Седмични срещи София кв.Дружба
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Мдам, тъпичко е сам, въпреки, че миналата седмица на Дунев се запознах с няколко човека, въпреки, че бях сам... просто не трябва да се стесняваш, всички са печени
Айде и аз ще дойда за пръв път в Дружба тази вечер... да видя за какво става дума

Айде и аз ще дойда за пръв път в Дружба тази вечер... да видя за какво става дума

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
я кажете в колко чеса и къде точно та да доида и аз да се запозная с хората че и аз съм малко отскоро и несе познавам много с хората
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Не съм член още на клуба макар че съм във форума отдавна може ли да дойдем с 3 е30-ки?
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
еми не сме върнали никой до сега мисляremaka написа:Не съм член още на клуба макар че съм във форума отдавна може ли да дойдем с 3 е30-ки?

п.с. я дайте снимков матрял от днеска че тва виско ме отчужди

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Днеска беше подобавашто шоуто. В продължение на 50тина минути се чуваха само пилежи и свистене на гуми, общо взето много доволно отново чичко полицай не закъсня да се появи за да поразтури партито. Като цяло замисъла и сценария на срещите е доста добър.
Събираме се на бензиностанцията докато станем повечко народ и тръгваме заедно отиваме пред дару и пилежи пилежи пилежи докато не доиде чичко полицаи. След появата на колата с бурканите някои колеги предложиха да ходиме пред булгарплод да продължаваме ама не ми стана ясно само това къде се намира. Като цяло за всички събирания на които съм бил досега това беше едно от най-приятните и ми напълни душата
Събираме се на бензиностанцията докато станем повечко народ и тръгваме заедно отиваме пред дару и пилежи пилежи пилежи докато не доиде чичко полицаи. След появата на колата с бурканите някои колеги предложиха да ходиме пред булгарплод да продължаваме ама не ми стана ясно само това къде се намира. Като цяло за всички събирания на които съм бил досега това беше едно от най-приятните и ми напълни душата

- joreto_88
- младши ентусиаст
-
- Кара: '01 E46 318Ci
Аз сега се ввъщам от Булгарплод. Невероятно шоу стана. За първи път бях на такава сбирка и останах много доволен. Един съсед беше ходил да си мие колата на OMV-то и като се прибра ми звъни и вика на OMV-то има сигурно 20-30 BMW-та. Тръгнахме от тук(на 2мин от бензиностанцията съм) и като стигнахме бяха тръгнали. Отидохме на поликлиниката и какво да видим
. Толкова BMW-та на едно място не бях виждал. И естествено ушатите не пропуснаха да преебат работата. От там тръгнахме по 3-4 BMW-та и се озовахме на Булгарплод. Зелената Е36-ца дето въртя до спукване на гумите ми напълни душата, както и пича с червената Е30-ка дето спираше с ръчна до компанията, имаше и още много други, като сивата и червената Е36-ци, и една Е34-ка Скоро като взема моя звяр ще гледам да не пропускам сбирките.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ем да сбирката просто ми напълни душата ....
Даже в самото начало на бензиностанциата когато се събраха бая бмв-та обръшташ се и до кадето погледа ти стигне само марката с 3те букви...
Евалата на е30те и на Алекс и на всички страхотно шоу!
DroW много яка е39ка !
Даже в самото начало на бензиностанциата когато се събраха бая бмв-та обръшташ се и до кадето погледа ти стигне само марката с 3те букви...
DroW много яка е39ка !

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
много силна збирка,аз сам доволен,само 4е накрая оня рацер с вектрата много ме издразни,деееба и смешката
трагнал да си сравнява курника с е30-ската на Газара
смешка голяма

трагнал да си сравнява курника с е30-ската на Газара

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
а знаете ли кво още ми казаха полицаите .. За напред да не идвам в дружба ако не исикам да ми пишат още такива актове ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Smoocki написа:Ем да сбирката просто ми напълни душата ....
DroW много яка е39ка !
Smoocki мерси колега, твоята е още по добра обаче

Sharo според мене тоя акт ще падне, а ако са толкова смели да те рекетират така като излезе постановлението е достатъчно да напишеш че имаш минимум 20тина свидетелчета ( имена ще съберем лесно) които могат да кажат че не е било така и даже и до съд няма да се стигне и шапкаря ще си изяде ноктенцата.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Тошко ми прати снимки и клипчета, ама в клипчетата почти нищо не се вижда, а снимките да не ги коментирам снимал се е как се облегнал на колата
иначе качих 3те интересни снимки, на тунинга по колата му

иначе качих 3те интересни снимки, на тунинга по колата му

Tux0 Ca !