Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
!!Asen_X написа:Vlado Sky Fox написа:Къде съм плюл?
Извини ме, твоята реплика беше нещо за някакъв манастир. Гледах мнението над твоето там - разни мензиси и т.н. простотии
Винаги съм спазвал добрия тон, и съм се старал да не засегна хора от форума независимо колко съм афектиран от дадени мнения и коментари.

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
!!Asen_X написа:Icco® написа: и да иска да го сподели с нас !!!Icco® написа:го неща които са се случили на наши събирания било то на седмични сбирки било на по кафенце някъде или на картинг пистата
А кой ви е спрял да си споделяте тези случки от срещите тук?
Асен ... незнам какво им се обясняваш! Според мен си в пълно право! Никой не спира хората да си говорят, а ги спират да СПАМЯТ! Но май повечето потребители немогат да го разберат. Според мен не е нормално 10 страници за 1 ден

Лично мнение .... съвсем правилна и навреме реакция!
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Моята позиция ,като редови посетител вече - не желая да бъда модератор , нито да имам допирни точки с клуба от вчера насетне !
Колегите ,които изразиха недоволството си ги разбирам.
Случва се така,че от може би поне две години насам все повече и повече във форума се допускат офф- теми,кои по-малко,кои повече скандални по своят замисъл ако има такъв изобщо.В този форум не може да се обменя кой знае каква информация ,защото хората се събират на срещи.Тук на практика те комуникират и не може току така да се удря по масата,да се заключват теми и от днес нататък да се тръгва по някакъв друг път.Сигурен съм,че заради Сливналиите с над 200 страници тема е решено да се "награби" този подфорум.Обаче се вижда и реакцията на всички тук сега. Тук има правила според които наистина по-добре хората да си правят групови чатове
Има и правила в Извън темата ,които обаче не само,че не се спазват ,но и се дава лабаво на "корифеите" със смислените теми и то целенасочено ...
Георги Пенчев
Колегите ,които изразиха недоволството си ги разбирам.
Случва се така,че от може би поне две години насам все повече и повече във форума се допускат офф- теми,кои по-малко,кои повече скандални по своят замисъл ако има такъв изобщо.В този форум не може да се обменя кой знае каква информация ,защото хората се събират на срещи.Тук на практика те комуникират и не може току така да се удря по масата,да се заключват теми и от днес нататък да се тръгва по някакъв друг път.Сигурен съм,че заради Сливналиите с над 200 страници тема е решено да се "награби" този подфорум.Обаче се вижда и реакцията на всички тук сега. Тук има правила според които наистина по-добре хората да си правят групови чатове

Георги Пенчев
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
!!Asen_X написа:А кой ви е спрял да си споделяте тези случки от срещите тук?
Асене на ясно съм че има доста пумия но в случая ти наясно ли си че си заключил една тема от 180 страници да речем за да отворим нова такава и вътре пак да е същото и след няколко страници всичко пак да си е по старо му ето гледай ги наще още на първа страница се почнаха........
Връщам се малко за корекция заради изказването на колегата Алибиту Сбирки във Варна е 170 страници за 2 години хаиде раздели го малко да видим колко страници за колко дена се изписват
Към Жорето Пенчев > Баце Сливенската група за мене е най сплотената и просто нямам думи
Последна промяна Icco на 22 Яну 2008, 0:56, променена общо 1 път
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ами той ти е отговорил вече

Тъй като очевидно не сте били убедени, че това е нещо, с което сте длъжни да се съобразявате, заключвам всички регионални теми. Можете да си отворите нови, но ако в тях видя новозаформени чатове, тези теми ще бъдат забранени, а проблемните участници в тях ще бъдат лишени от правото да пускат постинги във форума за неопределено време.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Новини
-
Icco® написа:!!Asen_X написа:А кой ви е спрял да си споделяте тези случки от срещите тук?
Асене на ясно съм че има доста пумия но в случая ти наясно ли си че си заключил една тема от 180 страници да речем за да отворим нова такава и вътре пак да е същото и след няколко страници всичко пак да си е по старо му ето гледай ги наще още на първа страница се почнаха........
Със или без помията, темата щеше да бъде заключена поради простата причина, че темите с много страници товарят форума, дават грешка на последна страница и т.н. По същия начин процедираме и с темата "Фън, вицове, картинки...." в Извън темата. Заключваме я щом стане огромна и правим нова.
В новите теми за регионалните сбирки ще бъдат изчиствани всички постинги, които нямат нищо общо със срещите ви, съдържат само емотиконки или най-общо казано не съдържат нищо, което има общо със самите сбирки.
На това ли му казвате жестоки мерки, погазване на ентусиазма и т.н.?
Адски абсурдна ситуация според мен...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Penchev написа:Моята позиция ,като редови посетител вече - не желая да бъда модератор , нито да имам допирни точки с клуба от вчера насетне !
...
Георги Пенчев

Какво по...

Сега и аз да изкажа възможението си,от това действие

Така примерно темата за срещите в Дружба - една от най-малките теми,от най-чистите.
Какво стана с нея - барабар с другите

Не мога да разбера ако смятате че няма смисъл да си правиме говорилнята около сбирките въобще забранете този тип теми

Има си важна тема кога и къде са збирките

Номера е обаче че тея теми са ни нужни за да кореспондираме помежду си,защото не всички имаме телефоните си,скайпове,ай си кю-та и т.н.,понякога това е единственото средство за да се разберем нещо помежду си и такива работи.
А колкото до правилата,ако трябваше да се наказват всички нарушения сега във форума щеше да имат право да пишат не повече от 50 човека

Колкото до спама,еми извинявайте ама всички някой като прекали се правят на ангелчета ама в следващата тема серът и някой ги хока тях,ама в крайна сметка само няколко човека го однасят

едит:
!!Asen_X написа:В новите теми за регионалните сбирки ще бъдат изчиствани всички постинги, които нямат нищо общо със срещите ви, съдържат само емотиконки или най-общо казано не съдържат нищо, което има общо със самите сбирки.
На това ли му казвате жестоки мерки, погазване на ентусиазма и т.н.?
Адски абсурдна ситуация според мен...
Хубаво а ти явно имаш способностите на баба Ванга(бог да я прости)за да знаеш кое няма общо със збирките в с.Ветрен,примерно,като дори не знаеш къде се намира на картата(говоря примерно,да не ме разбереш погрешно)

Последна промяна VesoPesa на 22 Яну 2008, 1:09, променена общо 1 път
- Новини
-
VesoPesaW123 написа:Не мога да разбера ако смятате че няма смисъл да си правиме говорилнята около сбирките въобще забранете този тип теми![]()
Има си важна тема кога и къде са збирките![]()
Номера е обаче че тея теми са ни нужни за да кореспондираме помежду си,защото не всички имаме телефоните си,скайпове,ай си кю-та и т.н.,понякога това е единственото средство за да се разберем нещо помежду си и такива работи.
И теб ще попитам.... Кой ви е забранил да правите това?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ За това аз се изказах по-силно вчера и ми беше казано да сменя дилъра
Друг хубавец пък ме нарече циганин за поне 100-ен път
Сега можете да си представите какво цари в кухнята на този клуб
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Illusion
- Бургаското явление
-
!!Asen_X написа:VesoPesaW123 написа:Не мога да разбера ако смятате че няма смисъл да си правиме говорилнята около сбирките въобще забранете този тип теми![]()
Има си важна тема кога и къде са збирките![]()
И теб ще попитам.... Кой ви е забранил да правите това?
Да разбирам ли, че в крайна сметка темите в момента са заключени поради прекаления си обем и това рано или късно щеше да се случи, но искаш да ни покажеш, че без толкова мнения (които колкото и да са безсмислени за вас, то за нас са си важни)можеше да бъде след доста време?
Penchev написа:^ За това аз се изказах по-силно вчера и ми беше казано да сменя дилъра![]()
Друг хубавец пък ме нарече циганин за поне 100-ен път
Сега можете да си представите какво цари в кухнята на този клуб
![]()
Георги Пенчев
Извода какъв е : че стойностните хора ще се загубят някъде из форума

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Добре г-н Модератор,сигурно Ви е писнало на целия екип да да четете простотии и т.н,но това си бяха нашите простотии,къде другаде да си постнем снимките как сме избухвали с групата в някое заведение и някой от нашите е липсвал и с нетърпение чака да ги види,къде другаде да се базикнем взаимно какви сме ги свършили,може би да отворя тема в под форума "Извън Темата" и там да ги пишем всички тези работи така ли да направим? Или по-добре да вземем по един лаптоп и на сбирките да си показваме снимките и да разправяме какви сме ги свършили преди 5 дена ами някак се губи тръпката,винаги когато съм отсъствал от града и ме е нямало на сбирка съм чакал да видя какво ще се появи в темата и мисля,че това не е само при мен а и при всички колеги,така,че не смятам,че е правилно да ни го отнемате по този начин това ми прилича вече като акцията на НСБОП ли бяха или ГДБОП не ми харесват и айде дърпат шалтера,не съм съгласен,че това е варианта вече по никакъв начин не се чуствам горд от това,че имам стикер на форума вече ме е срам от него наистина, само не ми казвай какво ти пречи да пиша в новата тема,счупи краката на един спринтьор и му кажи какво ти пречи да бягаш - разбирам да бяха много страници да и се направи архив ама не катинар гледай те си работата точка по въпроса , ето това най-много съм го мразил все пак форум ще те помоля да ми обясниш какво значи защото явно това което аз и другите разбираме се разминава се разминава доста от това което ти разбираш.
- Новини
-
Illusion написа:Да разбирам ли, че в крайна сметка темите в момента са заключени поради прекаления си обем и това рано или късно щеше да се случи, но искаш да ни покажеш, че без толкова мнения (които колкото и да са безсмислени за вас, то за нас са си важни)можеше да бъде след доста време?
Да, щяха да бъдат заключени така или иначе по някое време без оглед на съдържанието.
Да, искам да ви накарам да ударите по една мисъл всеки път, когато пускате мнение.
Ако сега съумееш да обясниш на всичките "бунтовници" да вземат да четат преди да се бунтуват, значи проблема е разрешен и очакваме да видим дали и новите теми ще бъдат мащабно задръстени.
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
Май само в нашия форум нещата са такива. В другите форуми има уважение, тука май сме се самозабравили. А въвеждането на реда става по странен начин. А колегата горе е прав така няма да се промени нищо, най-много регистрациите във форума да се увеличат драстично при евентуално наказание на някой колега.
А утре тази тема ще е .....

Последна промяна Vlado Sky Fox на 22 Яну 2008, 1:24, променена общо 1 път
- Новини
-
anton2106 написа:къде другаде да си постнем снимките как сме избухвали с групата в някое заведение и някой от нашите е липсвал и с нетърпение чака да ги види,
И на теб ще задам същия въпрос. Кой ви е спрял да правите тези неща? Кой ви е казал, че не можете да си пускате снимки от срещите ви, че не можете да споделяте случки от съвместните си преживявания и т.н?
- Illusion
- Бургаското явление
-
!!Asen_X написа:Illusion написа:Да разбирам ли, че в крайна сметка темите в момента са заключени поради прекаления си обем и това рано или късно щеше да се случи, но искаш да ни покажеш, че без толкова мнения (които колкото и да са безсмислени за вас, то за нас са си важни)можеше да бъде след доста време?
Да, щяха да бъдат заключени така или иначе по някое време без оглед на съдържанието.
Да, искам да ви накарам да ударите по една мисъл всеки път, когато пускате мнение.
Ако сега съумееш да обясниш на всичките "бунтовници" да вземат да четат преди да се бунтуват, значи проблема е разрешен и очакваме да видим дали и новите теми ще бъдат мащабно задръстени.
Асене, на никой не мога да го обясня и ще ти кажа защо. Истината е, че седя и си мисля кое как е и стигнах до единствения извод, че си заключил темите понеже е било нужно вече, но се опита да ни покажеш, че трябва да спрем със спама, но за нас това не е спам. Ако греша, поправи ме
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара