БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: БМВ събор 2010 - отзиви, критики, похвали и коментари !
Това ми беше втория събор .. и за съжаление не видях нещо подобно на това:
http://www.youtube.com/watch?v=e8JX3PoKz3k
Пътуването за събора 2008 година. Може би това се дължи на лошото време в петък... или просто на слаба организация на участниците ...
http://www.youtube.com/watch?v=e8JX3PoKz3k
Пътуването за събора 2008 година. Може би това се дължи на лошото време в петък... или просто на слаба организация на участниците ...
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Аз съм доволен
Много малко успях да видя от шоуто на пистата, но имаше кво да се види и извън нея
Много народ, много нещо... малко са трибуните верно
Организацията беше на ниво
Браво на Росен Коларов, Искрен и другите момчета от организацията
Евала и на водещия, който цял ден се пека на слънцето, не млъкна
и допринасяше за настроението на пистата
Никой друг автомобилен клуб не може да се похвали със събор като този, така че 

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
събора беше меко казано СТРАХОТЕН, мисля че всяка година се получава все по-добре и по-добре.
позравления на организаторите и на всички виновници тва страхотно събитие да съшествува сега и за напред

позравления на организаторите и на всички виновници тва страхотно събитие да съшествува сега и за напред

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които организираха това прекрасно събитие! Най-добрия събор до сега!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Напълно доволен останах от организацията. Продължавайте в същия дух, усещат се напредъкът и опитът в организацията на такова голямо събитие.
Недоволните от мястото ще ги попитам: "Колко подходящи писти знаете вие в България?"
Последните години наблюдаваме засилен интерес към моторните спортове в България. Факт е, че има още много предстоящи събития на писта "Дракон" за тази година. Дано скоро се намери инвеститор, които да направи толкова голяма писта с всички необходими съоръжения - трибуни, заведения, видео стени, боксове, тоалетни ... и да намери начин да печели от всичко това.
Колкото за останалите изказани минуси, които се коментират тук, те се дължат само и единствено на българския манталитет, не на организацията или пистата.
Недоволните от мястото ще ги попитам: "Колко подходящи писти знаете вие в България?"
Последните години наблюдаваме засилен интерес към моторните спортове в България. Факт е, че има още много предстоящи събития на писта "Дракон" за тази година. Дано скоро се намери инвеститор, които да направи толкова голяма писта с всички необходими съоръжения - трибуни, заведения, видео стени, боксове, тоалетни ... и да намери начин да печели от всичко това.
Колкото за останалите изказани минуси, които се коментират тук, те се дължат само и единствено на българския манталитет, не на организацията или пистата.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Поздравления за организаторите! Тази година разнообразиха програмата и имаше много настроение / и навалица
/... Всяка година събора става все по-добър
Евала на водещия, много добър
Евала и на момчетата, които раздаваха газ на пистата!
Забележки - малко кошчета, тоалетни, трибуни и ... що не им дадохте на мацките по едно-две питиета преди да излязат да мият Кабриото на Абсикса... да се поотпуснат малко
Да се поразкършат
Като цяло съм много доволна, запознах се с още някои колеги... Благодарности за гостоприемството на Повдивската група
/ с " гъзарските модели"
/, както и на Софийската компания, към която се присъединихме и ... купонясвахме събота вечер

Евала на водещия, много добър

Забележки - малко кошчета, тоалетни, трибуни и ... що не им дадохте на мацките по едно-две питиета преди да излязат да мият Кабриото на Абсикса... да се поотпуснат малко

Като цяло съм много доволна, запознах се с още някои колеги... Благодарности за гостоприемството на Повдивската група
/ с " гъзарските модели"

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
vicho написа:Голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които организираха това прекрасно събитие! Най-добрия събор до сега!![]()
![]()
![]()
![]()

- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
Поздравления за организаторите!Според мен стана много добре!Като изключим тъмните хора,семкаджиите и дървените мацки на мивката,това са подробности.Важното е,че имаше повече хора от миналата година,съответно повече пари,повече млади хора,повече спонсори и догодина по-добър събор догодина!Само така!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Любо Мегов написа:Stanchev написа:а някой чака ли 1 час на опашка за няколко сурови кебапчета и топла бира?
минали години имаше доволно скари, но явно лапачката е голяма и само "наши" хора продават.
никога не е имало повече скари от сега, просто хората са три пъти повече, половината неща за които се реве тук зависят само и единствено от собственика на пистата, а не от Клуба
п.п. и колега лапачката я има, ама е за клуба и само Клуба реша кой да продава и кой невсе мрънкате пък всяка следваща година все повече хора събираме
не ви разбирам що се натискате като е гадно
имало е, разбира се! сега бяха само едната каравана с 2-та прозореца отстрани на халето и една маса още като влизаш през входа в дясно!
Миналите години имаше още 2 или 3 скари при същия капацитет хора.
Сега отчитате повече продадени билети, защото има такива, по-миналата година влизаме, плащаме и аз си искам билет, а те ми казват, че са свършили

Както ти отговорих и на ЛС, коментарите са повече към пистата, затова темата е тук, в "извън темата"!
Ако не търпите подобни теми, изтрийте я или да я преименувам на "похвали към организаторите на БМВ събор 2010г."
За лапачката лошо няма, но дайте и на други по една кора хляб, поне ние потребителите да не изпускаме толкова много от програмата

Дали се натискаме или не, все пак сме си платили - очакваме някаква качествена услуга.
Лично за мен дали ще е 5 или 50 лв е без значение, един път в годината е... Но коментираме тук някакви незначителни на пръв поглед удобства, които могат да се вземат под внимание. За повечето места около пистата е ясно, че е свързано с много пари, но ...

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колега Станчев, никой не е казъл че искаме да чуваме само похвали,
разбира се критиките за нас са важни за да можем да си вземем
бележка и следващия събор да е по-добър от този, стига тези
критики да са градивни и подплатени с факти.
Относно трибуните, които в момента са с капацитет от 100 седящи
места на старата трибуна пред халето и 250 места на новата трибуна
пред ресторанта - имаме уверението на пистата, че до следващата
година ще имат 1000 седящи места. За мен по-голямия проблем е
достъпа до пистата, наличието само на един път и неговата малка
пропускливост.
Надявам се кошчетата и тоалетните да не са проблем следващия
събор. Също така работим и по други места, но всички знаем че
нямаме особен избор освен Калояново.
разбира се критиките за нас са важни за да можем да си вземем
бележка и следващия събор да е по-добър от този, стига тези
критики да са градивни и подплатени с факти.
Относно трибуните, които в момента са с капацитет от 100 седящи
места на старата трибуна пред халето и 250 места на новата трибуна
пред ресторанта - имаме уверението на пистата, че до следващата
година ще имат 1000 седящи места. За мен по-голямия проблем е
достъпа до пистата, наличието само на един път и неговата малка
пропускливост.
Надявам се кошчетата и тоалетните да не са проблем следващия
събор. Също така работим и по други места, но всички знаем че
нямаме особен избор освен Калояново.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
bum_bum написа:В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.
Тогава просто не ми се мисли организаторите какво ще измислят , но от сега усещам , че ще е нещо уникално

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Събитието беше повече от чудесно! Все пак да се наредят 20 човека не е лесно, а там е имало 7000!
Времето беше чудно тази година и двата дни изгорях
Покарах много, толкова чак не я бях бил 30-ката, а и си беше борба
А и не само аз я бих
Абе кеф от сутрин до вечер два дни!
Благодаря Ви!
Времето беше чудно тази година и двата дни изгорях

Абе кеф от сутрин до вечер два дни!
Благодаря Ви!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
bivola написа:bum_bum написа:В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.
Тогава просто не ми се мисли организаторите какво ще измислят , но от сега усещам , че ще е нещо уникално
имаме още отсега разни идейки

Любо Мегов написа:bivola написа:bum_bum написа:В случая не са толкова важни проблемите, които е имало, а това, че повечето хора казват, че е било по-добре. Значи се върви в правилната посока и ако запази ще е чудесно за всички, а юбилейния събор догодина ще е най-добрия от всички.
имаме още отсега разни идейки
6 месеца преди събора... спирам колата... прибирам си книжката... и а да видим как ще ми я вземат преди Събора, за да не мога да дойда