Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Новини
-
bobi_maxo написа:"Лукойл" в Люлин преди тунела. Само на 5 мин. от Синсити!![]()
Широк булевард, а мисля и че има къде да се паркира.
Ако изобщо се стигне до вариант за Люлин, далеч по-удачно е ОМВ-то точно след тунела. Има страшно много място за паркиране и то без изобщо да се паркира при колонките. Заведението е на гърба на бензиностанцията и по-този начин няма да се задръства отпред, а отзад, където може спокойно да се пуши, няма и на кого да пречат колите. Вътре са 15-тина маси, но лятото с масите отвън се ядва. Наоколо няма жилищни сгради, така че няма кого да притесняваме. Няма сервитьорки, респективно няма да има ядове с неплатени сметки.
Това е единственя адекватен вариант за Люлин, но макар да е при тунела, пак си остава далеч за колегите от Младост и Дружба например.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
bobi_maxo написа:IAV написа:Въпроса е да се намери нещо по средата между младост и люлин удобно за всички, да има паркинг стабилен!
Нещо от сорта на лукоила на 1ви километър на магистрала Тракия
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Dizelara написа:а какво ще кажете за омв на геме димитров там също е широко пък е близо айде не на всички но на повечето софианци
Да не кажа голяма дума но ОМВ на раковата не мисля че е от най широките!
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
IAV написа:Dizelara написа:а какво ще кажете за омв на геме димитров там също е широко пък е близо айде не на всички но на повечето софианци
Да не кажа голяма дума но ОМВ на раковата не мисля че е от най широките!
ще ми е гот сбирките да са на 200 метра от нас

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Сещам се за отворения паркинг на Билла-та близо до Цар Симеон. Може би ако някой говори с мениджърите ще ни пускат?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Където и да отидем, трябва първо представителна УС да се срещне със съответния представител на заведението, което искаме да посещаваме, иначе сме обречени на не успех, аз на две места вече предложих Метро на М?ладост, да се говори с управителя и евентуално да ползваме паркинга вечер, Метро затваря в 10 и мисля, че после ако се съглсаят от ръководството му ще е повече от перфектно, има заведение, чийто собственик, ако е предприемчив, ще го остави да работи за нас още 2 часа, има и навес за лошо време, но трябва някой от нашия УС да се срещне с управителя.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Bavarishe написа:ОМВ-то на бояна до шела.Четвъртък там няма много рейсъри
па и на близо кеф ти МакДоналдс кеф ти шел ...
хехе
смао дето куките го знаят перфектно мястото ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
аз не че съм идвал (досега), но според мен метро или техномаркта на цариграското са много добър вариант
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
и аз мисля,че идеята на сони е добра! само тва кафе дето е в метро-Онда е бая скъпичко! може много хора да не искат да си купят от там нито кафе,нито сокче,камо ли па бира...! иначе паркинга е огромен и може да се правят и и дивотии от желаещите.
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
!!Asen_X написа:bobi_maxo написа:"Лукойл" в Люлин преди тунела. Само на 5 мин. от Синсити!![]()
Широк булевард, а мисля и че има къде да се паркира.
Ако изобщо се стигне до вариант за Люлин, далеч по-удачно е ОМВ-то точно след тунела. Има страшно много място за паркиране и то без изобщо да се паркира при колонките. Заведението е на гърба на бензиностанцията и по-този начин няма да се задръства отпред, а отзад, където може спокойно да се пуши, няма и на кого да пречат колите. Вътре са 15-тина маси, но лятото с масите отвън се ядва. Наоколо няма жилищни сгради, така че няма кого да притесняваме. Няма сервитьорки, респективно няма да има ядове с неплатени сметки.
Това е единственя адекватен вариант за Люлин, но макар да е при тунела, пак си остава далеч за колегите от Младост и Дружба например.
много добро предложение