Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Turbo_Ted написа:BMX написа:go4et0o написа:Agande написа:леле само 20 мин. а така ма сърбят пръстите
Ехе сигурен сам че за оставащото време тед ще напука още 20 реда и 3 4 страници рекорди за спам![]()
![]()
В началото на темата беше с ранк "новобранец", а сега "старши ентусиаст"
старши си бях, ама айде
Той е връзкар от парвото мнение му пише старщи

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Agande написа:Как ще го стигнем Юзър-а ..... c Turbo_Ted
аз ше ти го върна, ама не се знае как

Гоче, и връзки имам

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
denko написа:JohnnyBlack написа:Усещам, че ще си починете от форума известно време.
ми тебе като те е шубе
Аз ако искам да кажа нещо на някого му го казвам лично, не се крия кат' мишок

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
BMX написа:На бас, че темата неможе да прехвърли 100 страници до заключването и
ако се хванем сериозно, май ще можем с тебе

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
Айде теглим чертата и кажем, че в крайна сметка болшиството ще запомнят събора като готин празник, което си е супер. А относно някои критики, нека УС ги приеме като градивна критика какво не се харесва и може да бъде променено или премахнато. Доколкото виждам, супер доволни са присъстващите за 1-ви път. Недоволни има повече сред хората отиващи за пореден път на това място. Нищо лошо пистата, но всеки знае че рутината убива и най-добрите намерения. Господа от УС на клуба, благодарим Ви за усилията които полагате и които всяка година са все повече и повече, но разчупете малко стереотипите и не се чувствайте ангажирани да изпипате всичко и да угодите на всеки! Нека всеки следващ събор да бъде по възможност по различен като програма и на различно място от предходния. Няма нужда да се ангажирате с търсене на хотели и настаняване на желаещите. Времето отделено за това може да го отделите за друго или просто за релакс. Обявете датата и мястото отрано (не като тази година), обявете програмата и какво ще се оценява на конкурсите, за да може всеки да си подготви колата и да си резервира хотел, квартира или гостуване при приятели без да се препуска в последния момент. Относно масата лаици плюещи марката, просто направете входа по 10 лв. (сега очаквам 100 човека да скокнат), а събраните средства да се отделят за друго, което ще допринесе за великолепието на събора. Много идеите могат да хрумнат. Или пък високия вход да води до нормални цени в храните и напитките. Нали събора е за феновете? Като семкаджията не е фен няма да му се дадат 10 кинта, но ние ще ги дадем. Затова пък ще си бъдем само ние, неговорещите "колко сдухана кола била тая" или "колко калпав шофьор онзи". А ако пък изберете място за събор на някое диво място само от поляни, където няма как да се загради и да се взимат входни такси, но пък и няма да идват гореспоменатите "експерти", тогава може да се остави една урна за дарения към клуба, в която един ще остави 2лв., друг 5лв., трети нищо и т.н. (прилича ми малко като в църквите, които са доста богати - дали от това
)...
Хайде малко и другите да кажат, но наистина Благодарим ви за отделеното време, усилия и средства за реализирането на "7-ми национален BMW събор", но за да бъдат всеки следващ по-хубав от предходния, не се ангажирайте с всичко и всеки, и не се притеснявайте да разнооразявате, пък било то и драстичо спрямо предходното

Хайде малко и другите да кажат, но наистина Благодарим ви за отделеното време, усилия и средства за реализирането на "7-ми национален BMW събор", но за да бъдат всеки следващ по-хубав от предходния, не се ангажирайте с всичко и всеки, и не се притеснявайте да разнооразявате, пък било то и драстичо спрямо предходното

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
Agande написа:Не се крий зад нея че ше я пожертваш някаде![]()
Между другото си търса кой да ми кара колата 1 седмица че влизам у болница и ше земе да й стане нещо кат не се кара
дай я на денко, той си пада по дизелите

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Айдееее аванта няколко минути ви пуснаха модераторите
И как викате мина събора за вас? Готино беше, а ? 

BMW only!