Шумен
Модератори: mitaka7, Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Колеги имате ли добре формулиран ден и час за среща във вашият град или стават спонтанно, защото от 23-ти до 29-ти ще съм в Шумен и бих се радвал да се запозная с повечето от вас
Поздрави, Мартин.

Поздрави, Мартин.
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Asterix написа:Колеги имате ли добре формулиран ден и час за среща във вашият град или стават спонтанно, защото от 23-ти до 29-ти ще съм в Шумен и бих се радвал да се запозная с повечето от вас
Поздрави, Мартин.
Здравей. Нямаме абсолютно нищо формулирано. От време на време се чуваме по тел. и се виждаме. Пък и то не сме кой знае колко - аз, Alexi и Яро (ако е в Шумен)...
Но щом ще идваш ще се видим, само да се разберем кога:)
- Asterix
- младши ентусиаст
-
Ами от 23-ти до 29-ти съм в Шумен.
След няколко часа заминавам на работа (24 часа смени карам) за това ще напиша номерът ми тук. Призвънете ми когато сте свободни и ще ви се обадя да се разберем да се срещнем
088/ 911 83 44 - Мартин.
Поздрави!
След няколко часа заминавам на работа (24 часа смени карам) за това ще напиша номерът ми тук. Призвънете ми когато сте свободни и ще ви се обадя да се разберем да се срещнем

088/ 911 83 44 - Мартин.
Поздрави!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Asterix
- младши ентусиаст
-
Доста добре се получи срещата, не бяхме много, но беше качествено в пълният смисъл на думата! И все пак имаше сняг!
Alexi благодаря ти много, че ми даде да усетя как е компакт на сняг
И каквото и да ми приказват - БМВ-то си е БМВ!
Радвам се, че се запознах с пичове като вас. Ще се радвам в скоро време да се срещнем отново. Ако имате път към Търново - Знаете ми номерът и не се притеснявайте да ми звъните!
Поздрави от Велико Търново, Мартин!

Alexi благодаря ти много, че ми даде да усетя как е компакт на сняг

Радвам се, че се запознах с пичове като вас. Ще се радвам в скоро време да се срещнем отново. Ако имате път към Търново - Знаете ми номерът и не се притеснявайте да ми звъните!

Поздрави от Велико Търново, Мартин!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2