Drift Day 2 - Снимки, Видео, Участници, Автомобили.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

ДА ДРИФТНА ЛИ ПАК!!!

Мнение от Mortician » 20 Юли 2008, 20:44

Аз участван и 2 чифта гуми си заминаха ма поне начесах крастата.. организацията бее на ниво както и голям процент от "пилотите". не може да се избегне и красотата на пистата на която се наслаждаваха останалите "пилоти". С удоволствие ще участвам и догодина когато учаквам повече участници или поне още по качествени, а Владо, Искрен и Киро си заслужаваха местата на почитната "стълбица" без спор. Поздравления на организаторите и жалко за хората които не успяха да се насладят на шоуто.... МНОГО ПРОПУСНАХТЕ!!!
BMW са коли, всички останали са средства за предвижване от точка А до точка В

властелинът на гумите
властелинът на гумите
Аватар

Мнение от danini » 20 Юли 2008, 20:51

евала на организаторите и пилотите :D страхотно шоу

Потребител
Аватар

Мнение от gizi_358 » 20 Юли 2008, 21:21

Многооо добро щоу се получи :P всички се представиха мноогоо добре и нелипсваше желание :mhihi: аз бях от фотографите, но има мноогооо материал и свалянето му ще отнеме малко време :uups: но ще има обещавам :D :D :D :D :uups:
КолКото Повече......толкова ПовеЧе ;) :)

Потребител
Аватар

Мнение от gizi_358 » 20 Юли 2008, 21:30

обааче снимките нещо са поразмазанки, но ще се помъча да ги пооправя ;)
КолКото Повече......толкова ПовеЧе ;) :)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 20 Юли 2008, 21:33

Добре караха момчетата, доволно представяне,за такъв вид проява из БГ, добра скорост набира. Поздравления на Алекс, Емо, Искрен,без тях, без всички колито се наеха да седят цял ден да размахват флагчета, това мероприятие, щепе да е само мит и въздишки.

ПС Подопаджиите ще се опраат, ако ли не аз ше ги опраа, а оня дребния с Ладата, да се научи да я кара :mhihi:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 20 Юли 2008, 21:34

как си личи че се прибрахте всички по кошовете. :mhihi: айде наспете се и утре на работа , че искам да си видя пуканката на някой завой как бута предница :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Юли 2008, 23:24

супер беше многог съм доволен,макар че не можах да дойда с корубата, ама догодина ще е на линия ;)
единственото гадно беше жегата и направо умрях и ся целия съмс ладолет и супер, че имаше и сладолет за 2та дена сигурно изядох над 30
а и връщането беше перфектно и бавареца_86 пак доказа, че в камбарата му НЯМА НИКОЙ mihihi mihihi mihihi mihihi

а и коментарите на публиката бяха супер като например, че мартеничката на Алекс е минимум 3 литра, на ге_a колата е m50b25 и е Е32, на венци Е34та в съботния ден била Мка, ама в неделя вече не:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а на магистралата минахме покраи едни полицай с 140-150 и тамънс е чудехме с Тошко що не ни спряха и тои като натисна съединителя и яко газ до прекъсвач и тоя полицая скокна направо :mhihi: :mhihi: (а забравих да кажа, че на тошко му изпаднаха гърнетата и тръбите по време на състезанието и като се връщахме бяхме без тях
Последна промяна SpUd3r на 21 Юли 2008, 0:09, променена общо 1 път
Tux0 Ca !
Изображение

Drinker
Аватар
Кара: E36 Touring 328i
Мечтае да кара: нормално

Мнение от ///Milen_bmw » 20 Юли 2008, 23:53

SpUd3r написа:а и връщането беше перфектно и бавареца_86 пак доказа, че в камбарата му НЯМА НИКОЙ mihihi mihihi mihihi mihihi

То не беше каране с отворени врати, заливане с вода, замеране с пликове, а в тунела беше уникално :mhihi:
Накрая Дружба разбра, че сме завърнали още от светофара на Горубляне :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 21 Юли 2008, 0:47

Гледай какво става тука а Варна сега се прибираме нормално е все да сме в умален състав на такива невроятни мероприятия
Благодарности на всички организатори спонсори помощници да не забравя някой а бе на всички стана нещо невероятно малките проблемчета бледнеят пред цялата организация продължавайте все така DRIFT DAY 3,4,5,6.........9999 :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 21 Юли 2008, 0:57

бравос момци :mhihi:

а Тошко попринцип няма май никой в камбаната :mhihi: Много е фен и е пич та му дрънка 23-ката :mhihi: много ми хареса и на мен ,но защо да чакаме догодина? ;) неможе ли на есен с песен пак?
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 с PVC мотор

Мнение от sharkvn » 21 Юли 2008, 1:29

на есен перфектно тъкмо по хладно добре за нас добре и за колите само да не вали
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 21 Юли 2008, 6:27

///Milen_bmw написа:
SpUd3r написа:а и връщането беше перфектно и бавареца_86 пак доказа, че в камбарата му НЯМА НИКОЙ mihihi mihihi mihihi mihihi

То не беше каране с отворени врати, заливане с вода, замеране с пликове, а в тунела беше уникално :mhihi:
Накрая Дружба разбра, че сме завърнали още от светофара на Горубляне :mhihi:

Ей горкото момче как всички го нареждат,че не бил добре земе да се сплаши и да почне се лекува не че има лек ама все пак поздрав за бавареца с една снимчица :mhihi:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 21 Юли 2008, 9:22

едно голямо евала на организаторите,си4ко беше прекрасно :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
благодаря на вси4ки за невероятното изживяване(като изклю4им лукойл-а на трагване от софия :mhihi:
Благодаря и на Алекс(дружбенския и на малкия Пен4ев 4е помогнаха колата да се варне пак на пистата ;)
в неделя ве4ерта сланцето толко ни напе4е 4е отка4ихме си4ки,Д.Пен4ев завалията кат хвана станцията на Алекс и се по4наха магариите :mhihi: :mhihi:
Поздрави на си4ки присъствали и се надявам скоро пак да се саберем ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 21 Юли 2008, 10:06

Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на difcho ,че се съгласи да ми бъде навигатор в първото ми излизане на писта....Обясняваше ми всичко много добре...Силно се надявам вече следващите пъти да ми се получат нещата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,ама май и колата трябва да е друга....
BMW Team Varna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 21 Юли 2008, 10:34

Срещата беше много добра. Както казаха повечето колеги - имаше какво да се види и наистина е така.
Евала на Искрен, Момчетата от Варна, момчетата с Нисанът и Мантата. Сигурен съм, че пропускам още момчета, които са се представили добре, но изброените са ми се набили в съзнанието.
ЕВАЛА! :)

Shondy написа:ето един от дошлите на мероприатието как си се вози из града.... :mhihi:

Той никак не е новодошъл, просто е с нова кола ;)
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия