ПЛОВДИВ-сбирки

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E30 325
Мечтае да кара: BMW E30 TURBO

тази неделя

Мнение от changalov » 29 Ное 2007, 15:35

какво става колеги тази неделя плановете какви са аз си оправих хубавицата ма нямя да казвам голяма дума пак към колко часа към 8 или 7 и 30 какво ще кажете

младши ентусиаст
Аватар

Re: тази неделя

Мнение от Adrenalinka » 29 Ное 2007, 15:40

changalov написа:какво става колеги тази неделя плановете какви са аз си оправих хубавицата ма нямя да казвам голяма дума пак към колко часа към 8 или 7 и 30 какво ще кажете

Ти неразбра ли че се събираме в четвъртък, и не се събираме на митница.... Спри да пишеш спамове и да пълниш темата с глупости...
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Re: тази неделя

Мнение от body » 29 Ное 2007, 16:09

Adrenalinka написа:
changalov написа:какво става колеги тази неделя плановете какви са аз си оправих хубавицата ма нямя да казвам голяма дума пак към колко часа към 8 или 7 и 30 какво ще кажете

Ти неразбра ли че се събираме в четвъртък, и не се събираме на митница.... Спри да пишеш спамове и да пълниш темата с глупости...
Човека е от Асеновград остави го.Там всички са превъзбудени.Като се съберат на кафето срещу "ШЕЛ"-а и кат почнат да се надлъгват... :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: BMW E30 325
Мечтае да кара: BMW E30 TURBO

хаха

Мнение от changalov » 29 Ное 2007, 18:53

:D :D :D :D :D :D хаха е хубаво де не всички сме такива разбрах че се сабирате там ама само мохбет ли правите защото там прочетох че в някакво заведение се сабирате нямам против просто се регистрирах във вашия саит с цел да си намеря някоя дружка с баварка да си правиме заедно шоуто защото самичак е скучно пък и няма на кой да покажа какво мога :mhihi: окей няма проблеми

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 29 Ное 2007, 20:42

аре вълците награбиха единака :mhihi:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Ное 2007, 9:18

утепахте му ентусиазъма :mhihi:
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Ное 2007, 22:09

Търся въздушна пушка или нещо друго далекобойно и безшумно че ще има лов на съседи майна. :bang: Вече ми писна на кура от тях майна... нито жалби нито забележки нито със заплахи разбират явно трябва да им се набие в главата по-серизоно за да разберат че под тях живеят хора. Полицията нищо неможе да направи щото след 22:00 невдигали шум. Ми причинените ми нерви преди това по цял ден и сутрин рано никой не ги признава. Писна ми от малумщина майна. Тва ако беше някоя нормална държава досега закона така щеше да ги завре в кучешка колиба да живеят а тука дивия запад май само със физически заплахи трябва да се справяме...
Давайте идеи и предложения какво да правя че ще екзекутирам някой скоро.

Аватар
Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
Мечтае да кара: м6

Мнение от BMWm5 » 30 Ное 2007, 22:20

абе хора от каде да си купя бад лок? и горе доло колко пари струва?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 30 Ное 2007, 23:23

DJJonny написа:Търся въздушна пушка или нещо друго далекобойно и безшумно че ще има лов на съседи майна. :bang: .....

Що не си казал, аз имам въздушна пушка... В момента е у Весо, така, че звънни му и ще ти я даде... Има и шашки към нея :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 30 Ное 2007, 23:44

DJJonny написа:Търся въздушна пушка или нещо друго далекобойно и безшумно че ще има лов на съседи майна. :bang: Вече ми писна на кура от тях майна... нито жалби нито забележки нито със заплахи разбират явно трябва да им се набие в главата по-серизоно за да разберат че под тях живеят хора. Полицията нищо неможе да направи щото след 22:00 невдигали шум. Ми причинените ми нерви преди това по цял ден и сутрин рано никой не ги признава. Писна ми от малумщина майна. Тва ако беше някоя нормална държава досега закона така щеше да ги завре в кучешка колиба да живеят а тука дивия запад май само със физически заплахи трябва да се справяме...
Давайте идеи и предложения какво да правя че ще екзекутирам някой скоро.
Интересна ситуация.Ка така допреди 22.00 и псутрин рано??? Тези са много странни.Май само към саморазправа отиват нещата.Имах подобен случай с съседите и се реши с един разговор само

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 30 Ное 2007, 23:57

body написа:Интересна ситуация.Ка така допреди 22.00 и псутрин рано??? Тези са много странни.Май само към саморазправа отиват нещата.Имах подобен случай с съседите и се реши с един разговор само

Вече им правих 3-пъти забележка като 3-тата си беше скандал замалко до физическа саморазправа... непомага баце кухи са...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 01 Дек 2007, 0:18

Изображение
Ако вдигат голям джангър да идвам с уреда, гаранция ще спрат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 01 Дек 2007, 6:32

JohnnyBlack написа:Изображение
Ако вдигат голям джангър да идвам с уреда, гаранция ще спрат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

---Разби ме :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 01 Дек 2007, 7:34

JohnnyBlack написа:Изображение

тва са хора бе, дай нещо по малокалибрено :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 01 Дек 2007, 20:40

джони, проучи какво ги дразни и ги дразни и ти де :winky: аз мойте ги излекувах с бастестове в 6 сутринта :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия