Призив до всички регионални клубове-ПОМОГНЕТЕ!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Призив до всички регионални клубове-ПОМОГНЕТЕ!!!
Колеги сигурно сте разбрали за злополуката която сполетя Мад Петьо.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68738
Призовавам всички съпричастни да помогнат за лечението!!!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68738
Призовавам всички съпричастни да помогнат за лечението!!!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Позволявам си да направя темата важна и да призова всички, които се чувстват съпричастни с трагедията сполетяла Пецата и семейството му да помогнат. Абстрахирайки се от факта, че ми е приятел, с ръка на сърцето мога да кажа, че той е един невероятно добър човек с огромно сърце и мисля, че няма човек в този форум, който да е на друго мнение. Всички знаем, какво е направил той за клуба и вярата ни в него. Не познавам човек, който да е видял лошо от него и на който да не е свършил услуга когато го е помолил. Преди да отминете този призив помислете, че никой от нас не е застрахован от подобно нещастие и утре ние можем да изпаднем в такава ситуация и да ни трябва помощ. Нека помогнем да този млад ентусиаст да се върне час по-скоро в нашите редици!
Всеки от вас, който може да помогне да съберем средствата, да дойде в четвъртък на софийската сбирка на бензиностанция Еко или да се свърже с брат му MadVanio на ЛС.
Банкова сметка:
Банка: ПроКредитБанк
IBAN: BG41PRCB92301002512116
Титуляр: Иван Василев Величков
BIC: PRCBBGSF
Всеки от вас, който може да помогне да съберем средствата, да дойде в четвъртък на софийската сбирка на бензиностанция Еко или да се свърже с брат му MadVanio на ЛС.
Банкова сметка:
Банка: ПроКредитБанк
IBAN: BG41PRCB92301002512116
Титуляр: Иван Василев Величков
BIC: PRCBBGSF

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Хайде дами и господа!ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!!!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
3 мнения
• Страница 1 от 1