предложение

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

предложение

Мнение от marione » 25 Дек 2007, 6:51

имам предложение събиранията на почитателите на нашата марка един път в месеца да става в западната част на софия
давам пример на екото до левски сиконко или където предложите
софия все пак вече е двумилионен град и едно пътуване от западния краи до сегашните сбирки и обратно без преувеличение е някъде около 4 часа и въпреки голямото си желание да доида аз и много други фенове нямаме тази възможност
ТА МОЛЯ ОРГАНИЗИРАИТЕ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ В МЕСЕЦА СЪБИРАНИЯ И В ЗАПАДНИЯ КРАИ НА СОФИЯ
Момчетата от провинцията ще кажат тоя от софия а пък се оплаква но имаите предвид че някои от пловдив за час е на екото сега където са сбирките а на нас ни трябват поне два часа да доидем
ако ви се струва глупаво и неуместно това предложение просто го тръкнете но според мен си е точно на място
ето сега имам голямо желание за няколко броя календари {като пример го давам} и просто няма да мога да отделя четири часа път и ще ми остане да си ги гледам тук на форума

ЧЕСТИТА КОЛЕДА И МНОГО БЕЗАВАРИИНИ КИЛОМЕТРИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 25 Дек 2007, 6:52

по погрешка го пуснах два пъти тръкнете го това

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 25 Дек 2007, 8:46

Незнам как си с ориентацията, ама Западната част на София не е посока жк.Левски! Все си мисля, че Люлин, Обеля са на Запад! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 25 Дек 2007, 9:49

Колегата говори за Левски Сиконко (залата която е в Люлин) а не за квартал Левски ;)

Сбирките едва ли ще се преместят (дори и за един път в месеца) на различно място. Не знам ти по кой път минаваш но на мен от Надежда ми е максимум 20 минути пътя до Еко. Има хора от Люлин, Обеля, Банкя, Надежда, Волуяк които идват на сбирките, дори колегите от Самоков са чести посетители така че ако има желание има и начин ;)
THE ONE & ONLY E30

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 25 Дек 2007, 10:09

Аз от Австралия идем ти за Люлин ми говориш. :mhihi:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 25 Дек 2007, 11:12

THE DUNK MACHINE написа:Не знам ти по кой път минаваш но на мен от Надежда ми е максимум 20 минути пътя до Еко.

И то с миенето на колата толкова .. :mhihi: :mhihi:
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

Назад към Събори/Мероприятия