Трип до Кавала/Гърция - 05.04.2008 - ОТЛАГА СЕ!!!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 26 Мар 2008, 12:25

да,ина4е ще помоля модераторите малко да я пораз4истят темата да остане само важното а именно датата мястото на срещата и там квото те преценят,ма без да прекалявате :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Re: ..

Мнение от chocho » 26 Мар 2008, 12:25

bavareca_86 написа:
chocho-rz написа:Отиваш при застрахователите си и им казваш да ти дадът зелена карта ако вече не са ти я дали и това е.

П.С.Колата трябва да е на твое име или с пълномощно трябва да си
не ти искат пълномошно ;)

Да на границата но понякога случваш на тикива дето им е крив деня и те са от хората които искат но както и да е за съжаление дори те да не искат родните им полицаи искат ;) от опит го казвам Гърция и Румания са ми били проблемни понякога

Ох, на баба!
Аватар

Re: ..

Мнение от bavareca_86 » 26 Мар 2008, 12:29

chocho-rz написа:
bavareca_86 написа:
chocho-rz написа:Отиваш при застрахователите си и им казваш да ти дадът зелена карта ако вече не са ти я дали и това е.

П.С.Колата трябва да е на твое име или с пълномощно трябва да си
не ти искат пълномошно ;)

Да на границата но понякога случваш на тикива дето им е крив деня и те са от хората които искат но както и да е за съжаление дори те да не искат родните им полицаи искат ;) от опит го казвам Гърция и Румания са ми били проблемни понякога
ми тука идва другия проблем,моята кола не е на мое има а на името на стария собственик,имам нотариално заверен документ за покупка на автомобила ама още не сам го прехвърлил на мое име,и ся кво може да стане тука,при тая ситуация май пак не ми е нужно пълномошно :?:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

crash tester
Аватар

Мнение от chocho » 26 Мар 2008, 12:38

нямаш грижи карай щом тукашните не ти създават главобилия значи и там няма да имаш проблем но вие като сте групичка няма да имате проблеми

П.С.Когато се вращахме от Карандила спираха все първата кола и като видят още няколко след нея как спират и те само се усмихваха питаха от каде се вращаме и ни пожелаваха приятен ден и все така задръжни да сме :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 26 Мар 2008, 12:43

chocho-rz написа:но вие като сте групичка няма да имате проблеми

:mhihi:

ти няма ли да идваш :?:

crash tester
Аватар

Мнение от chocho » 26 Мар 2008, 12:46

Изпит по физика :( немога да го пропусна вече последна дата ми е.Предната дата беше на 15.03 :mhihi: тогава го пропуснах но сега немога но другият път съм на лице :D

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 26 Мар 2008, 12:49

chocho-rz написа:Изпит по физика :( немога да го пропусна вече последна дата ми е.Предната дата беше на 15.03 :mhihi: тогава го пропуснах но сега немога но другият път съм на лице :D

бахти късмета :mhihi: ай поне да го земеш 4е после ще те е яд

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 26 Мар 2008, 14:52

ква зелена карта ще вадите ве----отдавна отпаднаха и никой не ти я иска вече
-да не забравите да си махнете ножовете от корите :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 8,5&10X17 Keskin KT1
Мечтае да кара: Само Мки.

Мнение от bobi 318 is » 26 Мар 2008, 17:33

колеги,само да сам свободен на тази дата може ли да доида и аз.не се познаваме,но ше се опознаем :have one: но да знаете 4е моя is много бяга ;)
ИзображениеИзображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 26 Мар 2008, 18:29

Който е свободен и има желание за една хубава разходка да заповяда. В началото на темата ще видите мястото часа и датата на срещата!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

варненския разкош
Аватар

Мнение от STR » 27 Мар 2008, 10:37

минах пез Гърция преди няколко дни,единственото което мойе да е проблм е ако,някой носи повече от 4 картона цигари(на чочек).иначе зелена карта си има.внимажаите със скороста,аз платих 175 евро глоба.
без да видя показания от радар,полицая ми каза че бил на 2 километра по рано и съм карал с 131 км.,а аз бях със 180 км.в час.измислят си но какво мойе да се направи.ло6отое 4е жзимат книжката и ти я дават като си платиш глобата в някоя поща,така че внимаваите,а за 5 ти аз съм на линия,а никой да не предлага пари на полицай-директно ще го арестуват

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 27 Мар 2008, 18:17

STR написа:минах пез Гърция преди няколко дни,единственото което мойе да е проблм е ако,някой носи повече от 4 картона цигари(на чочек).иначе зелена карта си има.внимажаите със скороста,аз платих 175 евро глоба.
без да видя показания от радар,полицая ми каза че бил на 2 километра по рано и съм карал с 131 км.,а аз бях със 180 км.в час.измислят си но какво мойе да се направи.ло6отое 4е жзимат книжката и ти я дават като си платиш глобата в някоя поща,така че внимаваите,а за 5 ти аз съм на линия,а никой да не предлага пари на полицай-директно ще го арестуват

Ти си нашия водач! :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 27 Мар 2008, 18:40

Глобата за радар-детектор в Гърция е 1500 евро. Зелена карта ще поискат нашите граничари, ако не ги мързи. А защо въобще имаме граница с Гърция все още, след като сме в ЕС? Аз преди 20 дни ходих с кола до Германия и единствената проверка ми беше на излизане от БГ и на влизане в Унгария. После на границите единствено, което имаше е ограничение 60 км/ч.

варненския разкош
Аватар

Мнение от STR » 29 Мар 2008, 13:09

ще има ли нещо?

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 29 Мар 2008, 13:33

секи мишкува :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия