Mесечни срещи на BMWPower в Стара Загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
! Алекс написа:BeXTMaN написа:ами айде де кво чакаме ? тря да има скоро сбирчица не се излагайте
първо питай определен човек и ако той сметне за добре ще пусне тема:!: не става само с ядене требе и ама и ....не само акъл![]()
Соорри обещах да не пиша във ваща тема но тя върви към ......дъното
сашо ти много неща си обещал,много пъти си се извинявал и кел фаида.
ми те така е като те боли отвътре, трябва все някои да ти е виновен.
сбирки нямаме заради твоя кум щото реши да ни дели на групи,
а и да имахме сбирки ти помниш ли кога си идвал за последно

аиде ся и кума да се намеси ако желае .....нали сте комплект

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
ами как няма да изчезват като не са по темата.
сашко ако обичаш да си дадеш коментара по така наболелия ви проблем на лс или по тел. или лично,за да не ми се налага отново да трия
сашко ако обичаш да си дадеш коментара по така наболелия ви проблем на лс или по тел. или лично,за да не ми се налага отново да трия

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
кой е пък тоя кум
тук нещо шуробаджанащина надушвам
п.c. Г-н модератор преди да се вживейте в ролята на ''Фънки" и изтрийте ъмнайстото ми мнение ще отправя един апел към Вас:
-прочетете всичките 25т. от правилника на форума,като наблегнете на (т.14-в началото,т.17,т.18,т.24 и т.25)
те важат за всички нас
-надявам се да съм бил изчерпателен,но въпреки това,ако сега мишката Ви сочи ''X'' на моето мнение--това вече става целенасочено и съществува реална опасност занапред да няма какво да триете,защото просто никой няма да пише.
сега отново по темата:
на 15/16 сме ангажирали 16 местна къща в село ''Лява река'' намиращо се на 30км от СЗ в началото на прохода Хаимбоаз
все още има свободни 2 двойни стаи
цената е 9лв на човек
ще се пазари на 15ти сутринта от Метро
ако има някой желаещ---за повече инфо Алекс-0888656746
на всички,които заминават за Сливен----весело изкарване
а на всички,които си остават в СЗ---приятен уикенд

п.c. Г-н модератор преди да се вживейте в ролята на ''Фънки" и изтрийте ъмнайстото ми мнение ще отправя един апел към Вас:
-прочетете всичките 25т. от правилника на форума,като наблегнете на (т.14-в началото,т.17,т.18,т.24 и т.25)

-надявам се да съм бил изчерпателен,но въпреки това,ако сега мишката Ви сочи ''X'' на моето мнение--това вече става целенасочено и съществува реална опасност занапред да няма какво да триете,защото просто никой няма да пише.
сега отново по темата:
на 15/16 сме ангажирали 16 местна къща в село ''Лява река'' намиращо се на 30км от СЗ в началото на прохода Хаимбоаз
цената е 9лв на човек

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
///milko way написа:кой е пък тоя кум![]()
тук нещо шуробаджанащина надушвам
-прочетете всичките 25т. от правилника на форума,като наблегнете на (т.14-в началото,т.17,т.18,т.24 и т.25)те важат за всички нас
![]()
сега отново по темата:
цената е 9лв на човек
г-н модератора с усмивка ще изтрие всяко мнение което не е по темата,а ако прецени ще заключи темата.
това ли е твоята цел

отново апелирам да се обърнеш към мен лично,това тук не ти е лексикон

другото инфо е че- къщата разполага с голяма механа със страхотна камина,
-външно барбекю оформено като беседка
-открит басейн
-паркинг
лошото е че една от двете стай вече е заета а другата е запазена и утре ще се разбере окончателно
като гледам се събираме 6-7 коли
Милко очаква се в събота Казачето да мине ама него все ще го сместим помежду ни щото с тоя повод едва ли ще удържи
-външно барбекю оформено като беседка
-открит басейн
-паркинг
лошото е че една от двете стай вече е заета а другата е запазена и утре ще се разбере окончателно

като гледам се събираме 6-7 коли
Милко очаква се в събота Казачето да мине ама него все ще го сместим помежду ни щото с тоя повод едва ли ще удържи

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Deadgame написа:На 15.03 ще ходили някои от Стара Загора към Сливен ако има някои да сподели малко инфо
на предната страница квото има

Последна промяна ! Алекс на 12 Мар 2008, 12:47, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
сутринта в 8 ще се събираме на Метро, подробности за другото има в темата за Карандила 

the project is ready....

- bmwfena
- БМВманиачения
-
аз не сам за Карандила...отивам за драг-а...Ако има некои за драг-а да каже да се смитаме заедно нататакDido_stz написа:сутринта в 8 ще се събираме на Метро, подробности за другото има в темата за Карандила

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bmwfena написа:аз не сам за Карандила...отивам за драг-а...Ако има некои за драг-а да каже да се смитаме заедно нататакDido_stz написа:сутринта в 8 ще се събираме на Метро, подробности за другото има в темата за Карандила
Никой не казвал,че ще има драг!Писахме,че по принцип си го правим на Тодоров ден.Да не останете разочаровани!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
ми дано да има нещо ина4е разход4итза а и имам сре6та с Бургазката 4етаA_DUNCHEV написа:bmwfena написа:аз не сам за Карандила...отивам за драг-а...Ако има некои за драг-а да каже да се смитаме заедно нататакDido_stz написа:сутринта в 8 ще се събираме на Метро, подробности за другото има в темата за Карандила
Никой не казвал,че ще има драг!Писахме,че по принцип си го правим на Тодоров ден.Да не останете разочаровани!

54 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4