сбирки във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
Ех аз последната събота толкова да се опитвам да се завъртя но все неставаше
трябва да ме научиш как да го правя мамка му гледам всички се въртите само аз не мога
Трябва някой ден да се кача при мусю президента че да ми покаже това онова иначе няма да стане явно и после ще почерпя

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
van_ko написа:Ех аз последната събота толкова да се опитвам да се завъртя но все неставашетрябва да ме научиш как да го правя мамка му гледам всички се въртите само аз не мога
Трябва някой ден да се кача при мусю президента че да ми покаже това онова иначе няма да стане явно и после ще почерпя
![]()
Хаха

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
DK krasi написа:днес полигонче , кой иска![]()
![]()
Аз, но ще трябва някой да ме вози или ще съм просто зрител, че съм с дизела.
van_ko, как няма да става, то аз горе долу се завъртам а ти...
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
van_ko написа:Аз съм пас,ще изчакам Мосю Президент!!Трябва да ми покаже туй онуй!
Хехе , ако продам бимата може и да не стане, а иначе съм навит, но имам малко проблеми с една кормилна щанга изкривена и не смея да я въртя много, зашото чатка из дупките.
- DK krasi
- младши ентусиаст
-
Mr.President написа:van_ko написа:Аз съм пас,ще изчакам Мосю Президент!!Трябва да ми покаже туй онуй!
Хехе , ако продам бимата може и да не стане, а иначе съм навит, но имам малко проблеми с една кормилна щанга изкривена и не смея да я въртя много, зашото чатка из дупките.

- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
- van_ko
- кандидат ентусиаст
-
Така колеги имам едно предложение :
Понеже един льохман от учлище му купиха ена калибра 2 л. 116к.с. и почна да разправя разни неща за мен зад гърба ми , аз му вкарвам ени оферти да се дръпнем и да решим споровете веднъж завинаги . Той обаче е доста насран и не удобри поне 10 мои предложения . Държи си на своето . Иска условията да са идеални за него . Иска събота вечер ( каза към 6-7 часа на магистралата ) Аз естествено се навих . Затова нека събота преди сбирката да се съберем доста хора с повечко баварци на лук оил-а , за да може ако аз падна от него , да се пусне и с някой друг , който да ни защити БМВ-честта
. Както ви казах тоз иска към 6-7 часа което е доста раничко е ше пробвам още да го врънкам за малко по - късничко - поне за към 7:30-8:00 . Това като ориентир точния час ше ви кажа утре кат се уговорим точно . Ама айде да има достойно клубно присъствие .
Понеже един льохман от учлище му купиха ена калибра 2 л. 116к.с. и почна да разправя разни неща за мен зад гърба ми , аз му вкарвам ени оферти да се дръпнем и да решим споровете веднъж завинаги . Той обаче е доста насран и не удобри поне 10 мои предложения . Държи си на своето . Иска условията да са идеални за него . Иска събота вечер ( каза към 6-7 часа на магистралата ) Аз естествено се навих . Затова нека събота преди сбирката да се съберем доста хора с повечко баварци на лук оил-а , за да може ако аз падна от него , да се пусне и с някой друг , който да ни защити БМВ-честта