Бургас-седмични сбирки - 15:00

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 25 Яну 2007, 22:56

Тука още и дъжд няма а пък сняг хич така че давай :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 9:06

благодаря много за песента :bowdown: :D

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 9:22

искам да ви питам как да си сложа angel eyes без да сменям фаровере има ли само рингове които да се слагат знам 4е за голф има в хелата но за бмв не мога да намеря а все пак бмв са ги измислили :confused:
разбрах 4е в америка има и могат да ми доставят ама то колкото фаровете 6те ми излезе :confused:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Яну 2007, 10:16

Обърни се към колегата Ivan Petrov, той прави рингове ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 10:30

каде да го намеря някакъв адрес или телефон? :) а и ти като ми писа се сетих да те питам специално тебе лесно ли се прави таблото да свети друг цвят за6тото това оранжево не ми харесва искам да свети 4ервено :)

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 10:36

отзаде с лента ли е или с крушчици и светоносители ония пласнаски кото разпраскват светлината настрани :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 11:25

обаче мн яки фарове извади ей толкова да ме кефят angel eyes-а и джантата ти е супер ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Яну 2007, 13:34

Таблото отзаде е с две обикновени крушки като тези на габаритите и една оранжева пластмаса да разпръсква светлината.
Аз на моето табло му боядисах пластмасата и сложих 4 диода вместо крушки ама първо свети по-слабо и второ няма реглаж на силата на светене :roll:
И сега си търся друго та да експериментирам с него щото иначе не става и ще го накарам да светне червено :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 17:58

зна4и ако спожа червени диоди и изобщо някакъв диод няма да мога да регулирам светлината така ли :?: аз да ти кажа си смених крушката с диод на ключа за фаровете ама много си играх и на климатика отзаде върху оранжевото налепих 4ервено специално фолио и сега свети 4ервено но по-слабо и ще трябва да купя от пандата по силна крушка или да сложа диод ама нз как ще сложа там.ина4е таблото, 4асожника, там за регулирането на фаровете и коп4етата за джама още не сам ги барал и затова искам савет дали да се захващам или да търся някой който разбира или да оставя така да си бъде :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Яну 2007, 20:02

Аз съм си направил всичко червено без таблото :D , ама и него скоро време ще го направя :D , засега само стрелките му направих червени вчера докато си слагах ринговете на километражите 8) климатроника го направих с червено прозрачно фолио, ключа за фаровете също с фолиото и плюс това боядисах всички светловоди със червен маркер, борд компа го направих като смених диодите на копчетата, а дисплеите им махнах оранжевата бленда и сложих оризова хартия на нейно място и вместо крушки запоих червени диоди, които разпръскват светлината, от тея за габаритите :D копчетата на ел.стъклата са ми сини в момента, но и на тях ще им дойде времето :twisted: Ето една размазана снимка, ама толкоз може апарата на тъмно :mhihi: :arrow:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Яну 2007, 22:29

Да вмомента в който сложиш диоди и вече нямаш реглаж.И не слагай по силни крушки че почват да топят пластмасите около себе си това го знам от личен опит :confused:
Ама за уточнения дай като се видим на сбирката че само спамим излишно темата 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Man In Black » 26 Яну 2007, 23:34

ок като се жидим 6те говорим ;) а за по силните кру6ки си го мислих и аз същото 4е ше нагрява повече и ше стопи вътре пласмасите

Потребител
Аватар
Кара: jenite da se podmokrqt

Мнение от BMW_mania4e » 27 Яну 2007, 0:30

Остават още 38 часа 31 минути и 24 секунди до часът на срещата :driving: :ok:
BMW Is The Best
BMW e Ne ProSTo KoLa ToVa E NaChIN Na JiVoT :):):)

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 27 Яну 2007, 0:33

Хубаво че не ва видяха модовете че много бой :mhihi: Неделята съм Оут :bcry: Тия грипове хрипове ма повалиха много грубо :evil: ама за другата седмица :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36, E87
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от Vlado Sky Fox » 28 Яну 2007, 14:13

Чакам и се надявам да се съберем повече. Взимаш хаповете и там :lol: .
Такива болен съм не се приемат :winky: :mhihi: . Надявам се да се съберем група. Айде и в 2 и 40 съм там. Видях една сливенска Е36-ца сега надявам се да мине. :bs:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия