Седмични сбирки в София. Дискусия за ново място.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Апр 2008, 16:34

Аз съм за това сбирката да е някъде в центъра или поне в близост до центъра , както си беше досега , затова отстоявам за стадиона , защото е единственното предложение в центъра , което е включено в анкетата.
Предложението за Лукойла също ми се струва добра идея , защото не е в квартал , но пък си има няколко недостатъка.
За предложението в Люлин мисля , че едостатъчно , че си имаме една БМВ сбирка в квартал Дружба , която е повече тунинг сбирка , та и официалната да стане такава като я преместим в квартал.
Няма нищо лошо в Люлин да има регионална сбирка , защото мястото отговаря точно за сбирка като тази в Дружба , сбирка , която не е написана в ТАЗИ тема , т.е. неофициална.
Като гледам на "ЕКО" няма много бърнаути , така че според мен където и да се преместиме в центъра няма да е по-различно. ю

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 18 Апр 2008, 16:39

ми като сме БМВ клуб дайте при камор ауто в младост 4 където вечерно време няма коли а паркинга е огромен и има заведения които обаце са с не най ниските цени
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Апр 2008, 16:39

И според мен ако се направи в Люлин ще стане като сбирките тук в Дружба, а най-доброто място според мен е ЛукОйла слд караулката, просто е перфектно, а и могат да се правят простотиики там ;)
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Апр 2008, 16:42

_65536_kb_sec_ написа:ми като сме БМВ клуб дайте при камор ауто в младост 4 където вечерно време няма коли а паркинга е огромен и има заведения които обаце са с не най ниските цени

викаш вторник дару четвъртък камор .. за неделя остава централния офис на бмв българия :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 18 Апр 2008, 16:43

SpUd3r написа:И според мен ако се направи в Люлин ще стане като сбирките тук в Дружба, а най-доброто място според мен е ЛукОйла слд караулката, просто е перфектно, а и могат да се правят простотиики там ;)

да не забравите смао, че за тоя лукойл траат винетки :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Апр 2008, 16:44

Sharo написа:
_65536_kb_sec_ написа:ми като сме БМВ клуб дайте при камор ауто в младост 4 където вечерно време няма коли а паркинга е огромен и има заведения които обаце са с не най ниските цени

викаш вторник дару четвъртък камор .. за неделя остава централния офис на бмв българия :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

тва с винетката според мен е единствения минус :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 18 Апр 2008, 16:54

Sharo написа:
SpUd3r написа:И според мен ако се направи в Люлин ще стане като сбирките тук в Дружба, а най-доброто място според мен е ЛукОйла слд караулката, просто е перфектно, а и могат да се правят простотиики там ;)

да не забравите смао, че за тоя лукойл траат винетки :mhihi:

и кво като тръгна от Волуяк до лукойл и обротно и съм врътнал едни 100+ километра за сбирката+винетката+другите междинни разходи...па то ще ми се върже като за събора :mhihi:

сега ще ем нападнат че се оплаквам и така нататак,не се оплаквам,но просто мястото найстина е много отдалечено за седмична сбирка,можи би за месечна,да,но за седмична мисля че голяма част от идващите до сега няма да могат да си го позволят

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Апр 2008, 17:51

genezis написа:........

и кво като тръгна от Волуяк до лукойл и обротно и съм врътнал едни 100+ километра за сбирката+винетката+другите междинни разходи...па то ще ми се върже като за събора :mhihi:

..........

По същия начин могат да се оплачат тези от другия край на София за мястото , което предлагате в Люлин.

Ако има сбирка в Люлин половината ще ходат там , а другата половина в Дружба и ще се виждаме на събора. :mhihi:

За това казвам , че сбирката трябва да е в центъра. Ако не ви харесва стадиона като място , предложете по добро , но да е в центъра. Ако ще и да не е всяка седмица сбирката в центъра , то поне да се направи 1 път месечно , но да се събираме всички.

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 18 Апр 2008, 17:57

Автомобилна сбирка в центъра няма да стане никога...
Също няма да стане и такава на цяла София ако всеки си дърпа към неговия край...точно за това трябва да се намери подходящо за всичките ни деяния място без оглед на това къде се намира,да се установят отношенията ни с човека или фирмата която го стопанисва и да знаем че имаме твърдо място за сбирки...
Недоволни винаги ще има независимо дали трябва да се купува винетка или не,дали трябва да сипе 5лв. бензин или 50,дали трябва да отиде до Люлин или Дружба...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 18 Апр 2008, 17:59

Колеги .... ама в центъра ми се струва че ще ни направят проблеми ... ии както каза ".." не видях кой, ще спим в районното :mhihi: аз съм от люлин ... не искам да е в люлин, ако е тука ок се ми едно, но на стадиона ... май ще е проблем... а иначе е супер тъпо това, на БМВ сбирката ни, да идват оШе 100 човека с други коли .... :maad:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Апр 2008, 18:25

DrivinGGoD написа:Автомобилна сбирка в центъра няма да стане никога...
..........

Защо да не стане? Част от другите клубове как се събират в центъра , а ние неможеме , така ли? Сбирката може да се направи или в центъра или в близост до центъра както е било дасега на "ЕКО".

DrivinGGoD написа:.........
Също няма да стане и такава на цяла София ако всеки си дърпа към неговия край ...

Точно за това казвам , че казвам , че трябва да е в центъра , за да е удобно на всички.

DrivinGGoD написа:...........
Недоволни винаги ще има независимо дали трябва да се купува винетка или не,дали трябва да сипе 5лв. бензин или 50,дали трябва да отиде до Люлин или Дружба...

Няма да има много недоволни , а ще има две различни сбирки с различни хора от форума , придружени от кварталните рейсъри от всеки едни квартал на двете сбирки.
Просто с течение на времето в Люлин ще започнат да си ходат хора само от там и района , а в Дружба ще си ходат хората от Дружба , Младост и района и така.
Няма нищо лошо да станее така , ама поне да си направиме ежемесечна среща в центъра за всички.

ПС: Всъщност просто си давам мнението къде според мен е най-добре за всички да се направи сбирката. Не гледам да ми е удобно на мен , а гледам да е удобно на всички. Като предлагате някоя сбирка , да е близо до вас , помислете и за тези които живеят в другия край , и си представете ако те предложат сбирката да е в близост до тях вие как ще реагирате. И колегата @genezis дърпа за сбирката да е в Люлин , защото му е далече Лукойла след караулката , а тогава колегите от Дружба , Младост , Горубляне и т. н. какво да кажат? Затова компромисния вариант е посредата , и затова аз отстоявам за него за да няма сърдити. Като ня ви е кеф на стадиона предложете друго място , но да е в близост до центъра. Ние ли сме единствения клуб , който неможе да си намери място в центъра?

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 18 Апр 2008, 22:20

явно проблема се оказа много сериозен с избирането на място :idea:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от Turbolan » 18 Апр 2008, 23:32

bavareca_86 написа:явно проблема се оказа много сериозен с избирането на място :idea:

ОМВ бояна и не го мислете много... или предлагам другия Четвъртък в 21:30, всеки да ходи с БМВ-то си в най-близката до тях бензиностанция и в която се съберат най-много, там да почнете да се събирате. :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 19 Апр 2008, 0:33

Отчетете факта че след лятото идва зима, а кафенцето на ОМВ Бояна просто няма как да ни побере.

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 19 Апр 2008, 0:41

Аз като човек от Овча Купел,на който всяка дестинация му е "малко преди майната си",мога да кажа,че ми е все тая къде ще е сбирката от гледна точка на дестинация,но Люлин не е много удачен вариант,не за друго ами за поведението на кварталните рацери там,както и на това,че полицейското присъствие от РПУ-то е бая голямо,ще има наистина голямо разцепление на хората от клуба и прилежащите му фенове,защото наиситна люлин е една идея преди да излезеш от София...Да не говориме за това ,че навсякъде има блокове и за не повече от 10 минути ще ни изгонят от която и да е точка на квартала...Центъра е наистина много удобен за повечето от нас,но докато се правят простотии още докато сме на бензиностанцията,ще ни гонят от всякъде...Стадиона е абсурд...бях там и видях...със същата ефективност можем да седнем на кафе някъде на пилоните или на Коктейли мечти примерно...Тъпо от моя страна е без идея или предложениеда критикувам всички предложения до сега,но това е моето мнение...искам обаче да попитам нещо относно това:
Garribaldi написа:... а иначе е супер тъпо това, на БМВ сбирката ни, да идват оШе 100 човека с други коли .... :maad:

Не ти ли е хрумвало ,че някой от тези "100 човека" може да са ентусиасти и членове на форум или клуб бая,бая преди ти да знаеш за какво става дума...(не визирам САМО себе си,доскоро самият президент беше с италианска колица,а пък член на УС идва с една сила..по точно ЦКБ СИЛА)..така че не се ":maad:" толкова,а просто се забавлявай като всички нас...!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия