Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: !

Мнение от Ogi » 07 Май 2008, 11:37

YOKOHAMA написа:абе той Искрен с 318is даде по-добро време от повечето М3-ки, ма не се хвали пича. :mhihi:

аз обичам да се хвала :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Май 2008, 11:55

качете ги тея шуро-баджанашки е36ци да ги видим :mhihi:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 07 Май 2008, 12:03

Стана ебати голямата разправия кой бил тоя, дето не платил. Ето, че се знае кой е, какво повече коментирате и пишете глупости. Станало грешка, не е кой знае какво. Ние пък всички сме членове и всички си платихме вход, приемете че компенсираме тоя, дето не е платил и готово;)

Юзър написа:ей за това не участвам :mhihi:

ВСИЧКИ за това не участваме;)
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 07 Май 2008, 12:15

Аз не разбрах какво става на конкурсите и ми е любопитно да разбера резултатите, защото имам подозрения кой се е самооценил така добре :mhihi:
Също от дрифта и италианското (ама не квалификации, а финали) ме интересуват резултати. Дано някой сподели :)
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

Мнение от YOKOHAMA » 07 Май 2008, 12:31

Ogi написа:
YOKOHAMA написа:абе той Искрен с 318is даде по-добро време от повечето М3-ки, ма не се хвали пича. :mhihi:

Скромността краси човека, ДъГЕ :mhihi:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 07 Май 2008, 12:36

За да не навлизам в подробности от които ми е писнало отдавна, ще кажа само, че няма нито 1 кола участвала в конкурсите, чиито собственик да е бил жури в същата категория.
Последна промяна I.Voykov на 07 Май 2008, 12:41, променена общо 1 път
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koyota » 07 Май 2008, 12:37

За първа година съм на събор и въпреки неуредиците искам да поздравя организаторите, че въобще има такова събитие. Който не организирал нещо подобно, не знае колко е трудно. Има доста неща които могат да се подобрят, но това за следващия събор! Като участник в конкурсите бих казал, че системата на оценяване е меко казано, странна.Пуснах се в конкурса за Е36 и за Тунинг. За тези, които не ме познават и не са виждали колата ми ето през две коли от победителя в клас Е36:
Изображение
Първата недомислица е, че колите се оценяват по един и същ лист и в 2-те категории. Ако организаторите решат нека постнат снимка на въпросния лист(аз имам такава, но няма да го направя, за да не стават интриги) Искам да помоля хората, които измислят критериите, да ги публикуват известно време преди конкурсите, за да могат желаещите участници да се подготвят по тях. Според мен не е нормално участниците в конкурсите да оценяват коли пък били те и други модели. Не е приятно, когато осъзнаеш, че въпреки усилията, ентусиазма и парите, които си вложил предварително се знае кой ще спечели, дали защото знае как се оценяват колите и се е подготвил, дали по други причини, които не искам да коментирам.
Ако системата се запази такава, всяка година ще намаляват участниците и накрая може предварително да се разпределят призовете.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 07 Май 2008, 12:48

На мен ми е интересно кои са били оценителите и верно хванете напишете какво гледате оригиналност или стъклоплатстови неща.

Бих искал също да има компетентна комисия която да оценява и силовия тунинг по колите като: спира4ки разли4ни модове за подсилване на мощноста на двигателя подобрения по окачването и тн. стига с само тия спойлери и джанти :idea: :idea: :idea:

пп:) м пакет запазен салон едни 18-ки с добри гумета и айде първо място ,а като застане некое голфе на светофара и айде лек ден даваш газ нема никой ебахти и бмв-тата аман от позьорщина

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Май 2008, 12:57

Аз доколкото разбирам се оценява доколко е запазен оригиналния вид на автомобила, за това няма шанс да бъде спечелено от Е36 с правен салон, вежди, сенници, широки бъбреци на малката маска и прочее неща, които въпреки, че изглеждат добре не са оригинални части за Е36.
По- скоро тези леко тунинговани коли би трябвало да учавстват в категория "Тунинг", която обаче е запазена за НЛО- тата :mhihi: тъй, че подобни екземпляри макар да изглеждат доста по- добре от сток варианта (мое мнение с което не ангажирам никой) няма как да заемат място в конкурсите.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 07 Май 2008, 13:02

bum_bum написа:Аз доколкото разбирам се оценява доколко е запазен оригиналния вид на автомобила, за това няма шанс да бъде спечелено от Е36 с правен салон, вежди, сенници, широки бъбреци на малката маска и прочее неща, които въпреки, че изглеждат добре не са оригинални части за Е36.
По- скоро тези леко тунинговани коли би трябвало да учавстват в категория "Тунинг", която обаче е запазена за НЛО- тата :mhihi: тъй, че подобни екземпляри макар да изглеждат доста по- добре от сток варианта (мое мнение с което не ангажирам никой) няма как да заемат място в конкурсите.

Ами да бяха минали по-навреме и тогава М3-ката /мисля Благоевградската,ако не се лъжа/ щеше да ги разбие! :confused:

П.П. И като си лепят някои хора емблеми Хаман поне да ги лепят прави,а не по диагонал!А за висящи брони направо не ми се говори,като и за брони от Ауди80 сложена на Е30 което е на конкурс!!!
Последна промяна POL_Starshi на 07 Май 2008, 13:05, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 07 Май 2008, 13:03

bum_bum написа:Аз доколкото разбирам се оценява доколко е запазен оригиналния вид на автомобила, за това няма шанс да бъде спечелено от Е36 с правен салон, вежди, сенници, широки бъбреци на малката маска и прочее неща, които въпреки, че изглеждат добре не са оригинални части за Е36.

Да бе ама аз до4ух 4е имало некви стъклопластови кралици на 1-во място и затова ми е 4удно има ли снимков матрял да кажете: е ги колите дет у4астваха ето снимки и еги тия дет спе4елиха и пак снимки , журито беше той и тоя 4естиото на спе4елилите за другите догодина пак :lol: . Само дето вси4ко потъва из форума и галавечерята и на следващата година пак същия хУй :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 07 Май 2008, 13:10

На снимката която е сложил koyota,неговата е лявата черна красавица,а до него е на SuPeR-FLY/който така и не издържа да чака да мине журито/.Евала на koyota,страшна машина е стегнал! :yes:
Последна промяна POL_Starshi на 07 Май 2008, 13:26, променена общо 1 път
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Май 2008, 13:19

A_DUNCHEV написа:

Ами да бяха минали по-навреме и тогава М3-ката /мисля Благоевградската,ако не се лъжа/ щеше да ги разбие! :confused:

П.П. И като си лепят някои хора емблеми Хаман поне да ги лепят прави,а не по диагонал!А за висящи брони направо не ми се говори,като и за брони от Ауди80 сложена на Е30 което е на конкурс!!!

Аз имам в предвид, че не е необходимо да има нещо М- ково по колата за да спечели. По- скоро се или би трябвало да се оценява доколко е запазен автомобила в автентичния си вид.
За да няма недоволни занапред май по- добре да има категория НЛО и класически тунинг :mhihi:
Не виждам за какво се косите толкова за тия конкурси. И аз мойта кола доста съм си я понаправил ама го правя защото така ме кефи, какво значение има дали и колко някой друг я харесва и оценява.
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар

Мнение от POL_Starshi » 07 Май 2008, 13:24

Както кажеш,ама едвали всичко правиш само на теб да ти харесва! :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Май 2008, 13:30

YOKOHAMA написа:
Ogi написа:

Скромността краси човека, ДъГЕ :mhihi:

от както се върнахме от Пловдив минахме на "майна" взе че ни хареса повече от "ДъГЕ" :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия