zavijdam vi (balgorodno de:)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
zavijdam vi (balgorodno de:)
znaete/vijdate kakvo karam....
dnes po red prichini (svyrshvaneto na benzina v mojta), karah edno podobno, no po-moshtno...
vecherta na edna otsechka tochno predi vkyshti, reshih che e dobre da ia produham malko. gaz - do 4000 oborota poznato chuvstvo (do tam si ia karah po princip), obache nali ia produhvam, gaz maleeee sled 5000 vse edno me izritaha otzad:):):) vednaga vtora i pak:) setih se i za na andro edno otdavnashno izkazvane che sled 5000 napravo poludiava (negovoto bavarche)
:) napravo vi zavijdam (blagorodno:) che moje da izpitvate tova chuvstvo
p.s. shte dojde den kogato.....pyk stiskajte palci
dnes po red prichini (svyrshvaneto na benzina v mojta), karah edno podobno, no po-moshtno...
vecherta na edna otsechka tochno predi vkyshti, reshih che e dobre da ia produham malko. gaz - do 4000 oborota poznato chuvstvo (do tam si ia karah po princip), obache nali ia produhvam, gaz maleeee sled 5000 vse edno me izritaha otzad:):):) vednaga vtora i pak:) setih se i za na andro edno otdavnashno izkazvane che sled 5000 napravo poludiava (negovoto bavarche)

p.s. shte dojde den kogato.....pyk stiskajte palci
<br>
br
br
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Мисля че всички тук ще се съгласят с мен че една от основните причини да "обожаваме" БМВ е това усещане след 4000-5000 оборота

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
МДААААА...
АЗ МОЙТО ГО УСЕЩАМ И КАТО РАБОТИ НА МЯСТО НА ТИХИ... 

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: zavijdam vi (balgorodno de:)
july`s написа:vednaga vtora i pak:) setih se i za na andro edno otdavnashno izkazvane che sled 5000 napravo poludiava (negovoto bavarche):) napravo vi zavijdam (blagorodno:) che moje da izpitvate tova chuvstvo
Мисля че при нашите шестаци е по-скоро някъде към 3500-4000 оборото когато те ритва мощно... А към 5К вече лудницата е пълна, ама тогава последното нещо което гледаш е оборотомера...

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
LandShark e прав! при мен след 3000 се усеща як пауър! при 5000 едвали някой гледа оборотомера по-скоро краш-тест пилотите с Колибрите и Вектрите ги гледам в огледалото 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Усещането при 1,8is
Моята машина с 4-те цилиндъра определено няма достатъчно въртящ момент при ниските обороти за разлика от 6-те и изисква по-високи обороти,но действително след 4000об/мин. направо пощурява.Лошото е,че в това мокро време трудно се удържа да не буксува,но е страшен кеф да усещаш мощстността.
Peugeot ли си карал или BMW?!
i za mig ne bih si pomislil da nareka niakoe bmw, che e podobno na mojto peugeot:):)
ta pak peugeot 205 rychkah, ama gti 1.6 (1984), po-slaboto 106 konia.
ama vyrvi pushtinata (sravniavam predimno s mojta, ne che ne sym pokarval i drugo, no ne dostatychno za da moga da sravniavam)
kato si karam spokojno, naj-me kefi ~1600 oborota na 5-ta, niakyde ~45, 50 km/h. kato natisna raizko do lamarinata i nishto:(, ama ako pogalia gazta otlepia zadovolitelno (spriamo mojta de:)
abe da vi popitam:):) kolko bara vi pokazva datchika za naliaganeto na masloto? spored e normalno na prazen hod da e okolo 1 bar, a v oborti da kachva do kym 4..
shtoto sutrinta zabeliazah che i na prazen si stoeshe po edno vreme okolo 5... posle se opravi de, ta si pomislih dali e normalno ili neshto se e pozapushilo...
<br>
br
br
hahahaha
На 5та на 1500rpm няма какво да стане ако му набиеш газта до долу - най-много да ти извади табела двигателя - и какво да направя сега?!
ej merci che me porazsmia malko:):)
znachi opitite shte prodyljat na po niski predavki (sled syotvetnoto dobro zagraiavane:) i za startovi oboroti shte polzvam 2000..
inache dosegashnite nabljudenia sa dokym 3500 nabira dobre, posle vse edno se uspokiava i sled tova idva maniata...
abe neshto maj ne e mnogo chitavo, ama shte vidim...
p.s. samo che ne znam gornata granica do kojato butalata shte si sediat kydeto im e miastoto a niama da izliazat da vidat koj kara:):) i malko me e strah da go natisna sled 6000 (pyk daje i sled 5500):( ama taka i taka ne e moia, po-dobre che me e strah, da ne vzema da ia precakam...
<br>
br
br
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Пежото GTI е бърза кола ама усещането не е същото като в "хулигана на пътищата"

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
chestno da ti kaja
visokite skorosti ne me blaznat osobeno mnogo (oshte poveche che neshto spirachkite ne sa mnogo vred, spira bez problemi, no pedala potyva dosta, kato go pompam niama promiana, moje i da si e taka, no mi s stranno)
po skoro e vyv vremeto za dostiganeto im:)
daje si spazvam i ogranichenieto (50 + 20 za da sym v granicata za fish:), no pyk poznaj za kolko gi pravia 0-70, osobeno, ako niakoia marshrutka se napavi na velika i taka da se kaje sym prinuden da zaobikalia byrzo ili neshto ot sorta.
ta tva me kefi, da se useshta che uskoriava..
abe oshte mi e stranno i ne moga da go opisha kakto triabva, loshoto e che veche posviknah i pochnah da ia useshtam i da razbiram che ako ne ia vkaram v oboroti ne e neshto osobeno, dobre ste si vie, sled 3000 da vi ritnat a sled 5000 oshte poveche...
po skoro e vyv vremeto za dostiganeto im:)
daje si spazvam i ogranichenieto (50 + 20 za da sym v granicata za fish:), no pyk poznaj za kolko gi pravia 0-70, osobeno, ako niakoia marshrutka se napavi na velika i taka da se kaje sym prinuden da zaobikalia byrzo ili neshto ot sorta.
ta tva me kefi, da se useshta che uskoriava..
abe oshte mi e stranno i ne moga da go opisha kakto triabva, loshoto e che veche posviknah i pochnah da ia useshtam i da razbiram che ako ne ia vkaram v oboroti ne e neshto osobeno, dobre ste si vie, sled 3000 da vi ritnat a sled 5000 oshte poveche...
<br>
br
br
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2