21.12 - Коледно празненство на децата от Долна Баня

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 11 Дек 2008, 17:23

Коледното празненство на децата от Долна Баня ще се проведе на 21.12.2008 от 14.00ч.
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 11 Дек 2008, 17:28

Еми чакаме се както винаги в 10:30 на Лукойл и дано нарушим най-накрая традицията и успеем да тръгнем преди 12 :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

Дружба Дринк Тийм
Аватар
Кара: Само на БИРА !

Мнение от dizle » 11 Дек 2008, 17:44

Надали преди 12 ще успеем но към 12.30 горе долу ще тръгнем....
ИзображениеИзображение

Слабите се стремят към порядъка, силните владеят xаоса! Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 525D
Мечтае да кара: E60 M5

Мнение от gamenaa » 14 Дек 2008, 18:03

Някой ще дадели малко инфо какво ще се прави на това тържество ? Кога и от къде се тръгва (ако има хора от бургас) :uups: :)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Дек 2008, 13:25

Искам да знам колко са децата???
Любо, Ели??? Вие знаете ли?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 15 Дек 2008, 13:30

мисля, че бяха около 20 :roll:
Но ако ти трябва точна бройка звъни на Ели (ако и нямаш тела ми пиши да ти го пратя), понеже тя има номера на възпитателкат аи може да ти даде точна бройка, иначе имам бройката от миналата година, но тази има промени с нови деца дошли и стари, които са си отишли ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39 525D
Мечтае да кара: E60 M5

Мнение от gamenaa » 15 Дек 2008, 17:21

Хайде кажете от Бургас дали ще тръгва някои и там в колко часа се чакаме :)Каква ще е цялата програма ? :bs:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 16 Дек 2008, 13:17

gamenaa написа:Хайде кажете от Бургас дали ще тръгва някои и там в колко часа се чакаме :)Каква ще е цялата програма ? :bs:

Градски, знаеш ли къде е (тази) Долна баня ? На има няма 350км. от нашия край. Ако имаш мерак - тръгвай , никой няма да те върне, но не очаквай други хора от Бургас - погледни темата за седмичните сбирки и виж колко хора успяват да се съберат, ти искаш ей така да тръгнат към другия край на страната.
Нов си гледам, предполагам, че ако прегледаш форума ще намериш по-подходящи групови мероприятия, в които да се включиш - както казах, никой няма да те върне и от Долна баня, но това е дестинация сравнително удобна за софийската група.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 16 Дек 2008, 15:08

Ние си преместихме мача от 11, така че след него се пооправяме и тръгваме към Долна Баня :winky:
Извинете се на децата от наше име за закъснението и дано пристигнем в удобен момент :P
долен хранител
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 16 Дек 2008, 16:36

AGD написа:
gamenaa написа:Хайде кажете от Бургас дали ще тръгва някои и там в колко часа се чакаме :)Каква ще е цялата програма ? :bs:

Градски, знаеш ли къде е (тази) Долна баня ? На има няма 350км. от нашия край. Ако имаш мерак - тръгвай , никой няма да те върне, но не очаквай други хора от Бургас - погледни темата за седмичните сбирки и виж колко хора успяват да се съберат, ти искаш ей така да тръгнат към другия край на страната.
Нов си гледам, предполагам, че ако прегледаш форума ще намериш по-подходящи групови мероприятия, в които да се включиш - както казах, никой няма да те върне и от Долна баня, но това е дестинация сравнително удобна за софийската група.

На около 250-280 километра е от Бургас. Никой няма да ви се разсърди ако дойдете, както и всички ще ви разберем ако не дойдете предвид пътната обстановка и времето. Евала все пак на колегата, който така настоятелно пита и изяви желание от името на бургаската група.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 16 Дек 2008, 17:16

sinqta_strela написа:Ние си преместихме мача от 11, така че след него се пооправяме и тръгваме към Долна Баня :winky:
Извинете се на децата от наше име за закъснението и дано пристигнем в удобен момент :P

:yes: :D
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 16 Дек 2008, 20:29

Аз утре ще звънна до дома и ще ги питам колко деца официално са там. И аз съм с вас. За съжаление тази година не се организирахме с подаръци за децата. По стечение на обстоятелствата ми правиха една операция и не можах да се погрижа. Любо сигурно и той е доста зает. Имаме малко пари по сметката и не знам за какво бихме ги похарчили. Приемам предложения.
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Дек 2008, 0:28

Аз днес напълних багажника на комбито с брускети марети, кубети и вафли франка с много шоколад :mhihi: Всичко това се осъществи със съдействието на балдъзата и колегите и от Итал Фуудс. Времето наистина ми е кът, но ако мога да помогна с нещо казвайте. Ако се организираме мога да направя един бърз пазар с хранителни продукти от първа необходимост или някакви дрешки, обувки....
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: Trabant 601'S
Детайли за колата: машина човечееее

Мнение от sinqta_strela » 17 Дек 2008, 9:06

Аз също мога да ударя едно рамо с пазара, стига да се уговорим по-отрано за ден и приблизителен час ;)
А иначе и аз съм натоварил един багажник, само че е с дрехи и някакви спортни принадлежности :winky:
долен хранител
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар

Мнение от SpUd3r » 18 Дек 2008, 16:09

Има ли някой от Люлин едно свободно място, че едно от момчетата, които беше преди в дома иска да дойде с нас ?
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия