Настаняване по хотел СПС в Пловдив!!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 30 Апр 2008, 20:44

Giorceto написа:Гледам че двама трима са писали само, пиша следното и темата приключва:

Има преведени пари от Ивайло Пламенов Георгиев , понеже не знам кой е този човк нито за кого е платил, пише само "СПС Пловдив" смятам че е платил за стаята на Петър Ванчев и всичко приключва.

Баце тва съм аз - Ивайло Пламенов Георгиев и съм превел пари за двойна стая за двете нощувки и два куверта за вечерята - нямам нищо общо с колегата Петър Ванчев :idea: С друг съм в стая ;) Пратил съм ЛС на Любо Мегов за резервацията и след като преведох парите пак му писах ЛС с моето име и за какво съм платил :idea:
Надявам се имам резервирана стая на мое име ? Да донеса вносната бележка от банката в която направих превода ?
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Май 2008, 0:17

Vlados написа:Знам, че се сещам в последния момент, но (сега ми стана на 100% сигурно, че ще идвам) остана ли някоя свободна двойна стая в СПС Хотел Пловдив? (или някъде другаде)

Колеги , има ли и за мен една останала двойна стая в тоя хотел или в някой друг за 02.05. ? :roll:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Май 2008, 8:29

THE DUNK MACHINE написа:
Giorceto написа:
Баце тва съм аз - Ивайло Пламенов Георгиев и съм превел пари за двойна стая за двете нощувки и два куверта за вечерята - нямам нищо общо с колегата Петър Ванчев :idea: С друг съм в стая ;) Пратил съм ЛС на Любо Мегов за резервацията и след като преведох парите пак му писах ЛС с моето име и за какво съм платил :idea:
Надявам се имам резервирана стая на мое име ? Да донеса вносната бележка от банката в която направих превода ?

С кой си в стая.. ? И понеже в такъв случай на Петър Ванчев парите ги няма.. или не се знае кой е .. взимаш неговата стая и готово..
Стаи има само че трябва да говориме на място вече.. иначе ще се намери къде да се спи не се притеснявайте:)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 01 Май 2008, 9:11

Giorceto написа:С кой си в стая.. ?

Със жената ;)
THE ONE & ONLY E30

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 01 Май 2008, 21:15

Има ли останали свободни места за ресторанта? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 01 Май 2008, 21:45

И мен ме интересува за места в ресторанта за официялната вечеря!
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Потребител
Аватар

официална вечеря

Мнение от alhimica » 02 Май 2008, 1:04

ако е възможно да представите менюто за "официалната вечеря",съответно цените,и дали има възможност за промени в него?... :have one:
благодаря!

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия