Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 19 Апр 2008, 7:42

Абе дайте да си ходиме с маршрутките четвъртък и да се събираме на градинката кристал срещу Червило, хем няма да ни пука за паркоместа, хем ще гледаме хубваи коли, а пък може и да ни почерпят с "питай ме некое друго въпросче" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Искате ли да ви кажа истината?

Тя е много болезнена! И това е защото сме тъпанари от класа! Бяхме предупредени за начина на провеждането на сбириките ни на ЕКО и за изискванията който трябваше да покрием за да останат там, ама всеки си вика дреме ми! Е за това сега няма да се събираме никъде официялно!
Лошото е че Бай Ганьовщината я има във всеки един от нас и рано или късно си я показваме :uups:
И на друго место да идеме, няма да изкараме дълго щото в нас витае стадното чувство! Като офцете! Един напраи простотия и всички по него, другия път друг ще си каже що да не направя некоя простотия и пак всички по него!

Имайте в предвид че много се разрастнаха сбирките и вече сме и на мушката на Полицията! Ако се ходи на някоя бензиностанция няма да могат да се правят простотий! Просот забравете варианта Лукойл Църна Маца като место за простотий!
Дайте да организираме всеки четвъртък ходене на паркинга на Симеоновския лифт и ако има някой предприемчив бизнесмен от тук или не да кара една каравана с ядене и пиене и столчета и ще ни е перфектно :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 19 Апр 2008, 8:22

само измислете местото и караваната ше дойде,ма да не я местя секи път :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: хубави работи
Мечтае да кара: още по-хубави работи

Мнение от calco » 19 Апр 2008, 9:50

На мен ми харесва идеята за симеоновския лифт. А пък по околовръстното всеки ще стига бързо и лесно там.

Потребител
Аватар
Кара: хубави работи
Мечтае да кара: още по-хубави работи

Мнение от calco » 19 Апр 2008, 9:59

Имам и друга идея. Паркинга пред зала Фестивална. Достатъчно голям е. Мястото спрямо всички предложения е централно и лесно достъпно за всички. Има заведение точно там. Незнам, вие преценете, но ми се струва добра идея.

Има и един друг варянт. Паркинга на Александър Невски, там е паваж и едва ли някой ще иска да си прецака гумите просто така за един бърнаут...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 19 Апр 2008, 10:21

Идеята на Дилян за симеоновския лифт е добра,паркинга е голям и няма население наблизо!
А за александър нефски-след 2рото изфорсиране и ще цъфнат половината куки на софия!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 19 Апр 2008, 10:32

Дилян Пенчев написа:Абе дайте да си ходиме с маршрутките четвъртък и да се събираме на градинката кристал срещу Червило, хем няма да ни пука за паркоместа, хем ще гледаме хубваи коли, а пък може и да ни почерпят с "питай ме некое друго въпросче" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Искате ли да ви кажа истината?

Тя е много болезнена! И това е защото сме тъпанари от класа! Бяхме предупредени за начина на провеждането на сбириките ни на ЕКО и за изискванията който трябваше да покрием за да останат там, ама всеки си вика дреме ми! Е за това сега няма да се събираме никъде официялно!
Лошото е че Бай Ганьовщината я има във всеки един от нас и рано или късно си я показваме :uups:
И на друго место да идеме, няма да изкараме дълго щото в нас витае стадното чувство! Като офцете! Един напраи простотия и всички по него, другия път друг ще си каже що да не направя некоя простотия и пак всички по него!

Имайте в предвид че много се разрастнаха сбирките и вече сме и на мушката на Полицията! Ако се ходи на някоя бензиностанция няма да могат да се правят простотий! Просот забравете варианта Лукойл Църна Маца като место за простотий!
Дайте да организираме всеки четвъртък ходене на паркинга на Симеоновския лифт и ако има някой предприемчив бизнесмен от тук или не да кара една каравана с ядене и пиене и столчета и ще ни е перфектно :mhihi:

Уви бртачед, адски си прав :confused:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 19 Апр 2008, 21:27

Неска след Божура, познайте кво е предложението ми :mhihi:
Мисля че за лятото си е екстра, пък и си има кебапчийница, нема куки и така. :D
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Апр 2008, 4:03

там бетона не е най удачното място :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 20 Апр 2008, 10:45

Юзър написа:там бетона не е най удачното място :mhihi:

Ама дават нови гуми, ако се запишеш на време :mhihi:
П.С. Най-много да се вътриш с некоя лайсна :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 20 Апр 2008, 11:32

Пичове последно днес няма да се събираме така ли ?? :confused:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 26 Апр 2008, 13:40

На "Джеймс Баучер" 1 - от страната на семинарията има една голяма автомивка със заведение ( "На черешата" :mhihi: ) . Заведението е доста голямо и ще ни хване всичките, а и място бол по булеварда. В 21:00ч ще си е направо кеф там.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anakreon » 29 Апр 2008, 1:05

Колеги като новак и скоро персонаж с който може да се виждате по срещите (при желание разбирасе) мога да ви предложа паркинга на арена западен парк.... през делнични дни почти няма коли на паркинга който иска да врътне някоя гума има място... само че при големи мизерии идват куки... :confused: , както казах има каде да се паркира бол има каде да се пие бира... а и има доволна прави било то към център или към тунела :mhihi:

Потребител
Аватар

ре

Мнение от dundy76 » 01 Май 2008, 9:05

колега идеята ти за Арената е готина ама има един-два доста сериозени проблема.На отстояние от Арената на около 70 метра в посока К.Величков има районо за което знам със сигурност че не са особено любезни.Говоря за 3 РПУ , пък има и интернат за дечица без родители ако направим някой сакатлък едва ли ще имаме възможност да се сабираме после някъде

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 01 Май 2008, 10:56

Като гледам няма особено голямо раздвижване по темата... някой знае ли днес какво ще се прави и къде? Или всички почиват, за да са свежи за утре?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 03 Май 2008, 8:19

Прочетох цялата тема ...Всички искаме някаде в центъра .И аз съм от Люлин и наистина не е добра идея срещата да е в квартала понеже не на всички им е удобно ....но невидях някои да е предложил на OMV то на булевард България под Billa ....намира се на централно място ..близо е до центъра ....и е удобно на всички ...лятото има бая маси отвън ...няма много хора ..има даже и автомивка ?
А за стадиона и да няма полиция някои мислил ли е какво става като има мач?Ами пропада срещата и аиде ново място ....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия