Как се изплъзнах на ченгето. Хехе
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Как се изплъзнах на ченгето. Хехе
Добре, току що яа написах тази историйка, но нещо се прееба и не се поства, та трябва да пиша на ново.
Както и да е. Идвам си аз към университета и както винаги реших да паркирам на една улица от другата страна на реката и пеша да пресеча моста. (Така излиза безплатен паркинга) Влезнах в улицата и видях едно место обаче от другата страна. Понеже улицата е тясна, по принцип трябват 2-3 маневри да се обърне човек. Мене ме беше ударил некъв мързел (А също съм без серво) и за това дръпнах една ръчна, обърнах се и си паркирах.
Като загасих двигателя, музиката спря и чух некви сирени. В огледалото видях неква полицейска кола с надути сирени, светлини и т.н.
Следваше
Щеше да се наложи да ходя пеша докато тръгна за българия. Но в този момент забелязах че ченгето спира една друга кола (Пак бяла като мойта). Тогава МНОГО бързо си заключих колата и изхвърчах в посока моста. От моста ги видях още да спорят.
Само да добавя че нямаше начин да не са ме видяли, и че гумите ми пискат като за трима при плъзгане.
Както и да е. Идвам си аз към университета и както винаги реших да паркирам на една улица от другата страна на реката и пеша да пресеча моста. (Така излиза безплатен паркинга) Влезнах в улицата и видях едно место обаче от другата страна. Понеже улицата е тясна, по принцип трябват 2-3 маневри да се обърне човек. Мене ме беше ударил некъв мързел (А също съм без серво) и за това дръпнах една ръчна, обърнах се и си паркирах.
Като загасих двигателя, музиката спря и чух некви сирени. В огледалото видях неква полицейска кола с надути сирени, светлини и т.н.

Следваше

Само да добавя че нямаше начин да не са ме видяли, и че гумите ми пискат като за трима при плъзгане.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
1 мнение
• Страница 1 от 1