Има ли зарибени пловдивски КАРТ МАНИАЦИ???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Има ли зарибени пловдивски КАРТ МАНИАЦИ???
Има предложение за таЗи неделя 18.05. 11:00 да му драпнем по 1-2 састезания

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Пичове......в събота 17.05. на писта Лаута има състезание по картинг за журналисти и останалия свят. Организирано е от Рок радио Тангра, Българската федерация по картинг спорт и Делта картинг спорт.....наградите са много добри. Ако искате да участвате от името на БМВ клуба обадете се на 02/91091 това радио Тангара и търсете Елица Касова.....дайте и един факс да Ви пусне формулярите за участие. От отбор могат да участват 2 човека!!!!!! Аз съм Ви уредил БМВ клуба да участва. Ако има още 2 желаещи ще Ви отстъпя мястото в отбора на Фолксваген боксер клуб-София. За повече инфо моя тел. е 098546249- Асен. Мисля, че идеята е добра......нея изпускайте.....обадете ми се да Ви кажа как седят нещата. Участието е безплатно!:)
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
ATM racing team написа:Пичове......в събота 17.05. на писта Лаута има състезание по картинг за журналисти и останалия свят. Организирано е от Рок радио Тангра, Българската федерация по картинг спорт и Делта картинг спорт.....наградите са много добри. Ако искате да участвате от името на БМВ клуба обадете се на 02/91091 това радио Тангара и търсете Елица Касова.....дайте и един факс да Ви пусне формулярите за участие. От отбор могат да участват 2 човека!!!!!! Аз съм Ви уредил БМВ клуба да участва. Ако има още 2 желаещи ще Ви отстъпя мястото в отбора на Фолксваген боксер клуб-София. За повече инфо моя тел. е 098546249- Асен. Мисля, че идеята е добра......нея изпускайте.....обадете ми се да Ви кажа как седят нещата. Участието е безплатно!:)
Според мен трябва да си изберем няколко хора желаещи, които да представят клуба на даденото състезание, а не всеки поединично да се обажда и да се записва. Аз съм извън бройката защото в събота 17.05 не мога... Но нека който има желание да каже... да видим колко хора са, след това ще изберем представители. Така може би ще е по-добре...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ами аз съм желаещ,макар все още нечлен на този клуб(но пък на другия съм
)

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Снощи се Проведе поредната ЗЛОБНА гонка на Картинг пистата Лаута
Присъстваха колежката ZoE23,Svetoslav,Vanquish_V12 и аз разбира се
По едно време към нас се присъедини един професионален картинг пилот и наш общ познат със Светослав + класиралия се 4ти на миналия финал за аматьори
Гонката се състоя от 6 обиколки-за загрявка нали разбирате :mha: Всички без колегата Vanquish_V12 се пуснаха а той си остана за агитка поради(той си знае
) След това последваха серии от 3 х 10 луда надпревара
в който аз успях да подобря времето си на 1.01,87
който смятах за недостижими
от което се разбра че ПАК съм на финал 8+) 8+) Също и горе споменатите колеги само колежката изостава от отбора но с задружни усилия и МНОГО тренировки ще трябва да я докараме до финала
няма да се цепи от колектива я :mha:
Призовавам всички Картинг фенове от форума да заповядат някой ден все пак да стане още по луда гонка нали се сещате

Призовавам всички Картинг фенове от форума да заповядат някой ден все пак да стане още по луда гонка нали се сещате

- Vanquish_V12
- Потребител
-
Еи палавници
ша ги мачкаме ли на финала.аре че ако пак са изложим срам за групата.тъй кат гледам 1во,2ро,и 3то място треа ги грабнем.треа по сериозно да се вникне в материята.газзззззз и който са изпречи в кереча.да видат ко могат и батковците.
Колегите Pablo i Svetoslav,i колежке Zoe23-момци ние да направим една репетиция в петък или събота,а колежката да се готви че и нея да вкараме в финала.Аре треа се бутне 1.00.00-надъхвайте се и да наказваме

ша ги мачкаме ли на финала.аре че ако пак са изложим срам за групата.тъй кат гледам 1во,2ро,и 3то място треа ги грабнем.треа по сериозно да се вникне в материята.газзззззз и който са изпречи в кереча.да видат ко могат и батковците.

Колегите Pablo i Svetoslav,i колежке Zoe23-момци ние да направим една репетиция в петък или събота,а колежката да се готви че и нея да вкараме в финала.Аре треа се бутне 1.00.00-надъхвайте се и да наказваме

- ATM racing team
- кандидат ентусиаст
-
Вие имате възможност да карате всеки ден:) Но и ние не се изложихме много в Неделя......на полуфинала карах за 1.01.47,/пистата току бе изсъхнала/ но на финала ми се падна карт №4......мнага е куц на правите не се качвайне на него......Другите видимо ми дърпаха на правите.....но това е свирено вече
като идвам др. път може да си направим 1-2гонки......понаучих пистата:)

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2