ПЛОВДИВ-сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- changalov
- Потребител
-
- Кара: BMW E30 325
- Мечтае да кара: BMW E30 TURBO
тази неделя
какво става колеги тази неделя плановете какви са аз си оправих хубавицата ма нямя да казвам голяма дума пак към колко часа към 8 или 7 и 30 какво ще кажете
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Re: тази неделя
changalov написа:какво става колеги тази неделя плановете какви са аз си оправих хубавицата ма нямя да казвам голяма дума пак към колко часа към 8 или 7 и 30 какво ще кажете
Ти неразбра ли че се събираме в четвъртък, и не се събираме на митница.... Спри да пишеш спамове и да пълниш темата с глупости...
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Re: тази неделя
Човека е от Асеновград остави го.Там всички са превъзбудени.Като се съберат на кафето срещу "ШЕЛ"-а и кат почнат да се надлъгват...Adrenalinka написа:changalov написа:какво става колеги тази неделя плановете какви са аз си оправих хубавицата ма нямя да казвам голяма дума пак към колко часа към 8 или 7 и 30 какво ще кажете
Ти неразбра ли че се събираме в четвъртък, и не се събираме на митница.... Спри да пишеш спамове и да пълниш темата с глупости...

- changalov
- Потребител
-
- Кара: BMW E30 325
- Мечтае да кара: BMW E30 TURBO
хаха

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Търся въздушна пушка или нещо друго далекобойно и безшумно че ще има лов на съседи майна.
Вече ми писна на кура от тях майна... нито жалби нито забележки нито със заплахи разбират явно трябва да им се набие в главата по-серизоно за да разберат че под тях живеят хора. Полицията нищо неможе да направи щото след 22:00 невдигали шум. Ми причинените ми нерви преди това по цял ден и сутрин рано никой не ги признава. Писна ми от малумщина майна. Тва ако беше някоя нормална държава досега закона така щеше да ги завре в кучешка колиба да живеят а тука дивия запад май само със физически заплахи трябва да се справяме...
Давайте идеи и предложения какво да правя че ще екзекутирам някой скоро.

Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
DJJonny написа:Търся въздушна пушка или нещо друго далекобойно и безшумно че ще има лов на съседи майна......
Що не си казал, аз имам въздушна пушка... В момента е у Весо, така, че звънни му и ще ти я даде... Има и шашки към нея

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Интересна ситуация.Ка така допреди 22.00 и псутрин рано??? Тези са много странни.Май само към саморазправа отиват нещата.Имах подобен случай с съседите и се реши с един разговор самоDJJonny написа:Търся въздушна пушка или нещо друго далекобойно и безшумно че ще има лов на съседи майна.Вече ми писна на кура от тях майна... нито жалби нито забележки нито със заплахи разбират явно трябва да им се набие в главата по-серизоно за да разберат че под тях живеят хора. Полицията нищо неможе да направи щото след 22:00 невдигали шум. Ми причинените ми нерви преди това по цял ден и сутрин рано никой не ги признава. Писна ми от малумщина майна. Тва ако беше някоя нормална държава досега закона така щеше да ги завре в кучешка колиба да живеят а тука дивия запад май само със физически заплахи трябва да се справяме...
body написа:Интересна ситуация.Ка така допреди 22.00 и псутрин рано??? Тези са много странни.Май само към саморазправа отиват нещата.Имах подобен случай с съседите и се реши с един разговор само
Вече им правих 3-пъти забележка като 3-тата си беше скандал замалко до физическа саморазправа... непомага баце кухи са...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее