ЩЕ УМРА ОТ ЯД!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ЩЕ УМРА ОТ ЯД!
Идва ми да взема най-тъпия нож и да се самоубия като чета за събора!
наистина по това, което чета ми става ясно, че всъщност е било много по яко. За съжаление неможах да дойда, и вече адски съжалявам за това, но не зависише от мене. Много благодаря на КЕВИН-30, който ми се обади да ме информира за това как е протекъл съботния ден
, много се зарадвах, въпреки че не съм присъствал се почувствах там. Моля ако някой има снимки до ми ги прати на е-маила, ще съм благодарен.

- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Не си само ти...
В момента в къщи никой не говори, просто защото с мен не се говори точно сега - гледам снимките и дърпам клипа...
Моите приятели, по точно един намери точно тогава да се жени, НО просто не можех да не отида на сватбата СЪДБА, ще се пукна от яд.
В момента в къщи никой не говори, просто защото с мен не се говори точно сега - гледам снимките и дърпам клипа...
Моите приятели, по точно един намери точно тогава да се жени, НО просто не можех да не отида на сватбата СЪДБА, ще се пукна от яд.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
стига си на дразнил и мене страшно ма е яд че и маика ми прочети разказите на Ати и тя се ядоса че е изтървала такова шоу

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Не съжалявайте, а се гответе за следващия!
Аз съм от малко време тук, но като четох, четох и внезапно ме обзе странна емоция. Събрах всички финансови наличности и газ към Казанлък. Отсега ще събирам пари за следвашия събор! Лиших се от заден спойлер, заради това пътешествие, но сега отново набирам капитал. Не правете това на морето, защото пак ще издухам парите да дойда!!!
И отново благодарности за топлото посрещане на младия ентусиаст от всички! Очаквах никой да не ме забелязва, но бях сгрешил

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
няма проблем,иво
всички сте еднакво добре дошли,независимо нови или стари,важното е,че сърцата ви бият с баварския ритъм

всички сте еднакво добре дошли,независимо нови или стари,важното е,че сърцата ви бият с баварския ритъм

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ati написа:няма проблем,иво![]()
Ати честито явно вече си се издигнал много щом разделяш редовите ентусиасти от теб

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
FnF,нещо не можах да те разбера?
исках да кажа само,че няма значение,дали си нов или стар във форума,все си ендакво добре дошъл или греша?
исках да кажа само,че няма значение,дали си нов или стар във форума,все си ендакво добре дошъл или греша?
- ati
-
да,сега разбрах за какво става въпрос,пак не съм гледал какво съм написал
много се извинявам,но компа ми е старшно зле и се налага много често да рестартирам internet explorera и често пиша едни и същи неща няколко пъти,преди да ги постна,та това беше едно от тях.
съжалявам,ако е прозвучало надменно и благодаря за забележката,FnF

много се извинявам,но компа ми е старшно зле и се налага много често да рестартирам internet explorera и често пиша едни и същи неща няколко пъти,преди да ги постна,та това беше едно от тях.
съжалявам,ако е прозвучало надменно и благодаря за забележката,FnF

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
12 мнения
• Страница 1 от 1