Събор 2008 - happy weekend

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 05 Май 2008, 16:48

На мен ми хареса прическата на DJ-я, подканванията му към публиката (която между другото можеше да е по-шумна). Хареса ми всичко! :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 05 Май 2008, 17:15

На мен ми хареса като цяло събора,все по-добре става,времето не попречи на нищо....каквото имаше да се случва се случи,вятърът само подразни малко(особено едни трезвеници,които се опитваха да си хванат шатричката.... :mhihi: ) :bowdown: :bgflag: :driving:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Май 2008, 18:26

общо погледнато аз също съм с позитивно мнение за събора...!! има много за доизкусуряване...!може да си дадем и мненията за другите организации/без въобще да обезценявам труда на колегите по организацията/ ,за да се получи по-качествено!!
ето и мойте скромни предложения.ако вече сте ги обсъждали и отхвърлили-здраве да е...!
1. поне месец и половина преди събора да има важни теми за спонсориране и набиране на средства. има доста фирми и хора ,които могат да се включат с пари,награди и прочие . някои не са го направили ,защото си притесняват да не се натрапват без покана.
2.явно е ,че трябват повече стюарди,а тва ще стане с повече средства-свързано с горната точка.
3.трябва да се пуснат преди събора /поне месец/ стикерите ,плакати,знамена и прочие,за да няма останали без и лутане от къде да се вземат.
4.трябва задължително да се намери начин да се направи връзка с медии/ телевизии ,вестници и списания/ ,за да се популяризира клуба и събора. СААБ имаха статия за събор на Бояна с 50 коли в Аутобилд!!тва просто е .... смешно!!! ние бяхме хиляди и никой в страната не разбра. в тая връзка е също изискването да има достатъчно време за организация.
5.предварително да се обяви във форума какви са критериите за оценка на колите,категориите и прочие,за да няма сърдити/или поне да са малко/ от колегите.когато има ясни правила-проблемите са по-малко. също да е представен регламента за италианското и дрифтовете и кой после участва във финалните серии,защото май там имаше най-много недоволни...
ясно е ,че сме страшно много феновете и вече няма как да се получи набързо и кой с квото може...!

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 05 Май 2008, 18:43

Просто жестоко ,както винаги на БМВ събор, колони от страхотни коли и тълпи от добри приятели ,48 часа нон стоп купон и простотии, просто незнам къв социопад треа да си за да не ти хареса на БМВ събор.

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 05 Май 2008, 19:05

Много яко беше всичко,бях за няколко часа обаче много се накефих.Догодина отново ше бъда ;)
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 05 Май 2008, 20:34

bumar написа:Като цяло много добре се полу4и но може и о6те малко дано другата година да е о6те по добре от тази.

А на паркинга на хотел Родопи бе6е наи горе6тото място в Пловдив в петак ве4ер,бира,танци ,и по4ти малка свадба.

4естито на младоженците

:uups: :uups: :uups: :mhihi:
След тая импровизирана сбирка ми изгърмя бас-а на кабриото, но иначе съм много доволен какъв як купон стана на паркинга :mhihi:
Жалко, че ви нямаше и втората вечер. От хотела поканиха на купона и четири патрула сот-атджии, които се изсипаха на паркинга с пълно бойно снаражение и бронежилетки :lol:
Изображение

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 05 Май 2008, 20:55

Дааа на предишния пловдив си изпратиха истински полицаи за цяла нощ.

Потребител
Аватар

Мнение от reindeer » 05 Май 2008, 21:28

Здравейте :)
аз бях само на 3-ти ,но пък останах мн доволен от видяното (преживяването беше на 6).
евалата правя на Росен Коларов, за това 4е бе6е на място и обръщаше внимание на всеки който имаше въпроси на събора.
беше супер яко :) :) :)
Само спри да ми пъшкаш в ушите БУ, главата ми се наДУ ....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 05 Май 2008, 22:10

bumar написа:Като цяло много добре се полу4и но може и о6те малко дано другата година да е о6те по добре от тази.

А на паркинга на хотел Родопи бе6е наи горе6тото място в Пловдив в петак ве4ер,бира,танци ,и по4ти малка свадба.

4естито на младоженците

И на мен ми хареса събора поради ред причини но най-вече че се запознах с теб и поговорихме за любимата ни марка коли и се накефих максимално на колицата ти.Следващата ми бима ще е като твоята .

Поздрави ! :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 05 Май 2008, 22:53

Като цяло съм много доволен от събора и организацията му.
Беше ми отдадена възможност , както и на всички останали , да покарам на пистата.Използвах я с най- голямо удоволствие.
Включих си и колата в конкурса за външен вид. :D
Абе общо взето събора си беше супер.
Имаше съвсем малко неща , но те са нищо в сравнение с това което ми хареса, затова мнението ми за събора е положително.

Искам да благодаря на хората , че ме записаха в "Италианското преследване" въпреки , че бях закъснял с почти половин час след крайния час за записване. А и да благодаря на човека с червената шапка , че ми подписа прегледа също след като беше приключил с другите прегледи.
Също искам да благодаря и на колегата rosen.kolarov , че ми обясни някои неща за състезанието , с които въобще не бях наясно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 05 Май 2008, 23:32

Събора беше лудница една легализирана сбирка много якааааа :D

Потребител
Аватар

Мнение от DAKS » 06 Май 2008, 0:39

bgmade написа:
DAKS написа:И на мене събора ми хареса и особено вечерите по кръчмите и купона който се получаваше. Е, някои се поуливахме де... :mhihi:
Някои сигурно ще си спомнят едрото пияно момче, което хвърляше каквото намери по който види. :lol: Аз не го помня, но пък ми разказаха за него. :mhihi:

Тони,ти ли си тва...?

Разконспирира ме. Поизпростях на събора, та за това подпитвам на кой му е направило впечатление, но като гледам явно съм се слял с общата картинка. :mhihi:
Ти ходи ли?
TDS-KILLER

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 06 Май 2008, 11:13

Мишел написа:
amd написа:Много добра идея, браво КикингКинг

Хареса ми как тръгнахме от София в истинска колона
Хареса ми как за пореден път изпитах за момент еуфорията от БМВ фенщината, как споделих идеите си с фенове от цялата страна!
Хареса ми как заговарях непознати хора все едно ги познавах цял живот и те ми отвръщаха със същото :)
Харесаха ми усмивките на феновете
Харесаха ми шофирането и лудниците, които някои момчета направиха

Това е истината! Без да познаваш никой, да се чувстваш част от едно много специално общество! :bowdown:

Точно така се чувствах :clap: :yes:
П.С. Мисля, че изживяването засенчи минусите на събора.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bgmade » 06 Май 2008, 12:11

DAKS написа:
bgmade написа:
DAKS написа:И на мене събора ми хареса и особено вечерите по кръчмите и купона който се получаваше. Е, някои се поуливахме де... :mhihi:
Някои сигурно ще си спомнят едрото пияно момче, което хвърляше каквото намери по който види. :lol: Аз не го помня, но пък ми разказаха за него. :mhihi:

Тони,ти ли си тва...?

Разконспирира ме. Поизпростях на събора, та за това подпитвам на кой му е направило впечатление, но като гледам явно съм се слял с общата картинка. :mhihi:
Ти ходи ли?

Не,трябваше да кажеш...
Да ходим заедно...
You'll Never Walk Alone!
Изображение
Изображение

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 06 Май 2008, 16:11

Благодаря на всички хора които са взели участие в подготовката и организирането на събора - да сте живи и здрави само така :yes:

Хареса ми всичко - целия събор "от - до" и хотела и пистата и кръчмите - всичко беше на 6 - евала :bchug:
THE ONE & ONLY E30

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия