Темите за регионални сбирки!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Да се пазаря ли
Явно не знаете как да подхождате към такава голяма аудитория и не знаете как да си правите живота по-лесен
Направихме грешка явно, че си направихме тема
Изобщо що ли да се събираме
Няма сбирки, няма подфорум, няма нарушения
Момчета, тоя подфорум точно е мястото където можем да си обсъждаме събиранията. Тук хората показват емоциите си след всеки душевен оргазъм който получават на сбирките и няма начин да няма оффтопик...
Извън темата как не сте я почнали още незнам - царството на оффтопика
За теб темите ни са осрани, защото не си на тея сбирки и незнаеш какво се случва и за какво си говорим даже. За нас те са нашето ежедневие и в тях са събрани толкова хубави моменти, че не можеш и да си представиш

За теб темите ни са осрани, защото не си на тея сбирки и незнаеш какво се случва и за какво си говорим даже. За нас те са нашето ежедневие и в тях са събрани толкова хубави моменти, че не можеш и да си представиш

Последна промяна SuPeR_FLY на 23 Яну 2008, 0:08, променена общо 1 път

- Новини
-
SuPeR_FLY написа:Да се пазаря ли![]()
![]()
![]()
![]()
Явно не знаете как да подхождате към такава голяма аудитория и не знаете как да си правите живота по-лесен
![]()
![]()
Момчета, тоя подфорум точно е мястото където можем да си обсъждаме събиранията. Тук хората показват емоциите си след всеки душевен оргазъм който получават на сбирките и няма начин да няма оффтопик...
![]()
Мхм...и пак се връщаме на въпроса кой ви е забранил да си обсъждате сбирките, да си споделяте емоциите от тях и т.н.
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
Въобще нищо не сме осирали, а Вие ако си мислите че новите няма да станат пак същите ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ. ЯВНО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ПОГОВОРКАТА: "ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ".
Последна промяна miro_mcm на 23 Яну 2008, 0:08, променена общо 1 път
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
!!Asen_X написа:SuPeR_FLY написа:Да се пазаря ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мхм...и пак се връщаме на въпроса кой ви е забранил да си обсъждате сбирките, да си споделяте емоциите от тях и т.н.
Че то кога започнат вие казвате че е оффтопик

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
miro_mcm написа:Въобще нищо не сме осирали, а Вие ако си мислите че новите няма да станат пак същите ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ. ЯВНО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ПОГОВОРКАТА: "ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ".
Ти се лъжеш жестоко ако си мислиш че ще станат същите

От ващо чудо 1 ден ли остава

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Новини
-
S1z3 написа:Че то кога започнат вие казвате че е оффтопик
Тц... оффтопик става когато се пускат постинги само с емотиконки, води се персонален разговор, който няма нищо общо със срещите ви, марката БМВ и изобщо неща, на които не им е мястото тук. Това е оффтопик.
Топика на темата е регионалната среща. Когато вие се придържате към този топик, няма проблем. Когато понякога забягвате от темата - няма проблем, всички се отклоняваме понякога. Когато обаче от 300 страници има над 100 оффтопик, е това вече е проблем.
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:miro_mcm написа:Въобще нищо не сме осирали, а Вие ако си мислите че новите няма да станат пак същите ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ. ЯВНО НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ПОГОВОРКАТА: "ВСЯКО ЧУДО ЗА 3 ДНИ".
Ако ти смяташ, че в частен форум ще правиш каквото си искаш, значи очевидно си сбъркал мястото.
Ей ЧАСТНИКА айде по полека ако обичате, аз ви казах преди време ама бързо ми изтрихте мнението, че ако не беше Андро преди години сега нямаше да има нищо. ГОСПОДИН ЧАСТНИК НАЛИ ТОВА НЕ БЕШЕ "ет" А ТО КВО СТАНА.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
- Новини
-
miro_mcm написа:Ако ти смяташ, че в частен форум ще правиш каквото си искаш, значи очевидно си сбъркал мястото.
Ей ЧАСТНИКА айде по полека ако обичате, аз ви казах преди време ама бързо ми изтрихте мнението, че ако не беше Андро преди години сега нямаше да има нищо. ГОСПОДИН ЧАСТНИК НАЛИ ТОВА НЕ БЕШЕ "ет" А ТО КВО СТАНА.[/quote]
Форума е на БМВ Клуб България. Форума има ясно написани правила. Ако искаш да посещаваш този форум, длъжен си да ги спазваш.
Ако ще се правиш на интересен, нямаш място тук.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
!!Asen_X написа:miro_mcm написа:Ако ти смяташ, че в частен форум ще правиш каквото си искаш, значи очевидно си сбъркал мястото.
Ей ЧАСТНИКА айде по полека ако обичате, аз ви казах преди време ама бързо ми изтрихте мнението, че ако не беше Андро преди години сега нямаше да има нищо. ГОСПОДИН ЧАСТНИК НАЛИ ТОВА НЕ БЕШЕ "ет" А ТО КВО СТАНА.
Форума е на БМВ Клуб България. Форума има ясно написани правила. Ако искаш да посещаваш този форум, длъжен си да ги спазваш.
Ако ще се правиш на интересен, нямаш място тук.[/quote]
Доста хорица ще изгониш г-н администратор кога остнат 50%гъзолизци,30% дето влизат за да пуснат обява някоя,и 20% които четат а не пишат те тогава ще вие най-добре май на вас

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Spit-Fire написа:...
Ако имаше поне малко достойнство и доблест вместо сега да се правиш на интересен щеше да наклониш глава и да кажеш,че си осъзнал грешката си...тая тема и 100 страници да стигне пак няма да осъзнаете за какво иде реч!Показаха ви,че сте били предупреждавани в темата ви да не спамите и веднага всеки поотделно "ми мен никой не ме предупредил"...ей затова положението е такова...
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
Въобще не се правя на интересен и ми писна от вашите глупости. Ще Ви раздам по едни генераски пагони(това ми е във възможностите поне) като се видим на събора ако не се покриете естествено та да има как да се надувате и командвате с тях. Е сега аз наистина съм до тук няма да споря повече с вас - БЕЗМИСЛЕНО Е!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
S1z3 написа:..
Смея да твърдя,че не си прав...2003 когато се регнах аз на седмица максимум по 1-2 юзъри се регистрираха...към днешна дата погледни самичък колко са регистрираните...тъй че и с теб и без теб...форума няма да умре бъди сигурен

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Немога да ви разбера вас не се ли разбрахте най-накрая с тия теми и кво толкова сложно има. Тия сбирки нали са за тва да се ходи там да се говори и гледа, не у форума 650 страници... Аз поразгледах малко и то излиза, че основната сбирка е във форума, а не там където ходите