Въпрос относно БМВ Събор 2008 - Калояново.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Въпрос относно БМВ Събор 2008 - Калояново.
Въпроса ми е относно паркирането на колите... защото подочух, че напоследък вътре зад бариерата на входа се допускат само коли, които ще участват, а всички останали коли се паркират отвън, извън загражденията на пистата.
Надявам се да не е така, защото все пак и входа се е вдигнал - 5 лв., в сравнение с миналата година - 2 лв.
Ако въпреки поскъпналия вход се налага да паркираме в полето... не знам. Чух за определени липси по автомобилите, ако не са вътре зад загражденията на пистата... не мога да потвърдя дали е истина. Но опредлено няма да е приятно.
Надявам се да не е така, защото все пак и входа се е вдигнал - 5 лв., в сравнение с миналата година - 2 лв.
Ако въпреки поскъпналия вход се налага да паркираме в полето... не знам. Чух за определени липси по автомобилите, ако не са вътре зад загражденията на пистата... не мога да потвърдя дали е истина. Но опредлено няма да е приятно.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, сега не ни е нужно никакво изкуствено напрежение
Никой не помня миналата година да е изревал от кражба
Може и да е имало нещо все пак ,но гаранция няма дори ако колите са наредени за конкурси близо до халето ...
Както миналата година ,така и тази предполагам ,че всички коли БМВ-та де ,ще спират вътре на специално отделените с ленти паркинги ,като колите на влизане ще бъдат опътвани от организаторите
Георги Пенчев

Никой не помня миналата година да е изревал от кражба

Както миналата година ,така и тази предполагам ,че всички коли БМВ-та де ,ще спират вътре на специално отделените с ленти паркинги ,като колите на влизане ще бъдат опътвани от организаторите

Георги Пенчев
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Penchev написа:Колега, сега не ни е нужно никакво изкуствено напрежение![]()
Никой не помня миналата година да е изревал от кражбаМоже и да е имало нещо все пак ,но гаранция няма дори ако колите са наредени за конкурси близо до халето ...
Както миналата година ,така и тази предполагам ,че всички коли БМВ-та де ,ще спират вътре на специално отделените с ленти паркинги ,като колите на влизане ще бъдат опътвани от организаторите![]()
Георги Пенчев
Жоро е прав! Незнам БМВ да е останало отвън огражденията и без място за паркиране,а за тези кражби....,не знам! Всяко стадо си има мърши,но не знам на самия събор някой да си е оплакал от кражба!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
май забрави за на мирчо 39-а дет някой бара,имаше и други коли пострадали или се бъркам 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Баш пък на събора
Малко нагло ше се получи ама знае ли човек... Нашето возило неможе да тръгне без собственика си ... така че
Има си защити колицата
Кражба не ... ама има някои комплексари дето дерат боята мн гадно...

Кражба не ... ама има някои комплексари дето дерат боята мн гадно...

M - The most powerful letter in the world
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Въобще не съм целил да създавам каквото и да напрежение...
Казах за липсите, че така съм чул и не мога да го потвърдя.
Въпроса ми беше дали ще паркираме вътре или навън на поляната, защото на Дракон в момента течат ремонти някакви и вече има такъв случай с друга марка, при която автомобилите на зрителите не са били допуснати вътре в загражденията, а само тези на участниците.
На миналия събор всички коли БМВ бяха вътре. И ще се радвам и на този събор да е така и с кеф ще си платя входа от 5 лв., стига да не ми кажат да паркирам в мочурището.
Казах за липсите, че така съм чул и не мога да го потвърдя.
Въпроса ми беше дали ще паркираме вътре или навън на поляната, защото на Дракон в момента течат ремонти някакви и вече има такъв случай с друга марка, при която автомобилите на зрителите не са били допуснати вътре в загражденията, а само тези на участниците.
На миналия събор всички коли БМВ бяха вътре. И ще се радвам и на този събор да е така и с кеф ще си платя входа от 5 лв., стига да не ми кажат да паркирам в мочурището.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Идеята ни е да свормираме зони в района на писта Калояново за
паркиране на БМВ-та по модели - т.е. плащ Е30, плац Е34 и т.н.
останалите колеги, които не са с автомобили БМВ ще могат да
паркират също в границата на пистата, но ако се напълни
паркинга предвиден за тях ще се наложи закъснелите да
паркират извън оградата.
Надявам се да можем да подсигурим места (поне такава ни е
идеята) за всички представители но марката БМВ в границите
на пистата.
паркиране на БМВ-та по модели - т.е. плащ Е30, плац Е34 и т.н.
останалите колеги, които не са с автомобили БМВ ще могат да
паркират също в границата на пистата, но ако се напълни
паркинга предвиден за тях ще се наложи закъснелите да
паркират извън оградата.
Надявам се да можем да подсигурим места (поне такава ни е
идеята) за всички представители но марката БМВ в границите
на пистата.
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
pavlin_e30 написа:май забрави за на мирчо 39-а дет някой бара,имаше и други коли пострадали или се бъркам
точно на миналия и се бяха опитали да откъртят на Бозуков лип спойлера на е36-цата и без да го видим и още малко и е щял да го махне

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
pavlin_e30 написа:май забрави за на мирчо 39-а дет някой бара,имаше и други коли пострадали или се бъркам
Пецата написа:
точно на миналия и се бяха опитали да откъртят на Бозуков лип спойлера на е36-цата и без да го видим и още малко и е щял да го махне
Това стана в Хисар в почивната станция,а не на пистата !

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Това все пак е България
"За какво да си купувам като мога да си открадна ?"

M - The most powerful letter in the world
11 мнения
• Страница 1 от 1