Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пецата написа:Окей аз обещавам поне от моя страна оффтопик ще се опитвам да нямааз съм дотук.Мисля че всичко стана от ясно преясно.Лека вечер.
Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва

Мисля си,че на него не му пука,защото в него е панела с он-лайн живота ни и подкрепата на клубЪ
Георги Пенчев
- Новини
-
SuPeR_FLY написа:!!Asen_X написа:Редуцирате оффтопика, ние ще увеличим модераторския състав и ще видим как ще тръгне. Ако проблемите продължават, ще е крайно наложително направо да направим една среща на живо и да се опитаме да се разберем.
Целта ми не е да ви изпраскам наказанията и да приключа въпроса. Мисля че достатъчно ясно показах, че искам да намеря път за разбирателство без да се стига до виртуални ексцесии.
Виж, че можем и да се разберемРешението е повече модератори, а като всички знаят, че за тяхната тема отговаря еди кой си и ще им изтрият оффтопика ще се сдържат малко от малко
Окей

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Spit-Fire написа:Надявам се, че спама от моя страна във вида "Може ли някой да ме вземе еди къде си" няма да е проблемен. Ако е така, и аз спирам с оф-топиците
е тука се подиграваш вече

нали това е свързано със сбирката, как тогава ще е оффтопик ?

Tux0 Ca !

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
///MapTo написа:Айде сега един събор да спретнем по повод мира и да се нажмулим като казаци
Сори за оф топика, ама аз съм много съгласен с 2-рата част на изречението

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Penchev написа:Пецата написа:Окей аз обещавам поне от моя страна оффтопик ще се опитвам да нямааз съм дотук.Мисля че всичко стана от ясно преясно.Лека вечер.
Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва![]()
![]()
Мисля си,че на него не му пука,защото в него е панела с он-лайн живота ни и подкрепата на клубЪ
Георги Пенчев
Това е пределно ясно ама Пецата си пасува нарочно

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Penchev написа:Пецата написа:Окей аз обещавам поне от моя страна оффтопик ще се опитвам да нямааз съм дотук.Мисля че всичко стана от ясно преясно.Лека вечер.
Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва![]()
![]()
Георги Пенчев
То ако мислиш, че на някой му пука

- Новини
-
Penchev написа:Колега,чакай сега, ти забрави да попиташ админа дали пък той обещава да действа по начина, по който да няма обидени хора ,хубаво се съгласи, но той нищо не казва![]()
Обидени хора винаги ще има. Обикновено обидени са тези, на които им е изтрит постинг, подпис, аватар, направена им е забележка и т.н.
Мисля, че колегата достатъчно ясно ми зададе въпроса и аз достатъчно ясно му отговорих.
Не се опитвай да наливаш масло там където огън няма.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Новини
-
Penchev написа:Нямаше отговор от теб обаче![]()
Сега и за това ако кажеш,че не е така ....
Георги Пенчев

!!Asen_X написа:Пецата написа:Мисля че всичко стана ясно от вас модератори искаме само едно нещо като правите нещо такова поне уведомете и кажете на еди колко си страници темата се заключва или поне темата ще бъде заключена за да бъде направена нова.Някакво уведомяване мислите ли че е приятно да седнш на компа да си отвориш любимия форум и да видиш темата заключена след като години наред се пише в нея.Затова сега е всичко това.Подготвяйте ни за такива неща.Обещайте сега и тук в темата че за напред ще го правите.
Окей, а вие обещайте, че ще редуцирате оффтопика си и ще спазвате правилата на форума.
Чети преди да пишеш.
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
///MapTo написа:S1z3 написа:..
Смея да твърдя,че не си прав...2003 когато се регнах аз на седмица максимум по 1-2 юзъри се регистрираха...към днешна дата погледни самичък колко са регистрираните...тъй че и с теб и без теб...форума няма да умре бъди сигурен
ти от 100 години си регнат разбрахме го,но не съм забелязвал 2004-та 2005-та да пишеш много

ТДС - Турбо Див Селянин
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
надушвам нови членове в модераторския екип скоро
п.п. Баварише .. ти имаше ли БМВ ?
п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване
или да го оставим за събора там да се разберем като хора
п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят

п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване

п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят

- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
bam-bam написа:п.п.3 и до колко разбрах всичко е станало заради Сливенската група ... сливи зарзалий и джанки стегайте се че заради вас всички го отнасят
Ей отворко ВНИМВАЙ с определенията които правиш за нас

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bam-bam написа:надушвам нови членове в модераторския екип скоро![]()
п.п.2 и ся ко стана ... къде ше е братската сбирка за помиряване![]()
Модове, ето ви първия спам с директна обида на юсърите от цяла югоизточна България! И кво ще направите??????
Браво Бам!Браво Бам-бам!Останалото си го знаеш!!!!!!!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Викам да се спирате вече, а?
В темите за регионалните сбирки имаше ОГРОМЕН оффтопик! Това абсолютно никой не може да го отрече.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... start=3210
Тва го давам като пример и не ме карайте да ровя всичките страници, за да ви изкарвам още резултати от бургаската, темата на Дружба, от Варненската и т.н
И на мен винаги ми е било инатересно да ви чета писаниците, в които и аз съм се включвала, обаче те наистина не са за форум, а за чат.
Я се замислете, не е ли по- добре като си отворите темите да четете за впечатленията си от сбирките, да гледате снимки от тях, а не да четете некви глупости за некви си бебета (примерно) на юзъри дето нямат нищо общо със вашите сбирки.
Момчета, не се обиждайте, но наистина е по -добре да се започне на чистичко. Знаете, че за мен сливналий сте най- задружни и много ви уважавам. И затова предпочитам да тук да оставяте спомени от сбирките си и един ден някой нов потребител да чете какъв отбор сте всъщност.
bam- bam ти друга работа нямаш ли си?

В темите за регионалните сбирки имаше ОГРОМЕН оффтопик! Това абсолютно никой не може да го отрече.

Тва го давам като пример и не ме карайте да ровя всичките страници, за да ви изкарвам още резултати от бургаската, темата на Дружба, от Варненската и т.н
И на мен винаги ми е било инатересно да ви чета писаниците, в които и аз съм се включвала, обаче те наистина не са за форум, а за чат.
Я се замислете, не е ли по- добре като си отворите темите да четете за впечатленията си от сбирките, да гледате снимки от тях, а не да четете некви глупости за некви си бебета (примерно) на юзъри дето нямат нищо общо със вашите сбирки.
Момчета, не се обиждайте, но наистина е по -добре да се започне на чистичко. Знаете, че за мен сливналий сте най- задружни и много ви уважавам. И затова предпочитам да тук да оставяте спомени от сбирките си и един ден някой нов потребител да чете какъв отбор сте всъщност.
bam- bam ти друга работа нямаш ли си?