Да направим сбирка в Люлин на Бриколаж (седмична)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Май не схващате идеята, както спомена по-горе колегата не е въпрос на бензин или на разстояние, а че освен през лятото аз поне съм на бачкане четвъртък, пък и на мен ми се гледат БМВ-та секи ден:)
535 като е ентусиазиран, ще се съберем да опънем 5-6-7-8 литра бира и 2-3 мешани скари ще си поговорим за колите и ще се приберем, всеки друг който иска да дойде е добре дошъл.
535 като е ентусиазиран, ще се съберем да опънем 5-6-7-8 литра бира и 2-3 мешани скари ще си поговорим за колите и ще се приберем, всеки друг който иска да дойде е добре дошъл.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
MARFI написа:BMWALPINA написа:
Голдан Денис РУЛЗЗЗ
Точно това имах предвид, но му бях забравил името, никак не е лошо, особено градината.
Са след ремонта е много приятно, има вече и кухня. Там за еи така вечер да се седне е супер приятно.
- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: MARFI
MARFI написа:535 написа:MARFIще те спукам от "бой" ...
живея в люлин за съжеление от дълго време
а среща трябва да има да му се порадвам на оня смешник ... може да е двапъти по як от мене ... и бая бой да изям ама това е полужението)...
със сигурност ще е весело пък и ще се посмеем това са си нови запознанства
535 Аз изобщо не съобразих, че си от Люлин, то нали ти си пуснал темата, ама това с визата ме ядоса, че има некфи дупета дето ми гъзареят с апартаменти на мама и тате на някфи "гъзарски" места и ме ядосват.
А защо съжаляваш, че живееш в Люлин на мене си ми е много гот, има инфраструктура, има метро, има къде да си оставя колата, има си сичко...
А с репликата да се порадваш на оня смешник кой визираш?
И да весело ще е ако се съберем.
И да вярно имаме си сбирка на екото, НО аз по принцип тогава съм на работа, и не мога да ходя за съжаление.

аз пък живея на Орлов мост и така да страдам, че не съм до Люлин планина, та да не е истина

айде стига глупости

нищо лично

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и аз не видях кога и къде,а в петък ще миткам по шопските улици тъи ,че които иска да свирка

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
B U L L I написа:и аз не видях кога и къде,а в петък ще миткам по шопските улици тъи ,че които иска да свирка
Обади се и ще те водя да ти свирнат

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
След офертата за музикални изпълнения, аз май няма да се класирам с оферта за коктейлче(та)... 

Never mistake motion for action...
мене ми гепха емблемата
мене ми гепха емблемата иажно е време да се запозная със съседите ...аиде да се събереме тия дни да пиеме че ме е яд ... и ми е мъка на кои му трябва бе да го е...
ако някои ви продава емблема hamman за заден капак аз я копувам 100 лева давам !!!!!
ако някои ви продава емблема hamman за заден капак аз я копувам 100 лева давам !!!!!
- NANA_KU4KATA
- кандидат ентусиаст
-
Re: мене ми гепха емблемата
аз мога да се опитам да ти намеря!!!но не е 100% 4е 6те намеря,но 6те опитам!!!!!!
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3