БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !

Мнение от Wolfen » 09 Май 2010, 21:34

Това ми беше втория събор .. и за съжаление не видях нещо подобно на това:

http://www.youtube.com/watch?v=e8JX3PoKz3k

Пътуването за събора 2008 година. Може би това се дължи на лошото време в петък... или просто на слаба организация на участниците ...

серсемин
Аватар
Кара: BMW F30 340xi

Мнение от ^Joreto » 09 Май 2010, 21:35

Аз съм доволен :mhihi: Много малко успях да видя от шоуто на пистата, но имаше кво да се види и извън нея :yes: Много народ, много нещо... малко са трибуните верно :confused: Организацията беше на ниво :yes: Браво на Росен Коларов, Искрен и другите момчета от организацията :bowdown: Евала и на водещия, който цял ден се пека на слънцето, не млъкна :mhihi: и допринасяше за настроението на пистата :yes: Никой друг автомобилен клуб не може да се похвали със събор като този, така че :yes:

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 09 Май 2010, 21:58

събора беше меко казано СТРАХОТЕН, мисля че всяка година се получава все по-добре и по-добре.
позравления на организаторите и на всички виновници тва страхотно събитие да съшествува сега и за напред :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Май 2010, 21:59

Голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които организираха това прекрасно събитие! Най-добрия събор до сега! :smoke:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

:driving:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, E87, F25

Мнение от xts » 09 Май 2010, 22:07

Напълно доволен останах от организацията. Продължавайте в същия дух, усещат се напредъкът и опитът в организацията на такова голямо събитие.

Недоволните от мястото ще ги попитам: "Колко подходящи писти знаете вие в България?"
Последните години наблюдаваме засилен интерес към моторните спортове в България. Факт е, че има още много предстоящи събития на писта "Дракон" за тази година. Дано скоро се намери инвеститор, които да направи толкова голяма писта с всички необходими съоръжения - трибуни, заведения, видео стени, боксове, тоалетни ... и да намери начин да печели от всичко това.

Колкото за останалите изказани минуси, които се коментират тук, те се дължат само и единствено на българския манталитет, не на организацията или пистата.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Май 2010, 22:18

Поздравления за организаторите! Тази година разнообразиха програмата и имаше много настроение / и навалица :mhihi: /... Всяка година събора става все по-добър :D

Евала на водещия, много добър :yes: Евала и на момчетата, които раздаваха газ на пистата! :bowdown:

Забележки - малко кошчета, тоалетни, трибуни и ... що не им дадохте на мацките по едно-две питиета преди да излязат да мият Кабриото на Абсикса... да се поотпуснат малко :lol: Да се поразкършат :lol:

Като цяло съм много доволна, запознах се с още някои колеги... Благодарности за гостоприемството на Повдивската група
/ с " гъзарските модели" :lol: /, както и на Софийската компания, към която се присъединихме и ... купонясвахме събота вечер :bchug: :yes: :D
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Май 2010, 22:27

vicho написа:Голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които организираха това прекрасно събитие! Най-добрия събор до сега! :smoke:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

:driving:

:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525DA
Мечтае да кара: E60 530XD
Детайли за колата: Edition Lifestyle

Мнение от kotak » 09 Май 2010, 22:48

Поздравления за организаторите!Според мен стана много добре!Като изключим тъмните хора,семкаджиите и дървените мацки на мивката,това са подробности.Важното е,че имаше повече хора от миналата година,съответно повече пари,повече млади хора,повече спонсори и догодина по-добър събор догодина!Само така!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 09 Май 2010, 22:50

Любо Мегов написа:
Stanchev написа:а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
минали години имаше доволно скари, но явно лапачката е голяма и само "наши" хора продават.

никога не е имало повече скари от сега, просто хората са три пъти повече, половината неща за които се реве тук зависят само и единствено от собственика на пистата, а не от Клуба

п.п. и колега лапачката я има, ама е за клуба и само Клуба реша кой да продава и кой не 8) все мрънкате пък всяка следваща година все повече хора събираме :arrow: не ви разбирам що се натискате като е гадно :roll:

имало е, разбира се! сега бяха само едната каравана с 2-та прозореца отстрани на халето и една маса още като влизаш през входа в дясно!
Миналите години имаше още 2 или 3 скари при същия капацитет хора.
Сега отчитате повече продадени билети, защото има такива, по-миналата година влизаме, плащаме и аз си искам билет, а те ми казват, че са свършили ;)
Както ти отговорих и на ЛС, коментарите са повече към пистата, затова темата е тук, в "извън темата"!
Ако не търпите подобни теми, изтрийте я или да я преименувам на "похвали към организаторите на БМВ събор 2010г."
За лапачката лошо няма, но дайте и на други по една кора хляб, поне ние потребителите да не изпускаме толкова много от програмата :lol:
Дали се натискаме или не, все пак сме си платили - очакваме някаква качествена услуга.
Лично за мен дали ще е 5 или 50 лв е без значение, един път в годината е... Но коментираме тук някакви незначителни на пръв поглед удобства, които могат да се вземат под внимание. За повечето места около пистата е ясно, че е свързано с много пари, но ...
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 09 Май 2010, 23:16

Колега Станчев, никой не е казъл че искаме да чуваме само похвали,
разбира се критиките за нас са важни за да можем да си вземем
бележка и следващия събор да е по-добър от този, стига тези
критики да са градивни и подплатени с факти.
Относно трибуните, които в момента са с капацитет от 100 седящи
места на старата трибуна пред халето и 250 места на новата трибуна
пред ресторанта - имаме уверението на пистата, че до следващата
година ще имат 1000 седящи места. За мен по-голямия проблем е
достъпа до пистата, наличието само на един път и неговата малка
пропускливост.
Надявам се кошчетата и тоалетните да не са проблем следващия
събор. Също така работим и по други места, но всички знаем че
нямаме особен избор освен Калояново.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Май 2010, 23:20

В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.
Изображение

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 09 Май 2010, 23:47

bum_bum написа:В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.

Тогава просто не ми се мисли организаторите какво ще измислят , но от сега усещам , че ще е нещо уникално :bowdown:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 09 Май 2010, 23:59

Събитието беше повече от чудесно! Все пак да се наредят 20 човека не е лесно, а там е имало 7000!
Времето беше чудно тази година и двата дни изгорях :mhihi: Покарах много, толкова чак не я бях бил 30-ката, а и си беше борба :mhihi: А и не само аз я бих :mhihi:
Абе кеф от сутрин до вечер два дни!
Благодаря Ви! :bowdown:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 10 Май 2010, 0:03

bivola написа:
bum_bum написа:В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.

Тогава просто не ми се мисли организаторите какво ще измислят , но от сега усещам , че ще е нещо уникално :bowdown:

имаме още отсега разни идейки 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 10 Май 2010, 0:09

Любо Мегов написа:
bivola написа:

имаме още отсега разни идейки 8)

6 месеца преди събора... спирам колата... прибирам си книжката... и а да видим как ще ми я вземат преди Събора, за да не мога да дойда :mhihi: Догодина и аз с вас :bowdown: Че вече доста пропуснах :banghead: Надявам се да е още по-уникално и да го направим такова :yes: :bchug: :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия