"КАРАНДИЛА-3"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Тези два дена беше адски кеф
още треперя целия от адреналина
Всичко беше супер - колите, приятелите, купона -всичко на макс
А за вечерята просто нямам думи - не се бях забавлявал така от месеци, браво на всички купона беше доста горещ но на снимките ще се видим че по едно време папараците ме ослепиха

Всичко беше супер - колите, приятелите, купона -всичко на макс

А за вечерята просто нямам думи - не се бях забавлявал така от месеци, браво на всички купона беше доста горещ но на снимките ще се видим че по едно време папараците ме ослепиха

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
chocho-rz написа:Днес докато слизахте на долу от Карандила към Сливен 4-те разградски БМВ с които се разминахте и едно от които беше скочило на клаксона бях аза относно барбекюто бях онзи с гащеризона дето печеше по едно време
да бе защо си тръгнахте толкова рано,ние пътувахме към пистата,а там днес беше невероятно 40 автомобила и мноооого скъсани гуми.
не е лесно да се направи организация на такава голяма група,но колегите от сливен се постараха и старанията им бяха увенчани с успех,няма начин да не спомена поне името на томчев(HAMMAN) които наистина положи доста тичане и емоции за да се чувстваме всички ние по комфортно.
колеги вчера на писта имаше 88

маги, просто нямам думи накара ме да се почувствам горд ,че те познавам.хахо трябва да се гордее с теб
специални благодарности на всички които присъстваха

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Защото единият от наще трябваше да патува за Варна и затова ни юркаше иначе имах намерение да дойда дори на Дунчев казах че направо там ще се видим но просто така се стекоха обстоятелствата че трябваше да тръгнем.А относно Сливенската група както казах бяха просто велики няма такава организация няма такива хора като тях а вечерта беше направо чудна както атмосферата така и вечерята
на готвачите
и на околните помагачи за настроението което подържаха покрай Барбекюто

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Евала на всички и най-вече на наще момчета... Само мога да кажа, че тези 2 дни няма да ги забравя никога през живота си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ето съвсем съвсем малко снимки
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=85590
Ето съвсем съвсем малко снимки

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=85590
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси ахтунг-а стана 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Чочо видял съм те но незанех че си ти, другия път ще се запознаем.Едно голямо браво на ТОМЧЕВ защото дооста се постара
Особено в двубоя с джипката

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Невероятно преживяване беше.Радвам се че се запознах с толкова много пекани хора.Супер сте BMW FOREVER
и BMW Team Sliven 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Карандила 3 мога да я сравня с Карандила 1, т.е прекрасна сбирка! С тази разлика, че имаше страшно много хора ( и все хубави).
Маги, ти си моят идол
Защити женската част и то по- достойно от това няма накъде. Евала!

Защити женската част и то по- достойно от това няма накъде. Евала!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Евала на всички, беше едно незабравимо преживяване със страшно много емоции и весели моменти
Радвам се, че имах възможността да се запозная с толкова приятни и весели хора
Искам да ви благодаря, че всички проявихте разбиране към грешките на организаторите и че се отнесохте с уважение към тях, надявам се да сте останали доволни 

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Благодаря на всички песъстващи!!! Мисля че се получи невероятна сбирка за което всички ние (около 120 човека) допринесохме! За пореден път доказахме че сме номер 1. Благодаря ви са хубавия спомен!

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Просто нямам думи да опиша преживяното тези дни
. Много се радвам че се запознах е толкова много хора от форума и всичките много стабиляги. Организация всичко беше на ниво.
............
а шоуто което направиха Дилян Пенчев, Sharo, Hinca, Haho и останалите мога да кажа че колите им са супер и направо се шашнах като гледах такова каране на пистата. А Маги-то просто скри топката на всички. Евала на момичето за карането.
Надявам се и на националния пак да се съберем и толкова яко да си прекараме.
Радвам се че мина мероприятието без големи инциденти ама и Томчев направи шоуто на голф игрището. Засега това от мене аз пак лягам че още ме цепи яко главата от снощи

............

Радвам се че мина мероприятието без големи инциденти ама и Томчев направи шоуто на голф игрището. Засега това от мене аз пак лягам че още ме цепи яко главата от снощи

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Strabex написа:Просто нямам думи да опиша преживяното тези дни. Много се радвам че се запознах е толкова много хора от форума и всичките много стабиляги. Организация всичко беше на ниво.
............а шоуто което направиха Дилян Пенчев, Sharo, Hinca, Haho и останалите мога да кажа че колите им са супер и направо се шашнах като гледах такова каране на пистата. А Маги-то просто скри топката на всички. Евала на момичето за карането.
Надявам се и на националния пак да се съберем и толкова яко да си прекараме.
Тиха музика и малък Jameson

- fifi_kukus
- Потребител
-
ЕИИИИИИИИИИИ КАКЪВ СПОМЕН БЕЗ ВИДЕО МАТЕРИАЛ НАПРАВЕН ОТ МЕН,
ще ме извините че много мърдам на някои кадри но тава е от адреналина, очаквайтего най скоро с заглавие [BMW TEAM -SLIVEN. КАРАНДИЛА-3 15 и 16. 03.2008г и се
на всички които оцениха нашият положен труд за осъществяването на КАРАНДИЛА-3
с уважение към всички fifi_kukus

72 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5