Темите за регионални сбирки!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Яну 2008, 0:38

Айде сега един събор да спретнем по повод мира и да се нажмулим като казаци :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Яну 2008, 0:38

Пецата написа:Окей аз обещавам поне от моя страна оффтопик ще се опитвам да няма ;) аз съм дотук.Мисля че всичко стана от ясно преясно.Лека вечер.

Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва :mhihi: :mhihi:
Мисля си,че на него не му пука,защото в него е панела с он-лайн живота ни и подкрепата на клубЪ

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2008, 0:38

SuPeR_FLY написа:
!!Asen_X написа:Редуцирате оффтопика, ние ще увеличим модераторския състав и ще видим как ще тръгне. Ако проблемите продължават, ще е крайно наложително направо да направим една среща на живо и да се опитаме да се разберем.
Целта ми не е да ви изпраскам наказанията и да приключа въпроса. Мисля че достатъчно ясно показах, че искам да намеря път за разбирателство без да се стига до виртуални ексцесии.

Виж, че можем и да се разберем ;) Решението е повече модератори, а като всички знаят, че за тяхната тема отговаря еди кой си и ще им изтрият оффтопика ще се сдържат малко от малко ;)

Окей ;)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 23 Яну 2008, 0:39

Spit-Fire написа:Надявам се, че спама от моя страна във вида "Може ли някой да ме вземе еди къде си" няма да е проблемен. Ако е така, и аз спирам с оф-топиците :)

е тука се подиграваш вече ;)
нали това е свързано със сбирката, как тогава ще е оффтопик ? ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Яну 2008, 0:39

///MapTo написа:Айде сега един събор да спретнем по повод мира и да се нажмулим като казаци :lol:

Сори за оф топика, ама аз съм много съгласен с 2-рата част на изречението :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 23 Яну 2008, 0:41

Penchev написа:
Пецата написа:Окей аз обещавам поне от моя страна оффтопик ще се опитвам да няма ;) аз съм дотук.Мисля че всичко стана от ясно преясно.Лека вечер.

Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва :mhihi: :mhihi:
Мисля си,че на него не му пука,защото в него е панела с он-лайн живота ни и подкрепата на клубЪ

Георги Пенчев

Това е пределно ясно ама Пецата си пасува нарочно :winky: не му се занимава.
Изображение
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Яну 2008, 0:41

Penchev написа:

Георги Пенчев

То ако мислиш, че на някой му пука :mhihi: :mhihi: :mhihi: На всички им е през ... :mhihi:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2008, 0:41

Penchev написа:Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва :mhihi: :mhihi:

Обидени хора винаги ще има. Обикновено обидени са тези, на които им е изтрит постинг, подпис, аватар, направена им е забележка и т.н.

Мисля, че колегата достатъчно ясно ми зададе въпроса и аз достатъчно ясно му отговорих.

Не се опитвай да наливаш масло там където огън няма.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Яну 2008, 0:43

Нямаше отговор от теб обаче ;)
Сега и за това ако кажеш,че не е така ....

Георги Пенчев
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2008, 0:45

Penchev написа:Нямаше отговор от теб обаче ;)
Сега и за това ако кажеш,че не е така ....

Георги Пенчев

:arrow:

!!Asen_X написа:
Пецата написа:Мисля че всичко стана ясно от вас модератори искаме само едно нещо като правите нещо такова поне уведомете и кажете на еди колко си страници темата се заключва или поне темата ще бъде заключена за да бъде направена нова.Някакво уведомяване мислите ли че е приятно да седнш на компа да си отвориш любимия форум и да видиш темата заключена след като години наред се пише в нея.Затова сега е всичко това.Подготвяйте ни за такива неща.Обещайте сега и тук в темата че за напред ще го правите.

Окей, а вие обещайте, че ще редуцирате оффтопика си и ще спазвате правилата на форума.

Чети преди да пишеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Яну 2008, 1:13

///MapTo написа:
S1z3 написа:..

Смея да твърдя,че не си прав...2003 когато се регнах аз на седмица максимум по 1-2 юзъри се регистрираха...към днешна дата погледни самичък колко са регистрираните...тъй че и с теб и без теб...форума няма да умре бъди сигурен ;)

ти от 100 години си регнат разбрахме го,но не съм забелязвал 2004-та 2005-та да пишеш много ;) Или са ти се карали и на тебе,че си малък и немаш БМВ :mhihi:
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Яну 2008, 2:42

надушвам нови членове в модераторския екип скоро :mhihi:

п.п. Баварише .. ти имаше ли БМВ ?

п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване :roll:
или да го оставим за събора там да се разберем като хора

п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i

Мнение от miro_mcm » 23 Яну 2008, 8:15

bam-bam написа:п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят :mhihi:

Ей отворко ВНИМВАЙ с определенията които правиш за нас :evil: :twisted: и без тва ни дигна кръвното на всички от Сливен с постовете си по повод инцидента с Радото.
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 23 Яну 2008, 8:38

bam-bam написа:надушвам нови членове в модераторския екип скоро :mhihi:

п.п. Баварише .. ти имаше ли БМВ ?

п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване :roll:
или да го оставим за събора там да се разберем като хора

п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят :mhihi:

Модове, ето ви първия спам с директна обида на юсърите от цяла югоизточна България! И кво ще направите??????

Браво Бам!Браво Бам-бам!Останалото си го знаеш!!!!!!!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 23 Яну 2008, 9:02

Викам да се спирате вече, а?
:evil:
В темите за регионалните сбирки имаше ОГРОМЕН оффтопик! Това абсолютно никой не може да го отрече.
:arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=3210
Тва го давам като пример и не ме карайте да ровя всичките страници, за да ви изкарвам още резултати от бургаската, темата на Дружба, от Варненската и т.н
И на мен винаги ми е било инатересно да ви чета писаниците, в които и аз съм се включвала, обаче те наистина не са за форум, а за чат.
Я се замислете, не е ли по- добре като си отворите темите да четете за впечатленията си от сбирките, да гледате снимки от тях, а не да четете некви глупости за некви си бебета (примерно) на юзъри дето нямат нищо общо със вашите сбирки.

Момчета, не се обиждайте, но наистина е по -добре да се започне на чистичко. Знаете, че за мен сливналий сте най- задружни и много ви уважавам. И затова предпочитам да тук да оставяте спомени от сбирките си и един ден някой нов потребител да чете какъв отбор сте всъщност.

bam- bam ти друга работа нямаш ли си?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия