22-23-ти юли -Пистов шампионат за аматъори (Писта Калояново)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- fANTONa
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 520
е да , ясно че е така, а тогава за кви скорости става въпрос , интересно ми е щото мноо съм се навил да ида там, пък до сега не съм ходил на писта , а предпочитам там да си изпробвам уменията отколкото на улицата .... та да не стане някоя авария , че до колкото знам , застраховката не бачка там нали ...
БМВ
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
скороста на правата си е доста прилична,лично правех около 145км,ама имаше хора който са стигали и над 160 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
hi
gosho82 написа: 6те имам ли някъкъв 6анс с моето 320 Е306 цилиндрово е ?
щеше да е по интересно ако е 4 цилиндрово

Paskal написа:Застраховката наистина не важи
Paskal написа:Няма такса за участие а само 6лв. застраховка
Тука нещо даже на мен не ми стана ясно

///M Power написа:скороста на правата си е доста прилична,лично правех около 145км,ама имаше хора който са стигали и над 160
Да обаче сега има два шикана който убиват малко от малко скоростта все пак

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
кой от вас ще идва ли на тва състезание ?
а тази застраховка 6лв на кой се плаща ? питам щот майка ми бачка в застрахователна компания и може би и тя може да направи такава ....
(а инече ся като се сетих , аз да пусна малка реклама , ако може де , за всякакви застраховки - гражданска , каско, имуществени и т.н., получавате отстъпка ) само за феновете на БМВ
за подробности на ЛС
а тази застраховка 6лв на кой се плаща ? питам щот майка ми бачка в застрахователна компания и може би и тя може да направи такава ....
(а инече ся като се сетих , аз да пусна малка реклама , ако може де , за всякакви застраховки - гражданска , каско, имуществени и т.н., получавате отстъпка ) само за феновете на БМВ

БМВ
fANTONa написа:кой от вас ще идва ли на тва състезание ?
(а инече ся като се сетих , аз да пусна малка реклама , ако може де , за всякакви застраховки - гражданска , каско, имуществени и т.н., получавате отстъпка ) само за феновете на БМВза подробности на ЛС
Ако може проучи въпроса за застраховка за каране по пистата

- fANTONa
- младши ентусиаст
-
MaXimal написа:Ако може проучи въпроса за застраховка за каране по пистата
еми мисля че пабло отговори , но все пак ще проверя.
и кажете кой ще ходи де .... че нито знам къде е нито кво е .... нз как да ида до там ....
БМВ
fANTONa написа:MaXimal написа:Ако може проучи въпроса за застраховка за каране по пистата
еми мисля че пабло отговори , но все пак ще проверя.
и кажете кой ще ходи де .... че нито знам къде е нито кво е .... нз как да ида до там ....
Мисълта ми е тия 6 лева как ще покрият щета на кола като Corvette-a който се състезаваше на миналото състезание,като той струва много по 6 лева

ама ти верно ли си мислиш че събираме 6 лева от кола и ако стане нещо му даваме тея 6 лева джакпот да си оправи квото се е строшило

Това е ВРЕМЕННА ЗАСТРАХОВКА ЗА ВРЕМЕТРАЕНЕТО НА СЪСТЕЗАНИЕТО.
Нали се сещаш че ако искаш гражданска за състезателни цели за цяла година ще ти вземат колкото едната гума на печката

НО това да не те стимулира да се размажеш в първата стена сега.
Всеки си има глава на раменете и си преценява.
Знаеш ли какво....
Ела УТРЕ на пистата и ще ти предоставя господин Стоилов за разговор.
Ще му зададеш лично всеки един въпрос който те вълнува за да няма пропуски после

А мен знаеш как да ме познаеш нали

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3