятие, но и аз не съм съгласен с конкурса в частност модел Е39 и подбора на 1, 2 и 3 място. Видимо за всички най красивия екземпляр на модел Е39 беше на Иво Георгиев (xcalibur) също така имаше и още 1 , 2 коли доста прилични а те на първо място сложиха напълно незаслужаващ автомобил. Надявам се да се изброят критериите по които са оценени колите. И надявам се журито не е било пристрастно!

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Май 2013, 17:03

Има ли един събор без скандали за конкурсите? Аз не помня такъв :mhihi:
Освен това според мен въобще не трябва да се дават награди, една грамота и това е. Грамота на национален събор на БМВ би трябвало да има някаква тежест за един ентусиаст. Ако ще си правим колите заради наградите, никога няма да ни излезе сметката :mhihi:
Колко е било компетентно журито, какви са критериите, как е оценявано - не мога да коментирам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 F25 35i LCI M sport

Мнение от dobry46 » 26 Май 2013, 17:26

10 категории Х 6 автомобила = 60 автомобила, в заключената тема има примерен файл ,които ще е полезен АКО стане това :yes:

http://dox.abv.bg/files/listtree

ако ще стане -мълчим и чакаме
ако няма да стане- да се каже- НЯМА и да се спират излишните коментари -моята ,твоята, неговата и пр и пр :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна dobry46 на 26 Май 2013, 17:56, променена общо 1 път

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Май 2013, 17:40

внимавайте с тона и престанете да си мерите пишките.
ако аз се занимавах с конкурсните листове след галимацията по бързото напускане на панаира щях да си ги навра някъде отзад тия конкурсни листове,събора едва приключи и вие искате обяснения.
ако някой се опитва да обвини журито в съпричастност към колата която е била на 1во място нека си го каже,а не да пълни темата с недомлъвки.
има си тема за конкурсите, там мрънкай колега.но в темата за впечатления, където модерирам аз няма да допусна никой на никого да държи тон нито ти нито дел

аааа да аз съм човека който трие постовете и на двама ви :help:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 26 Май 2013, 17:46

Конкурсите винаги са били и ще бъдат ябълката на раздора. Затова 2007 казах,че повече няма да участвам и засега удържам думата си.
Въпреки,че тази година бях на ръба,но прочитайки конкурсния лист се отказах.Просто реших,че няма да демонтирам разни работи от колата си,само и само да получа максималния брой точки.
Та мисълта ми е,че всеки който е решил да участва,може по конкурсния лист да си сметне точките и да разбере има ли шанс или не. Друг е въпроса,че винаги има някаква доза субективизъм и крайния резултат не винаги съвпада с очевидното ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 17:54

dobry46 написа:В крайна сметка някой ще даде ли информация за сбора точки от класирането или не? :lol:

10 категории са Х 6 автомобила = 60 автомобила, в заключената тема има примерен файл ,които ще е полезен АКО стане това :yes:

ако ще стане -мълчим и чакаме
ако няма да стане- да се каже- НЯМА и да се спират излишните коментари -моята ,твоята, неговата и пр и пр :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

10 категории х 6 коли е равно на 60, от тази сума изваждаме неопределен брой коли на, които водачите им не бяха до тях за да бъдат оценени от журито и сумата се получава......?

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 26 Май 2013, 17:55

Много хубав събор стана. Поздравления за организаторите! Постигнахте супер организация за малкото време което имахте.

пс- моля ви се никога повече не му давайте на тоя Стоичо да води колона. Това беше провал. Да караш със 60км/ч по магистрала :bang: :bang: :bang: Отзад ставаха ужасяващи неща от изнервили се шофьори :!:

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 18:08

bmwdriver написа:Конкурсите винаги са били и ще бъдат ябълката на раздора. Затова 2007 казах,че повече няма да участвам и засега удържам думата си.
Въпреки,че тази година бях на ръба,но прочитайки конкурсния лист се отказах.Просто реших,че няма да демонтирам разни работи от колата си,само и само да получа максималния брой точки.
Та мисълта ми е,че всеки който е решил да участва,може по конкурсния лист да си сметне точките и да разбере има ли шанс или не. Друг е въпроса,че винаги има някаква доза субективизъм и крайния резултат не винаги съвпада с очевидното ;)

За което и мен ме е яд, защото твоята кола трябваше да участва в конкурса ......една уникална Е36-ца! :bowdown: :bowdown:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Май 2013, 18:13

колеги не ни спестявайте негативите от събора и не мислете че ще бъдат изтрити.
това което съм написал,че съм изтрил е за друго място.
уверявам ви демокрацията е жива
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 26 Май 2013, 18:16

deyan-enchev написа:На магистралата 2-3 пъти щяхме да се нанижем във верижна ... повече в колона няма да карам особено към събора, особено като има идиоти ...
Входа на събора беше тотална трагедия, хората си бутаха колите ...
Отделно който водеше колоната изглежда не беше видял откъде се влиза в Пловдив и се набиха всички още в първата отбивка, а не втората както беше планирано от организаторите :lalala:

35КМ/Ч :!: :!: :!: :shock: /и то не инцидентно, ами средна скорост/ при изкачването преди Вакарел...
Чат-пат яко набиване на спирачки и после пак костенурките нинджа...
Като цяло, според мен, тая година колоната беше що-годе културна - адекватно реагиране от страна на колегите, при неадекватни маневри на някви вчерашни сульовци...но никой от тях няма вина, по една проста причина :
Към Косата един съвет - моля, другия път когато пишеш "как все било едно и също" /по повод на карането в колона; че не мога да изровя постовете/ - първо, и преди всичко, си изберете адекватен "водач", за който средната скорост не е 70км/ч, и който е така да се каже....инструктиран, защото аз лично, бидейки на всеки един събор от 2006та насам, на по-голямо пълзене не съм присъствала.

Иначе за събора /или по-скоро феста, не знам как да го нарека.../ - да, мястото е ОК. Но, ако пак се провежда някога там, трябва да се предвиди по-добро позициониране на свободните зони и шатри, защото всичко беше разхвърляно и отдалечено (Да, нека да е в обособени отделни части, далеч от "трасето", но нека все пак да е малко по-сбито и подредено).

Имаше от всичко по много; браво на организаторите че успяха да се мобилизират в последния момент дет' се вика.
Като цяло, тръгнах скептично натам и тази ми представа се оправда - но от друга гледна точка - всичко мнооого хубаво, ама селянина си е селянин където и да отиде - друго си е да си прикара каруцата до софрата, да се правят бесни скандали за глупости и да крещи като на ожесточена свада в Столипиново...ебати и "ентусиастите", ебати и бмв спирита...
Висенето за входа...и то беше "заеби" ... а пък тва бутане - мани бегай....

За конкурсите няма да коментирам - май доста се изписа, и категорично подкрепям колегите.

Дано догодина имаме късмет за Долна Митрополия... :bchug:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия