Междене

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Междене

Мнение от h4ckED » 01 Юни 2008, 22:46

Има ли навитаци за събиране на летище Междене при хубаво време в Неделя ... :roll: За тези които сега чуват летището е Габровска област ... пътят от Габрово към Търново. На 3-4 км след излизане от града има отбивка в ляво след която още 1-2 км и се стига. :D Мн добре го обясних :mhihi: ... няма значение. То ако някой се навие ще намерим начин да се домъкнем ;)

Ето ви едно клипче да добиете представа за какво говоря :)
http://vbox7.com/play:4c18ca97
Това клипче е снимано от мен ... за повече клипчета пишете в Vbox7 "междене" и ще намерите още ;)

Искам да допълня че организацията не е като в Божурище. Има да я стига доста понеже няма такива "Водещи" и въобще няма музика и такива работи ... просто няма от къде да се чува :mhihi:

Тъпичко става и се търси някой който да запали гуми или да направи някой донът. Намират се хора ама рядко ... виждал съм как онази сива 325 tds да врътка ама само веднъж. Иначе само драг и нищо друго. И то големия драг като една малка Корса с тунинг някъв там 150 коня станала къса всичко наредило се на "чертата" (даже и черта няма :mhihi: ) Често идва познатият ви DENIS с синята М-ка :)

Пистата е широка около 20 метра . Не знам колко е дълга. С баварията тръгнахме на 2/5 от пистата и до края дигнахме 160 км/ч ...

Място за паркиране има :D Това не е проблем ... проблема е че няма кой да паркира там :confused: :mhihi:

:arrow:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 01 Юни 2008, 23:29

от колко 4аса е събитието ще доидим група от горна и лясковетц :arrow:

ентусиаст
Аватар

Мнение от h4ckED » 01 Юни 2008, 23:50

Обикновено около 1-2 часа започват гонките :) А колко коли сте и знаете ли пътя ? :)

Вижте аз не съм казал точна дата ... ще има доуточняване по нататък. Щото с това непостоянно време нищо неможе да се каже :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 02 Юни 2008, 1:43

Ех, защо точно в неделя бе? Не може ли да е в петък или събота? В неделя трябва да си пътувам обратно за София :/ Бтв последния път като си бях в Габрово забелязах наличието на изключително голямо количество бими, главно е36 ... и тук таме доста харни е46. Хвала на таквизи габровци :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от h4ckED » 02 Юни 2008, 8:06

Дам ... намират се. :) Ами в неделя попринцип са гонките, а иначе не е проблем и в друг ден да стане. Не съм сигурен дали е откючен входа към летището в другите дни... ще питам ;) Като гледам няма много навити ама ... :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: .....
Мечтае да кара: X6M

Мнение от 33k » 02 Юни 2008, 9:10

тези гонки не ги ли правят всяка неделя като е хубаво времето :?: от Търново доста хора знам които ходят често.. колега кажи кога ще има и ще дойда ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 02 Юни 2008, 10:07

Ходил съм няколко пяти на междене и мога да кажа че е добро място за провеждане на драг но за Донати е малко кофти защото асфвалта е много грапав

Иначе ако изкате да се организираме от Търново и да отидем на 08.06.2008г. - поне да се съберем 5 6 БМВ-та :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от h4ckED » 02 Юни 2008, 11:03

33k написа:тези гонки не ги ли правят всяка неделя като е хубаво времето :?: от Търново доста хора знам които ходят често.. колега кажи кога ще има и ще дойда ;)

Ами точно така. Всяка неделя се събират хора там и всеки е поканен. Ако искате само сбирка на баварци може и да не е в неделя ... мисля че летището е отворено по всяко време :roll: А иначе за донътите - то не е асфалт даже :mhihi: не го знам какво е некфи плочи ли са .. к'Фо са не знам :dunno: Ама пробвали са се хора да въртят и ако му разбираш няма да е проблем грапавината ;)

В зависимост от времето са гонките ... винаги при хубаво време има хора горе :)

А иначе баварци се събират ... в най-добрия случей от 10-15 бавареца има... не всички се пускат. :)

Разберете се тука. Аз по нататък ще кажа дали ще мога да дойда в Неделя или там когато се организирате :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 04 Юни 2008, 11:20

здравеите и на мене ми се иска да дойда на събирането но мисля 4е 6те е по добре да се съберем на някое място като узана или бузлуджа където е истинската сила на марката а това са завойте,мисля 4е на междене няма да се полу4е добре но все пак няма зна4ение къде важното е да се съберем

ентусиаст
Аватар

Мнение от h4ckED » 04 Юни 2008, 17:31

Наистина :roll: Добра идея ! :D Еми тогава пишете за да се разберем а не накрая някой да си празни резервоара напразно защото не е разбрал ... :paranoid:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d sport

Мнение от Spectral » 04 Юни 2008, 18:32

Аз също съм навит и ще идвам редовно :D . На междене всяка неделя се събират доста коли при хубаво време.От 1-2 часа почват гонките на моторите, колите са малко по късно. Ако искаме баварска сбирка няма да е в Неделя там. На полигона можем да се съберем и който иска там може да върти на воля.Тоя полигон голямо клише ама е удобно. Иначе на междене ще бъде доста добре ако е отворено в Събота. В Габрово са се навъдили много е36 и след няколко събирания ще научат всички, ще се събираме доста коли, а от там организацията ще се подобри и можем да мислим за по големи неща :D . Доколкото прочетох търновците и оряховците :D също са много сериозно и се събират редовно.Заедно можем да направим нещата много по интересни :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TroLchO » 04 Юни 2008, 19:24

то нищо ново аз тази година вече за 10 път ще ходя в неделя сигорно пак съм там ама освен кадете и масларници няма ко да са види
бтв отворена ли е пистата вече официално и ако е колко е хода ?
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 04 Юни 2008, 19:28

Spectral написа:Аз също съм навит и ще идвам редовно :D . На междене всяка неделя се събират доста коли при хубаво време.От 1-2 часа почват гонките на моторите, колите са малко по късно. Ако искаме баварска сбирка няма да е в Неделя там. На полигона можем да се съберем и който иска там може да върти на воля.Тоя полигон голямо клише ама е удобно. Иначе на междене ще бъде доста добре ако е отворено в Събота. В Габрово са се навъдили много е36 и след няколко събирания ще научат всички, ще се събираме доста коли, а от там организацията ще се подобри и можем да мислим за по големи неща :D . Доколкото прочетох търновците и оряховците :D също са много сериозно и се събират редовно.Заедно можем да направим нещата много по интересни :lol:

На 06.06.2008 от 21.00 на бензиностанция Лукоил в Лясковец се събираме и ще има изпалнения - Хващай те се всички от Габрово и идвайте да си направим кефа

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d sport

Мнение от Spectral » 04 Юни 2008, 21:36

От Петък до Неделя съм на палатки и няма как да дойда :( . Ще пусна една тема в габровския форум за тези сбирки и дано тези които не са регнати в този форум да видят там.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 05 Юни 2008, 16:09

ако пове4ето хора сме със истински бмв-та както на6иа 4овек тук със 325и примерно на междене няма кола която може да засрами марката с малки исклу4ениа но аз ли4но се дразня когато мом4ета на моите години 18-19 20 годи6ни са си зели 316-ки 318-ки ис-ки или 320ки и отиват там и се запо4ва голямото мерене на приказки и в краина сметка корса 1.6 минава 320-ката със врата и калник.И хората които гледат от страни и не са просветени запо4ват да говорят глупости от рода на 4е бмв-тата биле ко6ници биле бавни мноо горели нам си кво нам си 6то и аз се убивам да обяснявам на проатели познати и непознати 4е има едно съотно6ение кг/к.с. което е от ре6ава6та важност за изхода от едно драг съзтезание вси4ки знаем 4е бмв-тата са тежки моята 318-ка тежи 1343кг. корсата примерно тежи близо 1000кг е за кво говорим тогава.А директното и прецизно управление на волана,спира4ките,задното предаване никои не ни го признава и аз като заклет поддържаник на бмв се дразня от хора които говорят без да знаят и затова мисля 4е в неделя на междене може и да стане яко ако има яки бмв-та които да покажат за кво иде ре4 но 6те е по добре да сме си само ние аз така мисля.Казваите кога и къде аз съм там.

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия