Темите за регионални сбирки!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 23 Яну 2008, 0:20

SuPeR_FLY написа:Точно защото това не беше обяснено на потребителите преди да се заключат всички теми, а това стана изведнъж колко пъти да ви го пиша :?:

Извинявам се, малко прибързано го написах ....
Аз имам само един въпрос , Антон не случайно спомена Явор..,който е бил с наказания и алабала, а случайно този човек член ли е на клуба на БМВ?
Питам не за друго, а за това, че ако тези хора трябва да ни служат за пример трябва да се мятаме в тийнпроблемс-форумите :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 23 Яну 2008, 0:20

Spit-Fire написа:Айде тука частно стана вече. Момци, мерете си приказките! Че ние тук не говорим безплатно! :mhihi:

Ако имаш да казваш нещо казвай ако не по добре си мълчи :evil:
За пореден път ви пирканвам да спрете и да заровим томахавката :D
Със всеки следващ пост положението ще става все по зле така че дайте да продължим напред и всичко да бъде по старо му (без оффтопика) :mhihi:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 23 Яну 2008, 0:21

Абе оставете човека да си пий бирата ко го занимавате само главоболия да има до ся кво лесно му беше пляс катинара и толкоз,няма дасе трие оффтопик няма нищо отива в историята и работата е решена.Тука в тая тема няма какво повече да се коментира мисля че се въртим в един кръг и се повтаря едно и също.Спете спокойно модератори утре като стане пляс катинара пак и готово ;) ще се отвори нова тема.Лека вечер

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Яну 2008, 0:21

Марто, прав си, осъзнах грешката си. И благодаря ти за това, че подписа ти вече е по правилата ;)
Аре стига сме се джафкали ве, тука БМВ форум ли е или батълфийлд ???

Изображение
Последна промяна Spit-Fire на 23 Яну 2008, 0:21, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 23 Яну 2008, 0:21

///MapTo написа:
S1z3 написа:..

Смея да твърдя,че не си прав...2003 когато се регнах аз на седмица максимум по 1-2 юзъри се регистрираха...към днешна дата погледни самичък колко са регистрираните...тъй че и с теб и без теб...форума няма да умре бъди сигурен ;)

Марто само 1 ще ти отговоря на тебе,не съм ти на годините не съм ти и на финансите дето разполагаш ама те хората са казали "Всеки майстор,рано или късно си намира майстора" :winky:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2008, 0:21

S1z3 написа:Доста хорица ще изгониш г-н администратор кога остнат 50%гъзолизци,30% дето влизат за да пуснат обява някоя,и 20% които четат а не пишат те тогава ще вие най-добре май на вас :idea:

Значи са гъзолизци тези, които спазват правилата, така ли излиза?
Във този форум има близо 13 000 регистрирани потребители.
Колко човека решиха, че правилата за тях не важат?
Оставям те да мислиш.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Яну 2008, 0:25

S1z3 написа:...

Ти му говориш оно рупа ли рупа...
Пази се сам,за да те пази и господ! :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Яну 2008, 0:25

GECATA BMW написа:За пореден път ви пирканвам да спрете и да заровим томахавката :D
Със всеки следващ пост положението ще става все по зле така че дайте да продължим напред и всичко да бъде по старо му (без оффтопика) :mhihi:

Абе томахавката ще заровим и напред ще продължим и всичко ще е по старому ама оффтопика няма как да го махнете :mhihi: Ще се опитваме да го редуцираме ама нищо не обещаваме :mhihi: Жалко, че ще има доста стойности хора, които ще се откажат да пишат заради ей тея глупости ;)
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 23 Яну 2008, 0:29

Аз имаш ли си и малка представа колко стойностни хора са спряли да пишат заради разводняването на форума :?:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2008, 0:31

SuPeR_FLY написа:Абе томахавката ще заровим и напред ще продължим и всичко ще е по старому ама оффтопика няма как да го махнете :mhihi: Ще се опитваме да го редуцираме ама нищо не обещаваме :mhihi:

Редуцирате оффтопика, ние ще увеличим модераторския състав и ще видим как ще тръгне. Ако проблемите продължават, ще е крайно наложително направо да направим една среща на живо и да се опитаме да се разберем.
Целта ми не е да ви изпраскам наказанията и да приключа въпроса. Мисля че достатъчно ясно показах, че искам да намеря път за разбирателство без да се стига до виртуални ексцесии.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пецата » 23 Яну 2008, 0:31

Мисля че всичко стана ясно от вас модератори искаме само едно нещо като правите нещо такова поне уведомете и кажете на еди колко си страници темата се заключва или поне темата ще бъде заключена за да бъде направена нова.Някакво уведомяване мислите ли че е приятно да седнш на компа да си отвориш любимия форум и да видиш темата заключена след като години наред се пише в нея.Затова сега е всичко това.Подготвяйте ни за такива неща.Обещайте сега и тук в темата че за напред ще го правите.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Яну 2008, 0:33

Пецата написа:Мисля че всичко стана ясно от вас модератори искаме само едно нещо като правите нещо такова поне уведомете и кажете на еди колко си страници темата се заключва или поне темата ще бъде заключена за да бъде направена нова.Някакво уведомяване мислите ли че е приятно да седнш на компа да си отвориш любимия форум и да видиш темата заключена след като години наред се пише в нея.Затова сега е всичко това.Подготвяйте ни за такива неща.Обещайте сега и тук в темата че за напред ще го правите.

Окей, а вие обещайте, че ще редуцирате оффтопика си и ще спазвате правилата на форума.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пецата » 23 Яну 2008, 0:34

Окей аз обещавам поне от моя страна оффтопик ще се опитвам да няма ;) аз съм дотук.Мисля че всичко стана от ясно преясно.Лека вечер.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 23 Яну 2008, 0:36

!!Asen_X написа:Редуцирате оффтопика, ние ще увеличим модераторския състав и ще видим как ще тръгне. Ако проблемите продължават, ще е крайно наложително направо да направим една среща на живо и да се опитаме да се разберем.
Целта ми не е да ви изпраскам наказанията и да приключа въпроса. Мисля че достатъчно ясно показах, че искам да намеря път за разбирателство без да се стига до виртуални ексцесии.

Виж, че можем и да се разберем ;) Решението е повече модератори, а като всички знаят, че за тяхната тема отговаря еди кой си и ще им изтрият оффтопика ще се сдържат малко от малко ;)
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 23 Яну 2008, 0:37

Надявам се, че спама от моя страна във вида "Може ли някой да ме вземе еди къде си" няма да е проблемен. Ако е така, и аз спирам с оф-топиците :)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия