сбирки в Ямбол ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Здравей,за жалост от Ямбол има 2-ма или 3-ма човека които посещават форума,аз все още немам дадената марка автомобил,но това не ми пречи в вените ми да тече синьо-бяла кръв.Ако искаш може да започнем да се огранизираме ще пуснем лични съобщения на тези които са от нашия град

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Еееее супер.. Ако ги правите в събота или неделя и аз съм в Ямбол да дойда... Ще е готино.... Доста БМВта са в Ямбол чудно ми е що не влизат тук хората..
Много тъпо ми стана едно изказване на едно хлапе с Е36 бяло изцяло затъмнени стъкла и джанти някво менте на Шницер...Май баща му държеше кафето Дипломат в Бенковски.. Че за кво да влизал те нищо не разбирали в тоя форум... Както и да е ...Надявам се повече ентусиасти да се съберат от Ямбол...
Много тъпо ми стана едно изказване на едно хлапе с Е36 бяло изцяло затъмнени стъкла и джанти някво менте на Шницер...Май баща му държеше кафето Дипломат в Бенковски.. Че за кво да влизал те нищо не разбирали в тоя форум... Както и да е ...Надявам се повече ентусиасти да се съберат от Ямбол...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SaSo написа:Еееее супер.. Ако ги правите в събота или неделя и аз съм в Ямбол да дойда... Ще е готино.... Доста БМВта са в Ямбол чудно ми е що не влизат тук хората..
Айде колеги направете нещо,че и ние да дойдем на гости! Поканете и хлапето с тъмните стъкълца,а пък аз ще ви докарам наказателната група от сливен и да го пробваме!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
а иначе като се събирате на сбирки става шоу а
направо един събор да си направим на бакаджика за 1 ден викам хаха
ако е така или само едно кафенце
? я кажете как прекарвате на сбирките.
А ти колега от ямбол
от кой квартал си дай да се запознаем с тебе хаха
) аз се чудя как така само един има тука от ямбол а толкова голям форум с толкова много хора ;(

А ти колега от ямбол

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Колеги много се радвам,че проявявате инциативи за сбирки.И ние в началото бяхме като Вас-двама,трима.Хубавото е когато се срещнете за първи път да си намерите някъде хубаво местенце където да не досаждате на околните и където да Ви е приятно да си поговорите или пък да си попилите гуменките.След това е добре да решите дали си струва сбирките да са седмични или е по удачно да са месечни и тогава да решите и за удачен час за срещите който да посочите в началото на темата Ви.Не на последно трябва се въоръжите с търпение което особенно в началото ще Ви е нужно в големи размери за да потръгнат нещата.Ще е трудно,но не се отказвайте!Винаги ще има много отворени,но Вие сами ще ги отсеите!
Пожелавам Ви успех в начинанието!

Пожелавам Ви успех в начинанието!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
mislead написа:а ти случайно да не си от сливентам каде на кое място се сабирате да не би на мястото кадето са гонките преди да влезнеш в сливен
От Сливен съм,ама не знаех,че е случайно.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
Аз в Ямбол живея на няколко места... Центъра ( ул. Крали Марко ), Бенковски и читалище Стоян Златев... Избери си

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
А не може ли просто като видите ентусиаст с бмв в ямбол да му подадете една визитка на форума?
аз лично се сещам за 3ма души от града,които карат бмв-та и биха идвали на такива мероприятия

аз лично се сещам за 3ма души от града,които карат бмв-та и биха идвали на такива мероприятия

- SaSo
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:А не може ли просто като видите ентусиаст с бмв в ямбол да му подадете една визитка на форума?![]()
Включително и нас които сме в заточение или не...

68 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5