Събор 2008 - happy weekend
Модератори: mitaka7, Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
На мен ми хареса прическата на DJ-я, подканванията му към публиката (която между другото можеше да е по-шумна). Хареса ми всичко! 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
На мен ми хареса като цяло събора,все по-добре става,времето не попречи на нищо....каквото имаше да се случва се случи,вятърът само подразни малко(особено едни трезвеници,които се опитваха да си хванат шатричката....
)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
общо погледнато аз също съм с позитивно мнение за събора...!! има много за доизкусуряване...!може да си дадем и мненията за другите организации/без въобще да обезценявам труда на колегите по организацията/ ,за да се получи по-качествено!!
ето и мойте скромни предложения.ако вече сте ги обсъждали и отхвърлили-здраве да е...!
1. поне месец и половина преди събора да има важни теми за спонсориране и набиране на средства. има доста фирми и хора ,които могат да се включат с пари,награди и прочие . някои не са го направили ,защото си притесняват да не се натрапват без покана.
2.явно е ,че трябват повече стюарди,а тва ще стане с повече средства-свързано с горната точка.
3.трябва да се пуснат преди събора /поне месец/ стикерите ,плакати,знамена и прочие,за да няма останали без и лутане от къде да се вземат.
4.трябва задължително да се намери начин да се направи връзка с медии/ телевизии ,вестници и списания/ ,за да се популяризира клуба и събора. СААБ имаха статия за събор на Бояна с 50 коли в Аутобилд!!тва просто е .... смешно!!! ние бяхме хиляди и никой в страната не разбра. в тая връзка е също изискването да има достатъчно време за организация.
5.предварително да се обяви във форума какви са критериите за оценка на колите,категориите и прочие,за да няма сърдити/или поне да са малко/ от колегите.когато има ясни правила-проблемите са по-малко. също да е представен регламента за италианското и дрифтовете и кой после участва във финалните серии,защото май там имаше най-много недоволни...
ясно е ,че сме страшно много феновете и вече няма как да се получи набързо и кой с квото може...!
ето и мойте скромни предложения.ако вече сте ги обсъждали и отхвърлили-здраве да е...!
1. поне месец и половина преди събора да има важни теми за спонсориране и набиране на средства. има доста фирми и хора ,които могат да се включат с пари,награди и прочие . някои не са го направили ,защото си притесняват да не се натрапват без покана.
2.явно е ,че трябват повече стюарди,а тва ще стане с повече средства-свързано с горната точка.
3.трябва да се пуснат преди събора /поне месец/ стикерите ,плакати,знамена и прочие,за да няма останали без и лутане от къде да се вземат.
4.трябва задължително да се намери начин да се направи връзка с медии/ телевизии ,вестници и списания/ ,за да се популяризира клуба и събора. СААБ имаха статия за събор на Бояна с 50 коли в Аутобилд!!тва просто е .... смешно!!! ние бяхме хиляди и никой в страната не разбра. в тая връзка е също изискването да има достатъчно време за организация.
5.предварително да се обяви във форума какви са критериите за оценка на колите,категориите и прочие,за да няма сърдити/или поне да са малко/ от колегите.когато има ясни правила-проблемите са по-малко. също да е представен регламента за италианското и дрифтовете и кой после участва във финалните серии,защото май там имаше най-много недоволни...
ясно е ,че сме страшно много феновете и вече няма как да се получи набързо и кой с квото може...!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bumar написа:Като цяло много добре се полу4и но може и о6те малко дано другата година да е о6те по добре от тази.
А на паркинга на хотел Родопи бе6е наи горе6тото място в Пловдив в петак ве4ер,бира,танци ,и по4ти малка свадба.
4естито на младоженците

След тая импровизирана сбирка ми изгърмя бас-а на кабриото, но иначе съм много доволен какъв як купон стана на паркинга

Жалко, че ви нямаше и втората вечер. От хотела поканиха на купона и четири патрула сот-атджии, които се изсипаха на паркинга с пълно бойно снаражение и бронежилетки

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
bumar написа:Като цяло много добре се полу4и но може и о6те малко дано другата година да е о6те по добре от тази.
А на паркинга на хотел Родопи бе6е наи горе6тото място в Пловдив в петак ве4ер,бира,танци ,и по4ти малка свадба.
4естито на младоженците
И на мен ми хареса събора поради ред причини но най-вече че се запознах с теб и поговорихме за любимата ни марка коли и се накефих максимално на колицата ти.Следващата ми бима ще е като твоята .
Поздрави !

Като цяло съм много доволен от събора и организацията му.
Беше ми отдадена възможност , както и на всички останали , да покарам на пистата.Използвах я с най- голямо удоволствие.
Включих си и колата в конкурса за външен вид.
Абе общо взето събора си беше супер.
Имаше съвсем малко неща , но те са нищо в сравнение с това което ми хареса, затова мнението ми за събора е положително.
Искам да благодаря на хората , че ме записаха в "Италианското преследване" въпреки , че бях закъснял с почти половин час след крайния час за записване. А и да благодаря на човека с червената шапка , че ми подписа прегледа също след като беше приключил с другите прегледи.
Също искам да благодаря и на колегата rosen.kolarov , че ми обясни някои неща за състезанието , с които въобще не бях наясно.
Беше ми отдадена възможност , както и на всички останали , да покарам на пистата.Използвах я с най- голямо удоволствие.
Включих си и колата в конкурса за външен вид.

Абе общо взето събора си беше супер.
Имаше съвсем малко неща , но те са нищо в сравнение с това което ми хареса, затова мнението ми за събора е положително.
Искам да благодаря на хората , че ме записаха в "Италианското преследване" въпреки , че бях закъснял с почти половин час след крайния час за записване. А и да благодаря на човека с червената шапка , че ми подписа прегледа също след като беше приключил с другите прегледи.
Също искам да благодаря и на колегата rosen.kolarov , че ми обясни някои неща за състезанието , с които въобще не бях наясно.
bgmade написа:DAKS написа:И на мене събора ми хареса и особено вечерите по кръчмите и купона който се получаваше. Е, някои се поуливахме де...![]()
Някои сигурно ще си спомнят едрото пияно момче, което хвърляше каквото намери по който види.Аз не го помня, но пък ми разказаха за него.
Тони,ти ли си тва...?
Разконспирира ме. Поизпростях на събора, та за това подпитвам на кой му е направило впечатление, но като гледам явно съм се слял с общата картинка.

Ти ходи ли?
TDS-KILLER
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Мишел написа:amd написа:Много добра идея, браво КикингКинг
Хареса ми как тръгнахме от София в истинска колона
Хареса ми как за пореден път изпитах за момент еуфорията от БМВ фенщината, как споделих идеите си с фенове от цялата страна!
Хареса ми как заговарях непознати хора все едно ги познавах цял живот и те ми отвръщаха със същото
Харесаха ми усмивките на феновете
Харесаха ми шофирането и лудниците, които някои момчета направиха
Това е истината! Без да познаваш никой, да се чувстваш част от едно много специално общество!
Точно така се чувствах

П.С. Мисля, че изживяването засенчи минусите на събора.
DAKS написа:bgmade написа:DAKS написа:И на мене събора ми хареса и особено вечерите по кръчмите и купона който се получаваше. Е, някои се поуливахме де...![]()
Някои сигурно ще си спомнят едрото пияно момче, което хвърляше каквото намери по който види.Аз не го помня, но пък ми разказаха за него.
Тони,ти ли си тва...?
Разконспирира ме. Поизпростях на събора, та за това подпитвам на кой му е направило впечатление, но като гледам явно съм се слял с общата картинка.![]()
Ти ходи ли?
Не,трябваше да кажеш...
Да ходим заедно...
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Благодаря на всички хора които са взели участие в подготовката и организирането на събора - да сте живи и здрави само така
Хареса ми всичко - целия събор "от - до" и хотела и пистата и кръчмите - всичко беше на 6 - евала

Хареса ми всичко - целия събор "от - до" и хотела и пистата и кръчмите - всичко беше на 6 - евала

THE ONE & ONLY E30
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3