Варна - къде и кога се събирате?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Варна - къде и кога се събирате?
Ей, варненци ( и варненки
), къде и кога се събирате напоследък?
Гледам в горната тема са дадени две места, а мисля другата седмица да проверя пиете ли бира на сбирките.

Гледам в горната тема са дадени две места, а мисля другата седмица да проверя пиете ли бира на сбирките.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Доскоро в една пицария ,но времето се постопли и се пренасяме долу край моренце.Денят е Събота след 20ч. капанчето се казва Фенера и до него се стига с кола без проблем... Но за всеки случай звънни един телефон.
А за бирата
пием колкото е необходимо
Ще ти пусна два телефона на ЛС.
А за бирата

Ще ти пусна два телефона на ЛС.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
в основната тема дето е "он топ" във "Събори/Мероприятия" (заключена) пише кога и къде се събираме, Асен-Х ъпдейтна информацията вчера
кръчмата е точно срещу 3-та буна (или втора...) казва се "Фенерите" часът е 20:30 а не 20:00
пътя.... тръгваш от Варна посока златни пясъци около 1км преди да стигнеш табелата за края на града има една бензиностанция Шел, завиваш в първата уличка вдясно след бензиностанцията, слизаш надолу отляво имаш един полигон, веднага след него завиваш наляво (покрай него) слизаш надолу по един почти обратен завой и вече си на крайплажната алея отляво ти е морето, отдясно са кръчмите, "фенерите" е трета или четвърта подред

пътя.... тръгваш от Варна посока златни пясъци около 1км преди да стигнеш табелата за края на града има една бензиностанция Шел, завиваш в първата уличка вдясно след бензиностанцията, слизаш надолу отляво имаш един полигон, веднага след него завиваш наляво (покрай него) слизаш надолу по един почти обратен завой и вече си на крайплажната алея отляво ти е морето, отдясно са кръчмите, "фенерите" е трета или четвърта подред
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
DEFLEPPARD написа:Асен-Х ъпдейтна информацията вчера
Щом инфото там е актуално, няма грижи. Ще гледам в съботата да намина.
П.П. Точно на мен ли намери да ми обясняваш как се стига до кръчма във Варна?

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
err0r написа:DEFLEPPARD написа:...
Там съм бил... май! Доста доволен останах от бирата...
Беше беше ама колко вървяхме пеша ...

6 мнения
• Страница 1 от 1