морска сбирка на 24.8
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
морска сбирка на 24.8
такааааа,
поствам това,защото благодарение на подкрепата на няколко души оттук ще имам възможност да дойда на мосрката сбирка 2003.
първо искам искрено да благодаря на Вайпър,който пръв ми предложи да ме вземе
Големи благодарности и към Булли и Казака
значи идеята е да се съберем в неделя(а може и още в събота,което е по-добрия вариант) и да гледаме заедно формулата и тренировките.
Въпросът е къде да бъде срещата.днес обсъждахме с двете машини въпроса и стигнахме до извода,че е по-добре да е някъде по средата на бреговата ивица,така всеки да може с минимални усилия и финанси да дойде,който е там разбира се.идеята беше някъде към несебър,където е отседнал Мегов и имаме информация,кояото обаче подлежи на дооточняване,че има достатъчно място и телевизор за целта.
кажете моля ви къде да бъде и да се уговорим направо отсега,който ще идва да остави и телефон за връзка(мобилен) че да се намерим и там на място.
моя е 0887-91-21-05 и ще бъде активен в периода четвъртък неделя,така че звънкайте смело,ако сбъркате пътя
ПОздрави
Ати
поствам това,защото благодарение на подкрепата на няколко души оттук ще имам възможност да дойда на мосрката сбирка 2003.
първо искам искрено да благодаря на Вайпър,който пръв ми предложи да ме вземе

Големи благодарности и към Булли и Казака

значи идеята е да се съберем в неделя(а може и още в събота,което е по-добрия вариант) и да гледаме заедно формулата и тренировките.
Въпросът е къде да бъде срещата.днес обсъждахме с двете машини въпроса и стигнахме до извода,че е по-добре да е някъде по средата на бреговата ивица,така всеки да може с минимални усилия и финанси да дойде,който е там разбира се.идеята беше някъде към несебър,където е отседнал Мегов и имаме информация,кояото обаче подлежи на дооточняване,че има достатъчно място и телевизор за целта.
кажете моля ви къде да бъде и да се уговорим направо отсега,който ще идва да остави и телефон за връзка(мобилен) че да се намерим и там на място.
моя е 0887-91-21-05 и ще бъде активен в периода четвъртък неделя,така че звънкайте смело,ако сбъркате пътя

ПОздрави
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
На Софиянци не е ли им е по-на далавера да отпрашат направо към Будапеща
-вместо чаааак до Несебър 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
пишете ме и мене ще дода 098 316 599 Любо несебър 24 8 2003 надявам се че няма да съм влезнал в бокса
да я прая

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd