Пренебрежението и надменноста в клуба!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 01 Фев 2007, 10:18

Не мисля, че като си се разхождал из ЕКО-то, си носил табелка, че си от Перник. Т.е. няма как да се разбере, че си пернинчанин. Тез вътре като пият и не гледат кой паркира, така че не трябва да те притеснява. Нека не забравяме, че Перник е градът на Голфетките, а и един от многото сериозни хора (шПерко) е с пернишка регистрация :mhihi: .
Не мисля, че на някой си не приятен, защото си от Перник. Просто според мен трябва да махнеш това негативно мнение, да дойдеш с високо вдигната глава и да се слееш с феновете.
От 1-2 срещи, няма да се запознаеш с всички.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 01 Фев 2007, 11:28

Някой някъде написа:Така е, първите посещения в повечето случай звършват с подобна тема, след година почваш да лягаш и да ставаш с тия хора, басейни, пожарогасители... после се питаш кой ме би по-главата да се вра там...
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 01 Фев 2007, 11:31

naskoksan написа:
Някой някъде написа:Така е, първите посещения в повечето случай звършват с подобна тема, след година почваш да лягаш и да ставаш с тия хора, басейни, пожарогасители... после се питаш кой ме би по-главата да се вра там...

true,true... :mhihi:
Изображение
Driver's Racing Team

Е30 IS Crasher
Аватар
Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25

Мнение от ge_a » 01 Фев 2007, 12:24

lowdriver написа:
naskoksan написа:

true,true... :mhihi:

:yes:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 01 Фев 2007, 12:29

то в такъв случай и аз да взема да дойда :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 01 Фев 2007, 12:37

Споко колега :D и аз първия път бях е така :shock: , даже и не съм се обаждал на никой, само се завъртях и си тръгнах. Но с времето се запознаваш с все повече хора... Дори и почти не ходя на Екото в момента знам , че като отида няма да скучая ;) Винаги се намират общи теми за разговори там :!: :idea:
stay tuned
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: Пренебрежението и надменноста в клуба!

Мнение от B U L L I » 01 Фев 2007, 14:48

AlCapone написа:Здравейте! Аз съм нов притежател на БМВ и както всеки фен на колата исках да съм и част от клуба. И така отидох аз с мойта е36-ца в софия на ЕКО и всички ме гледат все едно съм дошъл да крадъ нещо питах там едно момче от каде мога да си зема стикери и той някфо надмено ми отвърна "е от тония там" утидох до "е ония там" и като нормален човек го попитах: Колега ще може ли да си купя стикери? той само ме погледна и продължи да си говори с човека с който си говореше.... и аз си седя там малко в страни от него и след 1-2 мин ми вика: еи сега ще ти дам стикери... след което продължи да си говори с някакво друго момче. Както и да е даде ми момчето после сичко точно евала му! После влизам в #BMWpower и там някфо пренебрежително отношение към всяка казана моя дума. Имаше и още подобни случки но да не ставам подробен. Ми хубаво ве хора аз мисля че целта на клуба е да се разраства да идват нови хора с по индивидуални(уникални, различни) коли да се обменя опит това онова и просто по старите членове да имат по оптимистично отношение към новите. Действително сега не може да се държим все едно сме първи приятели като не се познаваме но ако се стремим към добро отношение то може да се постигне поне според мойта гледна точка!

п.с. Искаше ми се и аз да вляза в клуба но 2-3 пъти ходих на ЕКО и всеки път си викам повече няма да идвам(щото секи те гледа презрително) ама все пак се кефя на БМВ и пак ще дойда нямам избор пък дори да си пия бира в колата. PEACE !!!
И момчето със стикерите да не се засяга се пак секи си има гледна точка вероятно му е писнало да го питат за стикери ама аз лично нямам вина за това, иначе се оказа ПИЧ!!! \/

според мен подхода ти явно куца :mhihi:
я виж колко човека има тук
та ние сме цяло общество и да не мислиш че сме се родили заедно
всички сме се запознали благодарение на този клуб.
не е изкл'чено да не си попаднал на хора.
ето един акъл от мен понеже аз забелязвам че пренебрежение има и то от хората които карат малко по скъпи коли
издебни някои с Е30 илиЕ21 и заговори него,това са все усмихнати хора,които ще те приемат безусловно :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 01 Фев 2007, 17:50

naskoksan написа:

....беседки,кръчми,танци манци.... :mhihi: :mhihi:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 01 Фев 2007, 18:21

AlCapone написа:
genezis написа:кво да ти кажа колега нормално а и като гледам си от любимият на всички ни ПЕРНИК

Бате всичко добре ама ако си от хората дето преценяват хората според местожителството значи си от тези "киселяци" за който говоря! Демeк Като видят БМВ-то PK*222AP и кфо аз не съм човек ли или пък съм някъф селянин. Бате относно това само искам да ти го кажа като съвет Не преценявай хората според местожителството им. Пък и съм сигорен че конкретно на теб ПЕРНИК нищо не ти е направил НО ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ЗА ТАЗИ ТЕМА.....

PEACE \/

Абе я заеби тия приказки и ела днеска на Еко аз ще дойда към 10 да пиеме по бира Е39 С8679 РМ :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 01 Фев 2007, 18:34

пич,ако имаш път през Зарата се обади и ще видиш топло посрещане!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Re: !

Мнение от SuPeR_FLY » 01 Фев 2007, 20:32

pavlin_e30 написа:пич,ако имаш път през Зарата се обади и ще видиш топло посрещане!

Пък ако тръгнеш към Зарата, може да дойдете на гости да видите още по-топло посрещане ;)

Край на рекламата :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Фев 2007, 23:22

това защо ми е познато :mhihi:
споко колега след 20-30 път всичко ще е окей .. ще имаш приятели и врагове и ще знаеш кои кои е и с кои да не се гъбаркаш че лошо :D ... просто трябва да си малко по упорит и да не се отказваш ... хубавите неща не стават лесно знаеш :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

Мнение от AlCapone » 02 Фев 2007, 21:23

Дилян Пенчев написа:Ей, не съм видял темата, относно стикерите не ми е писнало, но просто като пристигна на ЕКО и имам да говоря нещо важно с някой и като се заговоря (както стана онази вечер) не мога да обърна внимание и на друг човек и до колкото си спомням в цялата лудница ти се извиних и те помолих да изчакаш момент че водя разговор! НМоже в първия момент да съм забравил за това че ме чакаш за стикери след като съм приключил разговора, но е по обясними причини щото всеки те пита нещо и в един момент си пред изпушване :mhihi:

AlCapone написа: Както и да е даде ми момчето после сичко точно евала му! И момчето със стикерите да не се засяга се пак секи си има гледна точка вероятно му е писнало да го питат за стикери ама аз лично нямам вина за това, иначе се оказа ПИЧ!!! \/

Здравейте!!! Първо да започна с искрени извинения към Дилян Пенчев очаквах точно така да се разтълкува поста ми макар че грешно сте ме разбрали както се вижда не съм обвинявал никой в нищо просто казвам впечетления Съжелявам колега ако съм те обидил не съм целял това :!:

Вчера бях на ЕКО и си прекарах супер!!! благодърение на иво от банкя с който се познавам той ме запозна с тоя ония + това пак си купих стикер и този път Дилян беше адски любезен и точен за пореден път sorry Диляне и евала! :P пийнах бира побъбрих ходих и на бояна дори и за малко абе весело беше и бих казал че мнението ми вече е променено коренно и ще продължа да идвам този път обаче с КЕФ!!! Ако някой иска да пием по бира следващия четвъртък ще съм или с едно е36 PK8222AP или с е30 PK1963AM....

п.с. Вече съжелявам че пуснах темата :)

Изображение
Последна промяна AlCapone на 02 Фев 2007, 21:34, променена общо 1 път
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 02 Фев 2007, 21:29

haho написа:Точно Дилян Пенчев беше човека с когото първо говорих (по телефона) и точно той прати човек да ме посрещне на Еко.
Така че на него "Евала голям пич си" 8)

Този човек бях аз ,а предишната вечер ходихме с Дилян да караме :D Така че не сме толкова кисели
Niki Lauda

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Фев 2007, 22:22

аиде ся дето си си прекарал хубаво и за дето ни накара да се притесняваме за теб ще трябва да доидеш до стара загора да ни почерпиш и нас или ако искаш наи добре да те чакаме в сливен ,че ми се ходи при ония маимуни :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия