Няколко думи за Събор 2006 и от мен :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Без съмнение това беше най-големия събор до сега. Супер комерсиален, все по-многоброен, с тълпи от хора, повечето дошли заради шоуто! Със сигурност имаше и такива, които въобще не са чували за БМВ клуб България, още по малко за форума
Вярвам, че на организаторите не им е било лесно, но се справиха почти перфектно
))
До голяма степен недостатъците, които пробляснаха тук там - като се започне от пътувенето в колона, после в хотела, и накрая на пистата, се дължаха на самите нас, като хора събрани от толкова различни среди, с различна култура и възпитание
Ако трябва да се упреква някой, то това ще са самите участници в събора, т.е. всички нас.
Надявам да има още много събори, и всеки следващ да е по-добър от предишния! И нека всеки сам за себе си да намери най-добрата част от него

Вярвам, че на организаторите не им е било лесно, но се справиха почти перфектно

До голяма степен недостатъците, които пробляснаха тук там - като се започне от пътувенето в колона, после в хотела, и накрая на пистата, се дължаха на самите нас, като хора събрани от толкова различни среди, с различна култура и възпитание

Ако трябва да се упреква някой, то това ще са самите участници в събора, т.е. всички нас.
Надявам да има още много събори, и всеки следващ да е по-добър от предишния! И нека всеки сам за себе си да намери най-добрата част от него

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Най-голямото признание за всичко направено от нас беше и е благодарноста на хората ,за което още веднъж благодаря

На почти всички организатори ни се случи да ни пресрещат хора по пистата и да ни стискат ръцете в знак на уважение и благодарност за положените усилия ,за което благодаря от името на всички в организацията и клуба

Искам да добавя името на Иво Дрянков "ICE" в графата организатори и да му благодаря от името на БМВ клуб България за проявеното разбиране и оказана помощ при контакта с "Дару Кар" ,за това,че се справи по един блестящ начин като дипломат при решаването на малки ,но изключително важни нам проблеми (почти си изпусна самолета,но свърши това което трябваше

Горд съм ,че сме заедно и шапка ви свалям

п.с. някои се прибрахме с някоя друга бутилка Шотландска течност ...
Много благодаря на доброжелателите и им пожелавам здраве ,любов, късмет и още по-мощни Баварски машини

С уважение : Георги Пенчев Пенчев
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Stanislav написа:p.s. А да знаете Асен какъв поглед вадеше събота срещу неделята като седяхме на канапенцата в Лоби бара ..
Ебала на всички
кво викаш

найстина едно голямо ЕВАЛА на всички хора който се бяха заели с организацията на събора: всичко беше перфектно

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
LeX написа:Stanislav написа:p.s. А да знаете Асен какъв поглед вадеше събота срещу неделята като седяхме на канапенцата в Лоби бара ..
Ебала на всички
кво викаш![]()
найстина едно голямо ЕВАЛА на всички хора който се бяха заели с организацията на събора: всичко беше перфектно![]()
я остави човека на мира

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Яаааааааааааа Асен бил наркоман, той за това бил толкоз невменяем
Момчета, благодаря Ви и аз, Благодаря за това което направихте, Благодаря за това, че Вие, шепа хора, успяхте да угодите на близо 2000 човека, Благодаря Ви и че успяхте да съберете почти 300 БМВ-та на една поляна. И не на последно място ВИ благодаря за това, че заради нас Вие загърбихте ичния си живот, загърбихте професионалните си задължения и ни показахте правия път.
ПС.Изключително мъчно ми става като чета думите на Асен, че това ще е последният събор който организира, което означава, че ще напуска администраторският си пост. Мъчно ми става, не, че ще напусне администраторството, а за това, че той е златната среда и на форума и на клуба и на БМВ общността в БГ. Асене без теб на този пост, незнам какво ще правим, но мисля, че имаш нужда от почивка и те подкрепям, дори и да знам, че нещата за момент ще се обърнат с главата надолу. Човеко, в теб виждам истински приятел, прител не на думи, а приятел на когото мога да разчитам винаги и приятел, който зная, че няма да ме предаде и да ми забие ножа в гърба, ти си човек, който се среща изключително рядко, и човек, който трябва да бъдетачен и уважаван, Благодаря ти

ПС.Изключително мъчно ми става като чета думите на Асен, че това ще е последният събор който организира, което означава, че ще напуска администраторският си пост. Мъчно ми става, не, че ще напусне администраторството, а за това, че той е златната среда и на форума и на клуба и на БМВ общността в БГ. Асене без теб на този пост, незнам какво ще правим, но мисля, че имаш нужда от почивка и те подкрепям, дори и да знам, че нещата за момент ще се обърнат с главата надолу. Човеко, в теб виждам истински приятел, прител не на думи, а приятел на когото мога да разчитам винаги и приятел, който зная, че няма да ме предаде и да ми забие ножа в гърба, ти си човек, който се среща изключително рядко, и човек, който трябва да бъдетачен и уважаван, Благодаря ти

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Какво друго мога да кажа освен едно голямо благодаря на всички потрудили се това вълнуващо и ненадминато само по себеси изживяване да се осъществи.Благодаря момчета за мен беше чест да съм сред вас.
Един дълбок
пред всички
Един дълбок

- Новини
-
Georgieff написа:П.С.: Асене, браво за подписа - когато ми казваше какво да снимам, виждах, че каквото и да кажа нямаше да има значение, затова ти отговарях само с да,да,да
Хехе, Жорка .... подписа ми е такъв за да ми напомня разни неща. Не са много хубави но пък в живота трябва и облаци да има за да се научим да ценим слънцето и да започнем да си пазим гърба

Stanislav написа:p.s. А да знаете Асен какъв поглед вадеше събота срещу неделята като седяхме на канапенцата в Лоби бара ..
Това ми бяха последните силици ама ги дадох на вас

sonny написа:ПС.Изключително мъчно ми става като чета думите на Асен, че това ще е последният събор който организира, което означава, че ще напуска администраторският си пост. Мъчно ми става, не, че ще напусне администраторството, а за това, че той е златната среда и на форума и на клуба и на БМВ общността в БГ. Асене без теб на този пост, незнам какво ще правим, но мисля, че имаш нужда от почивка и те подкрепям, дори и да знам, че нещата за момент ще се обърнат с главата надолу. Човеко, в теб виждам истински приятел, прител не на думи, а приятел на когото мога да разчитам винаги и приятел, който зная, че няма да ме предаде и да ми забие ножа в гърба, ти си човек, който се среща изключително рядко, и човек, който трябва да бъдетачен и уважаван, Благодаря ти
Сони, оставяш ме без думи човече. Благодаря за всичко казано от теб, както и от всички останали, които писаха в тази тема, на ЛС или по телефона. Всъшност няма по-хубаво от това хората да те уважават, да те обичат, да те накарат да се чувстваш значим.
Що се отнася до администрирането... не говорех за почивка, а за окончателно напускане. Финално решение не съм взимал но вероятно ще напусна както форума, така и заемания пост в управителния съвет на клуба и самия клуб. Това обаче абсолютно нищо не значи .... каквото и да реша, с каквото и да се занимавам, винаги ще имам време да се ровичкаме по поредната баварска кочинка и да чакаме поредния повод баварската глутница в България да бъде отново на едно място.

!!Asen_X написа:Що се отнася до администрирането... не говорех за почивка, а за окончателно напускане. Финално решение не съм взимал но вероятно ще напусна както форума, така и заемания пост в управителния съвет на клуба и самия клуб
Защо всеки администратор,след решение да напусне поста на 'админ' се чувства длъжен да напусне и всичко останало

Асене?
П.С написаното по-горе е лично мнение и виждане по въпроса,така че никой да не се чувства длъжен да ми отговоря по 'недобър' начин!
Андрей Барабонков
ЧОВЕКА икона,Човека БМВ Пауър България,Човека създал всичко това което имаме сега
Той все още е сред нас
На събора спечели първо място в категорията Е30
Седяхме на една маса в петъчната вечер.
Владо-Туртурело-Май сме се виждали на Казанлък 2003 но за малко.
Дори и да не съм го видял лично пак заслужава уважение
А Асен
МОЖЕ би точно сега е момента за това.
Повярвайте ми не е леко да изнесеш на гърба си цял събор
Е той изнесе цели ДВА
Така че уважението ми тези хора ще го имат винаги защото са дали не малко за развитието на този клуб и на БМВ общноста като цяло
С Уважение
Един Ентусияст

Той все още е сред нас

На събора спечели първо място в категорията Е30

Седяхме на една маса в петъчната вечер.
Владо-Туртурело-Май сме се виждали на Казанлък 2003 но за малко.
Дори и да не съм го видял лично пак заслужава уважение

А Асен

Повярвайте ми не е леко да изнесеш на гърба си цял събор

Е той изнесе цели ДВА

Така че уважението ми тези хора ще го имат винаги защото са дали не малко за развитието на този клуб и на БМВ общноста като цяло
С Уважение
Един Ентусияст
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
sonny написа:Яаааааааааааа Асен бил наркоман, той за това бил толкоз невменяем![]()
![]()
![]()
![]()
Момчета, благодаря Ви и аз, Благодаря за това което направихте, Благодаря за това, че Вие, шепа хора, успяхте да угодите на близо 2000 човека, Благодаря Ви и че успяхте да съберете почти 300 БМВ-та на една поляна. И не на последно място ВИ благодаря за това, че заради нас Вие загърбихте ичния си живот, загърбихте професионалните си задължения и ни показахте правия път.
Все едно съм го написал аз!

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Асене, моите адмирации!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3