"КАРАНДИЛА-3"

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Soul_Fly » 16 Мар 2008, 19:33

Тези два дена беше адски кеф :D още треперя целия от адреналина :shock:
Всичко беше супер - колите, приятелите, купона -всичко на макс :P
А за вечерята просто нямам думи - не се бях забавлявал така от месеци, браво на всички купона беше доста горещ но на снимките ще се видим че по едно време папараците ме ослепиха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 16 Мар 2008, 19:36

chocho-rz написа:Днес докато слизахте на долу от Карандила към Сливен 4-те разградски БМВ с които се разминахте и едно от които беше скочило на клаксона бях аз :mhihi: а относно барбекюто бях онзи с гащеризона дето печеше по едно време ;)

да бе защо си тръгнахте толкова рано,ние пътувахме към пистата,а там днес беше невероятно 40 автомобила и мноооого скъсани гуми.

не е лесно да се направи организация на такава голяма група,но колегите от сливен се постараха и старанията им бяха увенчани с успех,няма начин да не спомена поне името на томчев(HAMMAN) които наистина положи доста тичане и емоции за да се чувстваме всички ние по комфортно.
колеги вчера на писта имаше 88 :shock: бмв-та.
маги, просто нямам думи накара ме да се почувствам горд ,че те познавам.хахо трябва да се гордее с теб
специални благодарности на всички които присъстваха
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 16 Мар 2008, 19:42

Защото единият от наще трябваше да патува за Варна и затова ни юркаше иначе имах намерение да дойда дори на Дунчев казах че направо там ще се видим но просто така се стекоха обстоятелствата че трябваше да тръгнем.А относно Сливенската група както казах бяха просто велики няма такава организация няма такива хора като тях а вечерта беше направо чудна както атмосферата така и вечерята :clap: на готвачите :mhihi: и на околните помагачи за настроението което подържаха покрай Барбекюто

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 16 Мар 2008, 19:55

Евала на всички и най-вече на наще момчета... Само мога да кажа, че тези 2 дни няма да ги забравя никога през живота си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ето съвсем съвсем малко снимки :)

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=85590
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 16 Мар 2008, 19:59

баси ахтунг-а стана :shock:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 16 Мар 2008, 20:10

Чочо видял съм те но незанех че си ти, другия път ще се запознаем.Едно голямо браво на ТОМЧЕВ защото дооста се постара ;) Особено в двубоя с джипката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от e_eftimov » 16 Мар 2008, 20:15

ето едно клип4е с снимки от сьбора в сьбота беше голям купон
http://zazz.bg/play:1e81a26c

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 16 Мар 2008, 20:37

Невероятно преживяване беше.Радвам се че се запознах с толкова много пекани хора.Супер сте BMW FOREVER :twisted: и BMW Team Sliven :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 16 Мар 2008, 20:50

Много народ е имало браво на вас радвам се че сте си изкарали добре евала :!: :yes:
Изображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 16 Мар 2008, 21:09

Карандила 3 мога да я сравня с Карандила 1, т.е прекрасна сбирка! С тази разлика, че имаше страшно много хора ( и все хубави). 8)
:bowdown: Маги, ти си моят идол :mhihi: :winky: :winky: :winky:
Защити женската част и то по- достойно от това няма накъде. Евала! :D
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 16 Мар 2008, 21:11

Евала на всички, беше едно незабравимо преживяване със страшно много емоции и весели моменти :bowdown: :bowdown: Радвам се, че имах възможността да се запозная с толкова приятни и весели хора :D Искам да ви благодаря, че всички проявихте разбиране към грешките на организаторите и че се отнесохте с уважение към тях, надявам се да сте останали доволни :yes:
Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 16 Мар 2008, 21:42

Благодаря на всички песъстващи!!! Мисля че се получи невероятна сбирка за което всички ние (около 120 човека) допринесохме! За пореден път доказахме че сме номер 1. Благодаря ви са хубавия спомен!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 16 Мар 2008, 21:48

Просто нямам думи да опиша преживяното тези дни :D . Много се радвам че се запознах е толкова много хора от форума и всичките много стабиляги. Организация всичко беше на ниво.

............ :shock: а шоуто което направиха Дилян Пенчев, Sharo, Hinca, Haho и останалите мога да кажа че колите им са супер и направо се шашнах като гледах такова каране на пистата. А Маги-то просто скри топката на всички. Евала на момичето за карането. ;) Надявам се и на националния пак да се съберем и толкова яко да си прекараме.
Радвам се че мина мероприятието без големи инциденти ама и Томчев направи шоуто на голф игрището. Засега това от мене аз пак лягам че още ме цепи яко главата от снощи :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 16 Мар 2008, 21:52

Strabex написа:Просто нямам думи да опиша преживяното тези дни :D . Много се радвам че се запознах е толкова много хора от форума и всичките много стабиляги. Организация всичко беше на ниво.

............ :shock: а шоуто което направиха Дилян Пенчев, Sharo, Hinca, Haho и останалите мога да кажа че колите им са супер и направо се шашнах като гледах такова каране на пистата. А Маги-то просто скри топката на всички. Евала на момичето за карането. ;) Надявам се и на националния пак да се съберем и толкова яко да си прекараме.
Радвам се че мина мероприятието без големи инциденти ама и Томчев направи шоуто на голф игрището. Засега това от мене аз пак лягам че още ме цепи яко главата от снощи :mhihi:

Тиха музика и малък Jameson :mhihi: :mhihi: = Strabex яко пиян :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от fifi_kukus » 16 Мар 2008, 22:20

ЕИИИИИИИИИИИ КАКЪВ СПОМЕН БЕЗ ВИДЕО МАТЕРИАЛ НАПРАВЕН ОТ МЕН, :mhihi: ще ме извините че много мърдам на някои кадри но тава е от адреналина, очаквайтего най скоро с заглавие [BMW TEAM -SLIVEN. КАРАНДИЛА-3 15 и 16. 03.2008г и се :bowdown: :bowdown: на всички които оцениха нашият положен труд за осъществяването на КАРАНДИЛА-3 :bowdown: :bowdown: с уважение към всички fifi_kukus

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия