24-27.07 ADAC RALLYE DEUTSCHLAND - Заповядайте !!!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

24-27.07 ADAC RALLYE DEUTSCHLAND - Заповядайте !!!

Мнение от bravo » 27 Юни 2003, 1:36

Мом4ета сигурно се досещате 4е сме на прага на ADAC RALLYE DEUTSCHLAND което ще се състои на 24-27.07.2003 . Тъй като аз мисля и тая година да го посетя :lol: :lol: :lol: искам да призова вси4ки които също ще присъстват да се уговорим и да съберем една добра компания :ok: А ако някой ще се грабнат чак от БГ ще се радваме двойно пове4е :wave: Повече инфо за ралито на http://www.rallye-deutschland.de
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 27 Юни 2003, 11:44

Трябва ми спонсор и бих дошъл с наи голямо удоволствие
Опитаи смъртта но не умираи

Потребител
Аватар

Мнение от STEPA » 03 Юли 2003, 1:05

Нали zнае6 4е таzи година недихме го пропуснали в никакав слу4аи.Таи 4е мога да кага на теzи които имат ваzмобноста да не го пропуснат

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 03 Юли 2003, 17:20

Ехеее,то май се видяло 4е ще си ходим пак само двамата..........и с голфа де 8) Те сигурно не искат да идват с нас защото сме със голф :evil:
Все ми е едно , мислех че ще съберем и други фенове и ще си поговорим истински неща най-малкото и ще поспорим полезно дори , но.......... чудя се кое пречи в случея:перите,образованието,предразсъдаците или ....... :dunno: Както и да е деня наближава и голфа започва да върви все по-добре струва ми се :ek: :dunno:
Най-мразя да съм прав!!!

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 03 Юли 2003, 18:36

Аре пичове, есента ви каня на ралито в Англия. Надявам се визите, парите , а камо ли образованието няма да са ви пречка! Ще ви чакаме ( с голфа ) :wave:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 04 Юли 2003, 0:18

Добрееее ПИЧ и аз мечтая да карам един ден 5-ца ама не сам такав нахакан като теб и не е зле да си оправиш тона,нали? :nono:
Защото ние поставихме тая тема с най-добри чувства,като се надявахме да се хване някой (независимо дали от BG или от GER ) и да посети ралито и да се покефиме заедно.
Не са проблема нощувките и транспорта тук из GER ,просто се ядосах малко защото знам , че всички в BG са състезатели и мноо разбират.И точно защото мноо разбират и мноо карат затова предпочитат да дават пари за изкривени джанти,за изкривен калник,за......... няма значение българина не че няма пари , а не харчи парите си рационално.Не искам да обидя никой говоря като цяло,защото знам че има и хора които наистина нямат никакви пари.
Мислех си че можем да жегнем някой друг ентусиаст който по една или друга причина се е притеснявал да трагне на рали в чужбина без да знае каде отива,как и защо.Надявах се че като разберете че има хора(българи) които присъстват на това рали ще се амбицирате,мислех................съжалявам хем знам че не ми се отдава.
Съжалявам,че ви поканих,извинявам се,няма да се повтори !!! :bowdown:
П.П. : Нямам намерение да се моля на никой.Виждаш ли изречението в кавички под чертата ?!?!?!?!?
П.П. : Що се отнася за Англия , бихме се замислили сериозно ако ни осигуриш подслон и транспорт в страната по време на ралито,ти какво ще кажеш ? :wave:
П.П. : Ах , и какво за GOLF-a че неразбрах !!!
Най-мразя да съм прав!!!

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 04 Юли 2003, 10:19

Ще те цитирам:
bravo написа:...но.......... чудя се кое пречи в случея:перите,образованието,предразсъдаците или ....... :dunno:

RE: Незнам от колко време живееш в Швабия, ама сигурно си забравил, че средната заплата в България е около 300лв. Е, обясни ми моля - колко би струвало на българина да си направи разходка до рали дойчланд? Две, три месечни заплати? Една половин годишна заплата?
Не видях никъде да пишеш, че ще поемеш всички разноски на всеки, който се отзове на твоята покана. Ако не съм те разбрал, извинявай.

RE ПП: Не разбирам швабски.

RE ПП: Аз моите приятели не мога да поканя, а камо ли непознати.

RE ПП: Относно голфа ти нямам нищо против. Игра като игра, не е много популярна в БГ за съжаление.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 04 Юли 2003, 23:14

ALPINA казах ти вече че съжалявам , че реших да обсъдя темата.
Знам много добре за какво говориш и съм наясно със всичко което става във BG . Поканата беше насочена към хора с възможности които си дават парите за глупости.Точно защото знам какво е положението си предложихме услугите (аз и един приятел) да подслоним и закараме до ралито няколко ентусиаста , което е почти половината от разходите по едно идване до ГЕР ,надявахме се още и да се отзоват и други от ГЕР. или от цяла Европа дори,но уви.
Няма смисъл да ми натякваш и обясняваш какво става в БГ,защото аз немога да доведа дори най-добрия си приярел.
Знам колко е заплатата,не се обиждай,пак ти казвам правим го с добри чувства,а и защото миналата година не беше от най-ползотворните и ходихме на ралито с колелета.Тая година имаме късмета да отидем с кола и то свястна(нищо че не е БМВ) и ще ни е приятно да вземем на останалите три места хора които им пука и мечтаят за това рали,защото знам как се чувствах аз преди година.Искахме да вземем в колата хора които виждат разликата между PEUGEOT 106 и FIAT STILO . Предната седмица бяхме на рали от EC и с нас бяха хора които ни питаха каква кола минава и защо гърмят тия коли бе аджеба :cry:
Най-мразя да съм прав!!!

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 04 Юли 2003, 23:31

bravo, :ok:

аз поне много оценявам темата, която пусна. Не мисля че Алпината е имал лоши намерения с постинга си, явно за съжаление няма хора от форума, които да могат да се присъединят към теб за ралито. Жалко, но те поздравявам за куража че опита да намериш. Нищо не се знае, може пък нещата в родната ни татковина да се подобрят и догодина да има повече желаещи... :roll: :wink: Така че не съжалявай...

старши ентусиаст
Аватар

аз

Мнение от Любо Мегов » 04 Юли 2003, 23:54

аз имам възможност да дойда, както и много други хора пишещи тук, просто смятам да дам пари за друго вместо за да гледам рали,
например нови гуми DUNLOP SP9000 225/40/ZR16, и да ви кажа друго си е с нови гуми............. :lol: :lol: :lol: :lol:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Юли 2003, 15:37

Малк късно виждам темата,затова чак сега казвам БРАВО,Bravo :D :D :D
благодарим ти за поканата :D
за това рали няма да мога да скалъпя,но догодина живот и здраве ще дойда да видя няколко приятеля в различни крайща и защо да не го съчетая с гледането и запознаването с ентусиасти като Вас :D
ПС:и аз мисля(тоест сигурен съм),че Алпината не е писал с лоши чуства,може би защото не си писал досега тук и не те познаваме все още е сметнал,че си един от навъдилите се много напоследък хора,парадиращи с пари или благосъстояние,но поне мен(а както виждам и други) ме убеди,че не спадаш към тази категория,така че Евала :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 05 Юли 2003, 16:11

OK, добре, че искаш наистина да поканиш някой и да пожертваш нещо от себе си (подслон, превоз...). Извинявай, ако съм те обидил без причина, но в твоя пост не видях нищо свързано с благотворителност. Затова се подразних. Малко ми звучеше на: Айде бре, кво са за вас едни мизерни 500-600 лв?..

Следващият път като даваш някаква идея или я адресирай към подходящите хора , или помисли, какво ще предложиш ти. И аз искам да събера клуба на пистата СилвърСтоун на 18-ти, ама дори и аз незнам дали ще имам излишни 200 лири за да отида.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 06 Юли 2003, 1:54

Уха,момчета трогнахте ме :)Признавам,че и аз имам вина за яснотата на изказа ми и не само...Точно затова и после се впуснах в обяснение защото ми пука за тоя клуб и за хората в него.Въпреки че съм на 21г. и не сам преживял кой знае колко,не съм карал BMW,не съм карал кола повече от 160 HP,не сам летял с вратите,метли и незнам какво но това е само защото уважавам баща си и колата му(първият ми опит беше неуспешен),а съм нямал възможност да карам друга.Понякога и аз се чудя как може да съществува такава любов към нещо което само съм чувал как мърка.
Обожавам марката BMW,мечта ми е Е39 МPower и настръхвам и изтръпвам и ....грррр.....само вие знаете за какво ви говоря,защото съм се опитвал да обяснявам на други хора,но все не се получава,защо ли :? ? :conf:
На рали ходя от както съм проходил и честно казано много ми липсват ралитата в BG защото тук не е същото.Говоря за ония аромат гума+бензин+масло , за това да стойш на най-опасното място в завоя и почти да докосваш автомобила........
На WRC е съвсем различно няма ги тези неща,всичко е обезопасено до безкрайност и т.н. ,но там пък си има други животоподдържащи елементи които не са за изпускане :)
Благодаря ви за подкрепата :bowdown: и МНОГО,ама МНОГО ще се радвам да се видим на BMW 2003 (предполагам ще се радвате да се сдобиете с кадрите от ADAC RALLYE DEUTSCHLAND '02 '03 ) :lol:
П.П. Днеска ходих на откриването на продажбата на новата 5-та серия и ........................седнах в новата М3 и .......................
по време на посещението само мълчах излизаме и казвам: "- Повече няма да споря с никой на тема BMW vs. Mercedes или BMW vs. **** водя го тук и спора е приключил" :ok:
Най-мразя да съм прав!!!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Юли 2003, 10:44

:D :D :D :yes:
:bchug: :wave:
Винаги си добре дошъл :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Събори/Мероприятия