12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Re: 12ти Национален BMW Събор - 25ти Май - Пловдивски Панаир
Останах изненадан колко много хора имаше. Ако има следващ събор пак в панаира ще са наполовина със сигурност
Определено не е това мястото. Липсваше атмосферата. Точно за 1 час омръзва всичко... то все едно и също.. едни и същи
Все пак имаше организация.. постарали са се някои хора
Просто понякога не се получава! Съборите на Калояново си бяха тадиция... всеки следващ беше по-голям и по-голям. С носталгия гледам снимки от миналогодишния събор! Днес беше по-скоро фестче.. хапнахме, пийнахме и се видяхме с познати.

B U L L I написа:като че ли, не членовете удариха бингото със закрития паркинг,но и техните коли по този начин съм сигурен,че са останали извън обективите.
да не забравяме обаче и всички колеги,които се стараеха нещата да се получават по бързо и лесно.
много от тях пропуснаха приятни моменти случващи се около палатите
а като си представя, че исках да бъда при паркинга за членове

- zizirixo
- Потребител
-
- Кара: на 3 цилиндъра
- Мечтае да кара: E24 M635
Всичкото ще го кача и там. Следете канала в YouTube, има интересни неща и от миналата година и всичко е любителскоHD. Ще гледам да кача и нещата от предишните събори

Няколко думи за събора. Предвид времето за организиране - изпълнението беше супер. Сега малко плюсове и минуси.
+ Сянка на паркинга
+ Просторно място за паркиране
+ Голяма площадка за дрифт
- Липса на писта
- Липса на състезания, затворен маршрут, драг
- Прекалено еднообразно, нагледах се на дрифт и не знам дали ще ходя на King Of Europe

- Само 1 ден
- Забрана за повторно влизане след като си излезнал от панаира

- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xD M
^Joreto написа:Останах изненадан колко много хора имаше. Ако има следващ събор пак в панаира ще са наполовина със сигурностОпределено не е това мястото. Липсваше атмосферата. Точно за 1 час омръзва всичко... то все едно и също.. едни и същи
Просто понякога не се получава! Съборите на Калояново си бяха тадиция... всеки следващ беше по-голям и по-голям. С носталгия гледам снимки от миналогодишния събор! Днес беше по-скоро фестче.. хапнахме, пийнахме и се видяхме с познати.
Да бе а в Калояново въобще не писваше. Някви тъпи тайм атак, за които хем никой нищо не знае какво се случва, хем не е интересно. Калояново се изразходи просто.
Виж къде ще се проведе най-масовия дрифт формат в Европа - King of Europe - в панаира, а не на семкаджийската писта дракон, те европейците се едно не са открили топлата вода...В панаира ако се планира по-добре за повече време, а не в последния момент ще е най-уникалното.
Аз дори съм за Д. Митрополия също - просто глътка свеж въздух, а не в онова пусто село на полето 100 пъти.
Аман от тъпи коментари.
Браво на организаторите.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Soultaker написа:Да бе а в Калояново въобще не писваше. Някви тъпи тайм атак, за които хем никой нищо не знае какво се случва, хем не е интересно. Калояново се изразходи просто.
Виж къде ще се проведе най-масовия дрифт формат в Европа - King of Europe - в панаира, а не на семкаджийската писта дракон, те европейците се едно не са открили топлата вода...В панаира ако се планира по-добре за повече време, а не в последния момент ще е най-уникалното.
Аз дори съм за Д. Митрополия също - просто глътка свеж въздух, а не в онова пусто село на полето 100 пъти.
Аман от тъпи коментари.
Браво на организаторите.
Нормално да има хора на които да им хареса, както и такива на които да не им хареса

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
На мен ми хареса много. Особено като се вземе предвид факта, че всичко се организира в последния момент. Имаше сянка за сметка на Калояново, имаше място за колите, имаше си...почти всичко. Видяхме се куп хора, разменихме по някоя дума, шатри, нови познанства...това са важните неща.
Малко кофти бе, че след кръговото нетърпеливите се пререждаха от лявата колона и яко напред, ама нищо. Почакахме малко повечко някои преди да влезнем, а не е като да не можем и ние да нахалстваме.
Аз лично нямам против догодина събора да не е на Калояново, а ако не може на Д. Митрополия, то пак да е в панаира, макар голям минус явно да е високия наем за нощ.
Малко кофти бе, че след кръговото нетърпеливите се пререждаха от лявата колона и яко напред, ама нищо. Почакахме малко повечко някои преди да влезнем, а не е като да не можем и ние да нахалстваме.
Аз лично нямам против догодина събора да не е на Калояново, а ако не може на Д. Митрополия, то пак да е в панаира, макар голям минус явно да е високия наем за нощ.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Първо браво на организаторите, всичко беше много добре организирано, имаше разходка за публиката от единия край на другия, да не слънчасаме от стоене
Макар и с леко забавяне на началото, всичко останало беше много добре откъм организация, отново БРАВО !
Самия събор, лично аз очаквах да е супер скучен, но бях изненадан приятно от интересните и забавни игри с публиката, дрифт таксито който му се е насладил най-вероятно и той е останал много доволен
Дрифта беше малко еднообразен, но това си беше от конфигурацията на трасето, но въпреки това момчетата караха много добре, аматьорите имаше някои чобани, който бяха заварили газта ... но все пак затова са аматьори. За останалите пилоти евалата, много яко 
Аз съм в пълен потрес от различните награди, които бяха раздадени, конкретно за първо място в отделните серии автомобили. Казвам първото, тъй като там ми направи най-голямо впечетление, за останалите награди второ и трето немога да коментирам. Немога да разбера защо серия 3, включваща е30, е36, е46, е9х , М-пауър и може би Х-са (за тези не съм сигурен) за първо място получиха по три торбички, незнам с точно какво съдържание, но все пак ТРИ.
А останалите получиха по една торба, в която най-вероятно съдържанието е било, като в моята ... две списания, тениска престижьо ( която е безплатна така или иначе) , химикалка, календарче и грамота .... ама неможе да разделяш сериите ... ... на ти на теб 3 торби, на тебе една... това е абсолютна гавра с различните серии ....
Да не говорим, че добре че бях при автомобила и надничах в листа на първия оценяващия господин, за да видя че той е напълно некомпетентен, тъй като неможе да различи нито един елемент ... М брони, М волан, той ги беше писъл стандартни ....
Поредната подигравка, назначен някой си там да пише някакви работи, като въобще си няма на идея за какво иде реч ...
Ще ме извинявате ама не се сдържах, просто изцепките в този конкурс минаха всякакви граници, а много мразя несправедливите неща !

Самия събор, лично аз очаквах да е супер скучен, но бях изненадан приятно от интересните и забавни игри с публиката, дрифт таксито който му се е насладил най-вероятно и той е останал много доволен

Аз съм в пълен потрес от различните награди, които бяха раздадени, конкретно за първо място в отделните серии автомобили. Казвам първото, тъй като там ми направи най-голямо впечетление, за останалите награди второ и трето немога да коментирам. Немога да разбера защо серия 3, включваща е30, е36, е46, е9х , М-пауър и може би Х-са (за тези не съм сигурен) за първо място получиха по три торбички, незнам с точно какво съдържание, но все пак ТРИ.
А останалите получиха по една торба, в която най-вероятно съдържанието е било, като в моята ... две списания, тениска престижьо ( която е безплатна така или иначе) , химикалка, календарче и грамота .... ама неможе да разделяш сериите ... ... на ти на теб 3 торби, на тебе една... това е абсолютна гавра с различните серии ....
Да не говорим, че добре че бях при автомобила и надничах в листа на първия оценяващия господин, за да видя че той е напълно некомпетентен, тъй като неможе да различи нито един елемент ... М брони, М волан, той ги беше писъл стандартни ....
Поредната подигравка, назначен някой си там да пише някакви работи, като въобще си няма на идея за какво иде реч ...
Ще ме извинявате ама не се сдържах, просто изцепките в този конкурс минаха всякакви граници, а много мразя несправедливите неща !
Последна промяна Bloodnoon на 26 Май 2013, 9:50, променена общо 2 пъти
Много добър събор, прекарах си повече страхотно!
Благодаря на всички, които са участвали в организацията или са помогнали по какъвто и да е начин това мероприятие да се получи. Сигурен съм, че им е коствало ужасно много труд, време и нерви, за да може на всички нас да ни е готино.
Благодаря на всички, които са участвали в организацията или са помогнали по какъвто и да е начин това мероприятие да се получи. Сигурен съм, че им е коствало ужасно много труд, време и нерви, за да може на всички нас да ни е готино.

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
^Joreto написа:Останах изненадан колко много хора имаше. Ако има следващ събор пак в панаира ще са наполовина със сигурностОпределено не е това мястото. Липсваше атмосферата. Точно за 1 час омръзва всичко... то все едно и също.. едни и същи
С риск да бъда ''нахранен'' подкрепям 100% мнението на колегата ! Точно това мисля и аз както и други,които не смеят да пишат понеже ще бъдат ''охранени''подобаващо може да се каже ,че пиша и от името на други ентусиасти,които споделят мнението на колегата JORETO! На доста събори съм присъствал и винаги съм давал положителни оценки ,като само 10% съм изказвал някаква забележка но градивна и то за много дребни почти незначителни нещица! Този път на мен не ми хареса и го пиша! Няма да навлизам в подробности но все пак съм бил както казах на доста събори по ред (а не този да ми е първия) и носталгията ,към предишните като: тръпка,изживяване,дните безсъние преди голямото събитие ,приготовленията и най-вече усещането от ентусиазма на пистата сега го нямаше при мен. Да, беше различно,ново в последният момент и тн... но там на тревичката,там под жаркото Слънце с почернелите лица от гума и сутришното събуждане до пистата ,кой в колата ,кой в палатката( някой под открито небе:) ) ми липсваха! Все пак организаторите са се трудили да угодят на доста хора да са живи и здрави

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Напротив колега, подробностите са важни и ако мислиш, че организаторите не ги интересува се лъжеш.
Ако пък някой се "СТРАХУВА" да пише едва ли не, то сериозно е объркал обществото. Аз съм убеден, че всеки(от организаторите до обикновения ентусиаст)иска да чете както положителни неща, така и градивна критика, която разбира се не включва "не можах да видя всичко защото съм нисък". Все пак нещата трябва да се казват и да се развиват. Точно това се случва през годините и затова популярността на този национален събор стана толкова голяма.
Аз пък ще ти кажа някои неща, които ми харесаха доста повече от Калояново:
-По-добрите условия за дрифт-шоу.
-Повечето големина и удобство на паркиране. Ако не забеляза тази година нямаше хленчене от сорта, че нямало къде да се паркира и как сега членовете ще са вътре, а другите "вън".
-Наличието на много места със сянка.
-Наличието на места за разходка. Тук ти писнало, ама поне има къде да се мушнеш, да починеш и разни такива неща.
-Възможността ВСЕКИ да гледа към пистата. На Калояново просто нямаше как да стане това и ако не стоиш цял ден на слънце пред оградата за да си пазиш място, просто нямаш шанс. А на мен примерно ми харесваше това да правя гледам шоуто, да снимам клипчета, да се разхождам покрай колите и да си правя снимки с тях, да ходя и спокойно да си разговарям с хората като знам, че във всеки един момент мога да отида и без проблем пак да гледам шоу, без да мисля ще има ли удобно място или не.
Единствено като минус може да се отбележи това, че е нямало как да се спи там заради високия наем на съоръжението и липсата на драг. Италианското някак мога да го преглътна донякъде защото други години на Калояново съм имал усещането, че събора е само Италианско. Самото Италианско е много добре за тези, които карат, но за тези които гледат са интересни може би само финалите. Затова си има трак-дей и всичко е наред според мен.
Пак казвам, че важното бе да се видим с много хора от различни краища на страната, да се запознаем с нови, да обменим мнения извън форума, да подишаме малко пушек, да направим по някоя снимка и клипче и такива неща.
Догодина пак сме на събор, пък ако ще да е и на Луната.
Ако пък някой се "СТРАХУВА" да пише едва ли не, то сериозно е объркал обществото. Аз съм убеден, че всеки(от организаторите до обикновения ентусиаст)иска да чете както положителни неща, така и градивна критика, която разбира се не включва "не можах да видя всичко защото съм нисък". Все пак нещата трябва да се казват и да се развиват. Точно това се случва през годините и затова популярността на този национален събор стана толкова голяма.
Аз пък ще ти кажа някои неща, които ми харесаха доста повече от Калояново:
-По-добрите условия за дрифт-шоу.
-Повечето големина и удобство на паркиране. Ако не забеляза тази година нямаше хленчене от сорта, че нямало къде да се паркира и как сега членовете ще са вътре, а другите "вън".
-Наличието на много места със сянка.
-Наличието на места за разходка. Тук ти писнало, ама поне има къде да се мушнеш, да починеш и разни такива неща.
-Възможността ВСЕКИ да гледа към пистата. На Калояново просто нямаше как да стане това и ако не стоиш цял ден на слънце пред оградата за да си пазиш място, просто нямаш шанс. А на мен примерно ми харесваше това да правя гледам шоуто, да снимам клипчета, да се разхождам покрай колите и да си правя снимки с тях, да ходя и спокойно да си разговарям с хората като знам, че във всеки един момент мога да отида и без проблем пак да гледам шоу, без да мисля ще има ли удобно място или не.
Единствено като минус може да се отбележи това, че е нямало как да се спи там заради високия наем на съоръжението и липсата на драг. Италианското някак мога да го преглътна донякъде защото други години на Калояново съм имал усещането, че събора е само Италианско. Самото Италианско е много добре за тези, които карат, но за тези които гледат са интересни може би само финалите. Затова си има трак-дей и всичко е наред според мен.
Пак казвам, че важното бе да се видим с много хора от различни краища на страната, да се запознаем с нови, да обменим мнения извън форума, да подишаме малко пушек, да направим по някоя снимка и клипче и такива неща.
Догодина пак сме на събор, пък ако ще да е и на Луната.

In God we trust, all others we track.

- stenilkata
- Потребител
-
- Кара: e36 is
- Мечтае да кара: M8 ...
Колеги на мен ми беше първия събор и останах мн доволен след като и бях сложен за конус
просто останах без глас да подкрепям всички жестоко беше

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
От толкова години най после направих "сефтето",отидох на първия за мен BMW събор...само ще кажа едно огромно ЕВАЛА!!!Просто си изкарах страхотно,закрития паркинг...супер удобно място...колата до теб и гледаш цялото трасе от сянка и високо...уникално.Кифтетата,бирите т.н. и те на идеалното място...абе няма да навлизам в подробности,но аз съм много доволен (дори е меко казано
)

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз съм доволно изпечен!
Другия път танцьорки с консумация!

Другия път танцьорки с консумация!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Bloodnoon написа:Първо браво на организаторите, всичко беше много добре организирано, имаше разходка за публиката от единия край на другия, да не слънчасаме от стоенеМакар и с леко забавяне на началото, всичко останало беше много добре откъм организация, отново БРАВО !
Самия събор, лично аз очаквах да е супер скучен, но бях изненадан приятно от интересните и забавни игри с публиката, дрифт таксито който му се е насладил най-вероятно и той е останал много доволенДрифта беше малко еднообразен, но това си беше от конфигурацията на трасето, но въпреки това момчетата караха много добре, аматьорите имаше някои чобани, който бяха заварили газта ... но все пак затова са аматьори. За останалите пилоти евалата, много яко
А останалите получиха по една торба, в която най-вероятно съдържанието е било, като в моята ... две списания, тениска престижьо ( която е безплатна така или иначе) , химикалка, календарче и грамота .... обща стойност максимум 15лв, което за вход 10лв на човек е също супер смешна награда, да не кажа подигравателна ... и все пак както и да е, толкова са решили като стойност, толкова са дали, ама неможе да разделяш сериите ... ... на ти на теб 3 торби, стойност примерно 30лв, като най-вероятно е повече, на ти на тебе награда 15лв ... това е абсолютна гавра с различните серии ....
Не се ядосвай излишно, оценяващите че бяха некадърници, бяха. Ама и голямата награда беше в тон с оценяването им. Най-оригинално изглеждащата Е46-ца(с китайската навигация) получи най-китайското окачване. Ето че всичко си идва по местата.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
stilko написа:..
Не се ядосвай излишно, оценяващите че бяха некадърници, бяха. Ама и голямата награда беше в тон с оценяването им. Най-оригинално изглеждащата Е46-ца(с китайската навигация) получи най-китайското окачване. Ето че всичко си идва по местата.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Трябваше да си сложиш един надпис на тениската, че доста те издирвахме - но уви, не можахме да те познаем