Стара Загора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ei ma i men toq deto si prodade kolata.
nikoi da ne me trie 6toto kiopawoto kwadrat4e ne funkcionira
iskam da kaja na kolegata sas sre6titi 4e towa se opitwahme da naprawim o6te predi godini,no si ostanahme samo priqtel4eta koito se zasi4at po pati6tata.
za6to li ?
i az se 4udq
nikoi da ne me trie 6toto kiopawoto kwadrat4e ne funkcionira
iskam da kaja na kolegata sas sre6titi 4e towa se opitwahme da naprawim o6te predi godini,no si ostanahme samo priqtel4eta koito se zasi4at po pati6tata.
za6to li ?
i az se 4udq

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
Ей и аз като заралия да се включа в тази тема
Само че мене ме не чакайте по сбирки щото повечето време съм в София а и BMW-то е на тати! Искрено се надявам че скоро ще си имам и аз бимърче пък тогаз кеф ти Зарата - кеф ти Софията (и ша живея като торбалан
) The Tiger ако искаш ми прати телефона си като лично съобщение във форума и като съм в С.З. ще ти звънна да направим разходка с БМВ -тата 

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Ще хвърлим по един Bike в комбитата (щото съм с 525 TDS Touring) и ще ходим да караме колело по алеите на Аязмото
(За тези от София Аязмото е парк в Стара Загора)

ре
Е хаиде обадете неква среща преди националния събор та да си покараме малко до Стара Загора и назад! Ако сте навитаци да спретнем едно каране до Пловдив с картинг-състезание на Лаута! Или при вас на картинг ,ние и без това ще си покараме до вас!
Неш и Хинца
Неш и Хинца
кога ви е удобно да направим една сбирка
на мен-всяка събота и неделя съм цялден свободен.ако искате може и през седмицата,но да е след 6ч.трябва да се съберем колкото можем,и да направим няколко обиколки на града и да кажем на тези с БМВ-тата,които не са от форума да дойдат на сбирка,да се запознаем,абе да се знаем кои сме и като решим да правим нещо да има с кого.аз ще домъкна 3-4-ма с БМВ,другото от вас

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Сега на 16 и 17 съм в С.З. Айде който иска да ми се обади (0898762999 и не злоупотребявайте
)И аз мога да докарам 2-ма 3-ма.

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Видях поста на NESH и това ще велико да дойдат и от други градове.Айде софиянци организирайте се, а пък ние ще ви чакаме!
ре
че кво му е в неделя да побръмчим заедно! Обмислете някакъв час около 12 , че по-рано махмурлука не дава на буталата да се въртят
!! И обадете някое местенце за кафе с паркинг! ОК !

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Жестоко човек в Неделя на ОМВ Стара Загора (първото на влизане в града).Имате ми GSM за допълнителна връзка! Надявам се The Tiger също да чете това. А ти NESH от къде си не разбрах?
- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
Точно за него - да! Само че съм свободен само в събота (т.е. утре) и то след 15.00! В неделя пътувам обратно за София!
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3